reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Hello , spędziłam cudny weekend z mężem, bez pracy i problemów, oczywiście mowy nie było o jechaniu na cmentarz - żal mi, nawet nie tyle wczorajszego dnia, co w ogóle tego, że dawno mnie tam nie było, swego czasu chodziłam co miesiąc-dwa na groby najbliższych - ale też znacznie bliżej miałam. Nic to, obecni są w mojej pamięci.

Dobrych wyników i poznania płci maluszków gratuluję - ja wybieram się na wizytę dzisiaj :)
Martwi mnie to, że męczy mnie kaszel, taki flegmisty, i nie chce przejść - może coś doradzicie? Jest jakiś bezpieczny syrop czy cuś? Gorączki ani innych niepokojących objawów nie mam, tylko ten kaszel męczy mnie zwłaszcza rano, tak poddusza na dzień dobry :(

reklama
Bachucha moze to z powodu suchego powietrza w mieszkaniu, ja mam kaszel odkąd zaczęli grzać, ale wieszam sobie wilgotny ręcznik albo ściereczkę na kaloryferze w sypialni i juz jest lepiej, dla pewności zapytaj lekarza czy to może być z tego powodu czy raczej coś innego

dzikuska ja mam 27 poziom a co do duchów to zupełnie nie wiedziałam jak sie do tego zabrać i nie wiem tez o co chodzi z paszą dla nietoperzy jak nie moge mieć jeszcze nietoperzy.. :)
baby_55 a to też na farmeramie???
bachucha koniecznie daj znać po wizycie!!!

witam. ja od dziś na zwolnieniu na tydzień bo się nie mogę na zakrętach wyrobić. Z pracy jechałam do szpitala i tak sie zaczął trzeci tydzień. Teraz tata będzie miał trzecią operację bo cos w jelicie zostawili.

Mitaginka gratuluję synusia:)
Aligatorka gratuluję udanej wizyty.
Nie mogę już się doczekać, żeby wiedzieć kto mieszka w brzuszku. Będę mogła mówić do skarba po imieniu. Najważniejsze by było zdrowe, czy chłopiec, czy dziewczynka, jest moim największym szczęściem. Co do przeczucia, jakoś wydaję mi się że to chłopczyk, co dziwne, bo od małego marzyłam o córci. Więc zobaczę za 19 dni, czy moje przeczucia są czegoś warte:)

Co do wątku kulinarnego, może faktycznie założyć jeden. każda z nas ma jakieś sprawdzone przepisy, mi tam się przydadzą, lubię pichcić.

Dziś w domku, wieczorem czułam się trochę źle, ale miałam wrażenie, że czuję dzidzię, takie łaskotanie z lewego boku przesuwające się, ale za wcześniej jeszcze na takie doznania i sama nie wiem, co to tak naprawdę było.

Ja czuję ruch już od dawna czuję i to coraz mocniejsze chociaż niezbyt regularne:)
A co do wolnych farmerów... Gra rewelacyjna i naprawdę wciąga:p
Polecam

p19u3e3kim5ddbq2.png

reklama
meriderka - trzymam bardzo mocno kciuki, by z tatą było wszytsko w porządku !!!

margola - gratuluję ;>

Sunshine - 19 dni szybko zleci :) Ja mam wizytę za tydzień, będę już w 19 tygodniu wg miesiączki, a wg usg w 18. Nie mogę się doczekać, doskonale CIę rozumiem. Też mam przeczucia na chłopaka, ale się zobaczy, o ile się zobaczy :)
Wsłu**** się w siebie, a nóż to dziecię?:)

Do góry