Bachucha
Fanka BB :)
Hello , spędziłam cudny weekend z mężem, bez pracy i problemów, oczywiście mowy nie było o jechaniu na cmentarz - żal mi, nawet nie tyle wczorajszego dnia, co w ogóle tego, że dawno mnie tam nie było, swego czasu chodziłam co miesiąc-dwa na groby najbliższych - ale też znacznie bliżej miałam. Nic to, obecni są w mojej pamięci.
Dobrych wyników i poznania płci maluszków gratuluję - ja wybieram się na wizytę dzisiaj
Martwi mnie to, że męczy mnie kaszel, taki flegmisty, i nie chce przejść - może coś doradzicie? Jest jakiś bezpieczny syrop czy cuś? Gorączki ani innych niepokojących objawów nie mam, tylko ten kaszel męczy mnie zwłaszcza rano, tak poddusza na dzień dobry
Dobrych wyników i poznania płci maluszków gratuluję - ja wybieram się na wizytę dzisiaj
Martwi mnie to, że męczy mnie kaszel, taki flegmisty, i nie chce przejść - może coś doradzicie? Jest jakiś bezpieczny syrop czy cuś? Gorączki ani innych niepokojących objawów nie mam, tylko ten kaszel męczy mnie zwłaszcza rano, tak poddusza na dzień dobry