reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

gratuluję kolejnych poznanych płci :tak:
och mnie tez mierzi za 2 tyg.mooże się dowiem ,

mowa o odstawianiu leku,ja biore cały czas luteinę dopochwowo,i jeszcze mam brać ,a przynajmniej jeszcze do nast. wizyty ,potem powie lekarzyk co dalej.

reklama
jankesowa, congrats! jest nas coraz wiecej.

cocosova, ja ide na 3D jutro. ponoc troche wczesnie, ale ja chce widzec cale dziecko na monitorze, a nie tylko fragmenty. jutro ci powiem, czy bylo warto. poszlabym najchetniej za tydzien, ale nie bylo terminow u tego lekarza. a ja juz taki research zrobilam, by sie na niego zdecydowac, ze nie chce juz zmieniac i isc do kogos innego. to ponoc bardzo dobry lekarz, diagnosta, pracuje w gdanskiej akademii i ma najnowoczesniejszy sprzet. wiec ide, najwyzej pojde jeszcze raz. to nasze ostatnie dziecko (chyba sie podwiaze ;-) ) i nie bede sobie zalowac przyjemnosci ciazowych i pamiatek z tego okresu :-) a co mi tam.

jankesowa, congrats! jest nas coraz wiecej.

cocosova, ja ide na 3D jutro. ponoc troche wczesnie, ale ja chce widzec cale dziecko na monitorze, a nie tylko fragmenty. jutro ci powiem, czy bylo warto. poszlabym najchetniej za tydzien, ale nie bylo terminow u tego lekarza. a ja juz taki research zrobilam, by sie na niego zdecydowac, ze nie chce juz zmieniac i isc do kogos innego. to ponoc bardzo dobry lekarz, diagnosta, pracuje w gdanskiej akademii i ma najnowoczesniejszy sprzet. wiec ide, najwyzej pojde jeszcze raz. to nasze ostatnie dziecko (chyba sie podwiaze ;-) ) i nie bede sobie zalowac przyjemnosci ciazowych i pamiatek z tego okresu :-) a co mi tam.

Haha, ok :) Czekam na niusy z USG 3D :) Jak okaże się, że wszystko super widać, to też dzwonię jutro i się zapisuję :)

aenye- a mogłabym się zapytać o nazwisko lekarza ?Preis ?

ja się dziś wynudzę do wieczora hhee,mój w pracy,Hubert na dworku trochę

anawoj do puki się nie urodzi jest nadzieja ;-)

Gratuluję udanych wizyt i wiadomości o dzieciątkach. Ja specjalnie się nie nastawiam że się dowiem bo z Kacprem to do samego końca na 100% nie było wiadomo bo był tak zawinięty pępowina między nogami. A USG też dopiero na początku grudnia.

reklama
wróciłam właśnie od lekarza. wszystko ok, serduszko ładnie bije
w sumie mało dokładnie mnie badał, trochę mi się to nie podoba, bo szyjki nie sprawdzał
sprawdził za to płeć
chłopiec
Gratuluję chłopca, ważne że zdrowy!:) Wiem, że chciałaś dziewczynkę, ale sama wiesz jacy chłopcy są cudowni.

Ostatnia edycja:
Do góry