reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja wlasnie ogladam "7 ciąż" czy cos takiego, dokument na TVN style. sprobujcie to znalezc w programie (wczoraj byla premiera i nagralam) i obejrzec, naprawde fajne.
meriderka, ja bralam duphaston w obu poprzednich ciazach i odstawialam jakos podobnie jak ty. nic sie nie stalo.
meriderka, ja bralam duphaston w obu poprzednich ciazach i odstawialam jakos podobnie jak ty. nic sie nie stalo.
Aligator
Fanka BB :)
mitaginka ja już też odstawiłam duphaston kilka tygodni temu i wszystko jest ok. W 17 tc łożysko przejmuje całkowicie swoje zadanie, więc bez obaw. Ja jakoś odstawiałam przez 5 dni zmniejszając dawki.
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizytki.
krakowianko za Twój awans zawodowy także
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizytki.
krakowianko za Twój awans zawodowy także
Mitaginka - gratuluję synusia !! I cieszę się, że wszystko już wraca do normy. Odstawiasz powoli leki, płeć znasz, możesz już zacząć powoli szykować ciuszki dla maluszka, i cieszyć się poprawą.
Aligatorku - gratuluję udanej wizyty!!! duża córcia Ci rośnie !!!
Lenka - ja od 12 tyg mam usg przez powłoki brzuszne . Ruchów jeszcze nie czuję..... A bardzo bym chciałaa...
Margola - 3mam kciuki za dziewczynkę !!
Bachucha - Powodzenia na wizycie !!
Ja też dziś wybieram się do Gina na wizytę. 3majcie i za mnie kciuki. Dziewczyny tak wam zazdroszczę, że już wiecie czy pod serduszkiem nosicie dziewczynkę, czy chłopczyka.... Mi dziś śniło się, że to córa będzie.
Chciałam się was zapytać czy orientujecie się, w którym tyg najlepiej wykonać usg 3d ?? Tak zeby bylo już widać wszystko widać, ( co między nóżkami też ?? ) Bo w planach kolejne zwykle usg wypada dopiero w 22 tyg. Dlatego chciałabym wybrać się wcześniej na usg 3d, kosztuje ono dość sporo, ale chcę mieć pamiątkę i chcę prędzej podejrzeć płeć. Co myślicie, czy 18 - 19 tydz będzie ok?
Aligatorku - gratuluję udanej wizyty!!! duża córcia Ci rośnie !!!
Lenka - ja od 12 tyg mam usg przez powłoki brzuszne . Ruchów jeszcze nie czuję..... A bardzo bym chciałaa...
Margola - 3mam kciuki za dziewczynkę !!
Bachucha - Powodzenia na wizycie !!
Ja też dziś wybieram się do Gina na wizytę. 3majcie i za mnie kciuki. Dziewczyny tak wam zazdroszczę, że już wiecie czy pod serduszkiem nosicie dziewczynkę, czy chłopczyka.... Mi dziś śniło się, że to córa będzie.
Chciałam się was zapytać czy orientujecie się, w którym tyg najlepiej wykonać usg 3d ?? Tak zeby bylo już widać wszystko widać, ( co między nóżkami też ?? ) Bo w planach kolejne zwykle usg wypada dopiero w 22 tyg. Dlatego chciałabym wybrać się wcześniej na usg 3d, kosztuje ono dość sporo, ale chcę mieć pamiątkę i chcę prędzej podejrzeć płeć. Co myślicie, czy 18 - 19 tydz będzie ok?
Gratuluję !!!!!wróciłam właśnie od lekarza. wszystko ok, serduszko ładnie bije
w sumie mało dokładnie mnie badał, trochę mi się to nie podoba, bo szyjki nie sprawdzał
sprawdził za to płeć
chłopiec
wróciłam właśnie od lekarza. wszystko ok, serduszko ładnie bije
w sumie mało dokładnie mnie badał, trochę mi się to nie podoba, bo szyjki nie sprawdzał
sprawdził za to płeć
chłopiec
Ja też grtuluję I zazdraszczam, że kolejna z Was wie
Byłam dzisiaj na zakupach i już się nie mogę doczekać, kiedy poznam płeć
Witam nie wiem czy mnie pamietacie ale was dosc czesto podczytuje ja tez dzis po wizycie i wszystko w porzadku moj szyjke bada tylko recznie a usg na ostatniej i dzisiejszej wizycie mialam przez rzuch juz no i tez poznalam plec bedzie synuś - nie musze mowic jaki maz zadowolony ja zreszta tez wazne zeby zdrowe bylo tylko to sie liczy
[IMG=http://img576.imageshack.us/img576/2184/foto284.th.jpg][/IMG]
Trzymam za Was kciuki dziewczyny
[IMG=http://img576.imageshack.us/img576/2184/foto284.th.jpg][/IMG]
Trzymam za Was kciuki dziewczyny
..aenye
Mama grudniowa'06
anawojku :-) ogromny buziak..!
reklama
Podziel się: