reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Dzień Dobry !

Wizyt udanych gratuluję jak również poznania płci :happy2:.

ja się ruchów nie mogę doczekać,z Hubertem pamiętam w tym momencie już czułam cosik,a tera jeszcze nic a przecież w drugiej ciąży szybciej się wyczuwa,oczywiście się przelewa ale to tylko i wyłącznie moje flaki cały czas jednak .

reklama
Witajcie. :)

Nie mogę się dziś dobudzić. o_O Nauka w lesie, a jutro egzamin, eh...

Aligator - super wyniki USG! :)

Bachucha
- jest taki syrop, ale nie testowałam: *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Meriderka
- wierzę, że wszytko będzie dobrze. :*

Sunshine - 19 dni szybko zleci :) Ja mam wizytę za tydzień, będę już w 19 tygodniu wg miesiączki, a wg usg w 18. Nie mogę się doczekać, doskonale CIę rozumiem. Też mam przeczucia na chłopaka, ale się zobaczy, o ile się zobaczy :)
Wsłu**** się w siebie, a nóż to dziecię?:)

:))) U mnie na odwrót, według miesiączki 14, według USG 15:))))

Dzięki Dziewczyny:-)
Meriderka- wiem co to znaczy kierunek praca-szpital, a jeszcze w ciąży:szok:. Może poproś lekarza o więcej zwolnienia, tydzień to naprawdę malutko. A z tatą będzie dobrze, musi być!

Sunshine - oby wszytsko było dobrze :) to najważniejsze, a natura nas wezwie w swoim najodpowiedniejszym momencie : -)
krakowianka - z czego ten egzamin? I o której? Będę trzymała kciuki !!
margola - Ty nałogowiec normalnie jesteś :p :)
Emi - poczujecie na pewno i to lada moment. Ja tez miałam tak, ze czułam potem nic, a teraz znowu czuję :-) Nawet mój mąż czuł jak rękę położył, jeszcze się z niego śmiałam, bo w pierwszym momencie się przestraszył conajmniej jakby go prąd kopnął :-D

Nawiasem, kilka dni temu mojej starszej siostrze śniło się, że będę miała chłopczyka, a moja ochota na rosół też w jej mniemaniu to potwierdza (że niby rosół to tylko mężczyzna może chcieć ;-) ), ale dziś śniło mi się, że mieliśmy dziewczynkę, miała już ze 2-3 lata ale nie miała jeszcze imienia, bo nie mogliśmy się zdecydować, była strasznie podobna wizualnie do mojej młodszej siostry, ale była ogromnie niegrzeczna jak ja za młodu :-D Ja tak-ona siak, ja to-ona pstro, wrr! ;-)
Cóż, pożyjemy-zobaczymy co nam wyszło :-)

dzikuska, i na facebooku też mam, tyle że juz tak duże pole do orania że mi sie nie chce, córcia się tam bawi :) ale wolni farmerzy też bardzo fajni!!

reklama
witajcie brzuchaczki,

meriderka - bedzie dobrze!!!

mitaginka - gratuluje synusia!!!

aligator - dorodna corcia,gratuluje!!!

aenye - trzymam kciuki,zeby byla niunka:o)

...u mnie lepiej,tylko troche "pociagajaco". o ile sie nie myle wczoraj wieczorem poczulam intensywniej moja kruszolcie...musniecie rozbrykanego motyla:o) wspaniale uczucie,oczekuje z niecierpliwoscia na powtorke:o)

dziewczyny kochane,jestem stanowczo ZA watkiem kulinarnym,z biegeim czasu pogubily nam sie przepisy na watku,a tak byloby wszystko solidnie w jedym miejscu.

nati -kochana,cos chcialam sie tobie zapytac i...zapomnialam.:o)

milego dzionka
xox

Do góry