reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

cucumber-zapisałam się do luxmedu, mam blisko bo mieszkam akurat z tej strony. A za Twoim poleceniem zapisałam sie do Błażukiewicza- Moja ginka nikogo mi nie polecała szczególnie. więc jedyne nazwisko cos mi mówiło co Ty wcześniej pisałaś. Martwi mnie to, że wizyty trwają po 10 minut.

reklama
Sniło mi się, że poszliśmy na usg i okazało się, że dziecko nie żyje. Tak płakałam we śnie, normalnie szloch. Jak się obudziłam aż łzy miałam. Czuję, że dzisiaj będę ten sen przeżywać cały dzień :/ Aż rano się położylam i próbowałam ruchy wyczuć. Mam nadzieję, że wyczuję je jak zwykle po południu.
Cucumber to był tylko zły sen a z maleństwem na pewno wszystko ok :) popołudniu pewnie poczujesz ruchy :)

Bachucha dzidziuś urósł to już mu ciaśniej w brzuszku i pewnie dlatego taki ubity jest :)

Ostatnia edycja:
Bachucha źle się wyraziłam... Pisząc chłopak miałam na myśli kolega bo siostra ma dopiero 11 lat. Moja wina, jestem mało precyzyjna...

p19u3e3kim5ddbq2.png

meriderka, ja przypuszczam, że te wizyty trwają dłużej i po prostu trzeba czekać troszkę. Do dr Błażukiewicza zawsze są kolejki w tym gabinecie, w którym przyjmuje też moja lekarka, bo on często przedłuża wizyty, więc jakoś o czas to się akurat nie martwię. Jestem przygotowana, że pewnie trzeba będzie poczekać jakieś 20 minut na swoją kolej. Widzę, że każdy lekarz ma tam przeznaczone 10 minut na usg. Moja koleżanka tam robiła rok temu i badanie trwało ok 20 minut.

Juz się nie mogę doczekać, mąż zobaczył przed chwilą że 200zł będzie go to kosztowało i z głupią miną pyta,, czy to konieczne czy mój wymysł i widzi mi się aby zobaczyć dziecko''- no jasne, że w połowie trzeba robić usg- a, że nie koniecznie 3 d to juz tego nie musi wiedzieć :)

Cucumber mi też się zdarzają takie głupie sny, ale staraj się nimi nie przejmować, bo to nie potrzebne a stres szkodzi kruszynce... Z dzidzią jest na pewno wszystko ok:-) Ruchy też pewnie później poczujesz...:-)

p19u3e3kim5ddbq2.png

anetka-czytajac chlopak to sie przerazilam ze juz od dziecka siostra trafila na sadyste. Ale swoja droga co wyrosnie z tego "kolegi" jak juz w wieku 11 lat bije dziewczynki :(:(:(
cucumber- nie przejmuj sie glupimi snami, napewno wieczorkiem ruchy bedziesz czula

mi sie ciagle sni porod i jak juz maja mi powiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka to sie budze wrr no coz 29 sie dowiem
baby- kciuki trzymamy

Anawoj - faktycznie może pomyśl nad zmianą ginekologa... No i mam nadzieję, że ta gorączka u Jasia to tylko ze zmęczenia.

Anetka - mam nadzieję, że siostrę szybko wypiszą i że wszystko będzie ok...

Marma - życzę Ci lepszego tygodnia, niż weekendu. :*

Baby - co to za wózek w tej Częstochowie kupiłaś? :)

A ja właśnie w akcie desperacji wyprułam fiszbiny z jednego ze staników, bo tak mnie lewa pierś boli, że się wściec można. o_O Muszę jutro pojechać jakieś ze 2 wygodne bez fiszbin kupić...

No i mdłości mi wróciły...

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

anetka przykro mi z powodu siostry, ale na pewno wszystko będzie dobrze

cucumber domyślam się, że takie sny to nic przyjemnego, ale nie myśl o tym. Wszystko musi być dobrze!

ale sennie i ponuro... i pomyśleć, że teraz już tak będzie niemal cały czas...trochę dołujący mam nastrój, sama nie wiem, dlaczego. Chciałabym, żeby już był marzec przynajmniej...

Do góry