reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

jola trzymam kciuki! ja to połówkowe będę mieć pewnie w okolicy Bożego Narodzenia.

Dziewczyny, co mam zrobić, żeby mnie ten żołądek przestał boleć? Boli już trzy dni- tak wysoko pod żebrami, jakby mi coś siadło i siedziało i nasila się po zjedzeniu :-(

reklama
Ja mam odwrotnie paznokcie i włosy mi się wzmocniły, a skóra wygląda dużo bardziej świeżo. :-) Nie wiem od czego to zależy :eek: Zawsze miałam krótkie i łamliwe paznokcie a teraz mam długie i twarde, wygladają naprawdę super :-D Za to koleżanka ma problemy ze skórą i włosy jej się strasznie łamią:cool: Pewnie to zależy od tego jak na każdą z nas wpływają hormony

joll24- też mam paluchy zaciśnięte
Ja czasem piję miętę lub pół kieliszka wódki z pieprzem( nie próbowałam w ciąży) ewentualnie nalewka z orzechów. Tylko, że te 2 ostatnie sposoby zawierają alkohol.
Mama mi mówiła, że jak kobieta ładnie wygląda to chłopak a jak ma problemy to , że ''dziewczynka'' bierze urodę :) ale czy tak jest to wiecie- przesądy. W dobre wierzę a w złe nie koniecznie.

jola trzymam kciuki! ja to połówkowe będę mieć pewnie w okolicy Bożego Narodzenia.

Dziewczyny, co mam zrobić, żeby mnie ten żołądek przestał boleć? Boli już trzy dni- tak wysoko pod żebrami, jakby mi coś siadło i siedziało i nasila się po zjedzeniu :-(
Jeśli to coś jak palenie w żołądku to może to być zgaga a wtedy pomogą Ci migdały lub jeśli to nic nie da to Rennie, lekarz mi mówił, że jest bezpieczne dla maluszka

rowniez trzymam kciuki :-D

swoja droga juz polowkowe???:szok:przeciez dopiero co sie zafasolkowalysmy:-) jeju jak ten czas leci :eek:

ja bede miala 1 grudnia dokladnie w polowie czyli w 20tc:-D:-D

kiedy najlepiej robić połówkowe? bo mam dylemat na kiedy się umówić. Już się nie mogę doczekać obrazu 3/4d.Niektóre już w 18 są zapisane a niektóre czekają do 22
Wróciłam z toalety normalnie wszystko ze mnie wyleciało ( jakiś starszy pan miał niezbyt przypadającą do gustu wolę kolońską) dobrze, że zdążyłam dobiec.

kiedy najlepiej robić połówkowe? bo mam dylemat na kiedy się umówić. Już się nie mogę doczekać obrazu 3/4d.Niektóre już w 18 są zapisane a niektóre czekają do 22
Wróciłam z toalety normalnie wszystko ze mnie wyleciało ( jakiś starszy pan miał niezbyt przypadającą do gustu wolę kolońską) dobrze, że zdążyłam dobiec.

ja czytałam, że najlepiej między 20 a 22tc

hi, babes :-)

jola, trzymam kciuki! na pewno bedzie dobrze :-) i moze sie okaze, kogo nosisz w brzuszku? :-)

polowkowe wlasnie miedzy 20 a 24 sie robi, z tego co wiem :-) ja bede miala pewnie jakos w przyszlym tygodniu, jak sie uda, ajk nie to najdalej w nastepnym. wtedy to 'w nastepnym' byloby chyba juz polowkowe. nie wiem. ja na polowkowe ide normalnie do swojego gina, a na 3/4d do innego, ponoc tez super diagnosta, to obejrzy dzidzke dokladnie i powie, co i jak.

ech, musze sie ubierac, urodziny babci dzis, brrr... nie chce mi sie... ubierac znaczy ;-) gdybym tez mogla pojsc w dresie!..

Książkowo robi się między 18 a 22 tyg.
Co do wody kolońskiej to wiem co masz na myśli, jak wsiądę do autobusu i ktoś nieciekawie "pachnie" :eek: to muszę zaraz wysiąść, bo inaczej byłaby jakaś masakra...:baffled:

reklama

18-22tc

Do góry