reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

mąż wraca szybciej z pracy super , szefowa powiedziała że mam powiedzieć że mam po mnie przyjechać i mam się do domku zbierać super co:-)
Dobrze bo muszę kupić tanie zimowe buty bo zarazie w adidasach chodzę

reklama
to widzę, że dzisiaj w nocy problemy żołądkowe były dosyć powszechne :szok:
fajna jest świadomość, że nie jestem sama :tak:
marma zazdroszczę udanych zakupów i znajomej ginekolożki ;-)

Za dwa tygodnie jedziemy do znajomych na weekend a dziewczyna jest ginekologiem i ma swój gabinet i mam taką skromną nadzieję że może ma USG i uda mi się coś niecoś tam podpatrzeć. ;-) Kolejne USG mam dopiero na początku grudnia.

ja bym na Twoim miejscu caly weekand spedzila przy USG. Rodzina meza jest lekarska. Ale ginekologow nie ma :(, bo jak by ktorys byl to bym do Belchatowa sie chyba przeniosla na 9 msc

Adi-ja tez jeszcze w adidasach i to ku zgrozie rodziny najczesciej bez skarpetek. Tylko, ze mi jest goraco ciagle. W zeszly roku kupilam sobie buty typu kalosze na futerku zeby z psem wychodzic tylko bo tak to 98% butow to mam na ok 10 cm obcasie. Wiec tej zimy przecierpie w kaloszach lub takie jakby emu tylko ze krotkie. No wlasnie w zeszlym roku mi nie przemakaly.

Ostatnia edycja:
aguhan, mi tez marzna, jakas masakra. ja w ogole cala marzne i nie wiem, co bedzie zima. brrr. polecam te buty co pisalam juz - w nich rozgrzewam sie nawet od srodka :-) a po domu tez zamierzam nabyc goralskie kapciochy :-)

nati
- dobre :-D

Marma
, tez bym siedziala przed usg non stop :-D

a co do spania to ja w ogóle nie sypiam i przez to ciężko mi rano do pracy wstać .
nati_k-widzę ze Tobie cieplutko w ciąży mi jest cały czas zimno , a w nogi to już w ogóle .

Hej Dziewczynki)

Ja właśnie prosto od ginki. Dzisiaj niestety tylko badanie ginekologiczne i podsłuchiwanie Maleństwa. U mnie także szyjka się skróciła, więc teraz mam tylko leżeć i spacerować bez żadnych tobołków. Niestety wciąż jestem sama i marnie to widzę, bo litr mleka, wody i soczki w szkle wypijam codziennie, nie wspominając o jedzeniu, a to swoje waży, a samo się nie przyniesie. Qlf może wróci w sobotę, a może we wtorek, ale kto go tam wie.

W każdym razie staram się z samotnością pod rękę wychodzić do ludzi,
tak też wczoraj spotkałam się ze znajomą na ploteczki, a pojutrze może zaliczę wieczorek poetycki. A tymczasem u mnie też sernikowo, a na obiadek zupa krem z ...borowików...nigdy nie przepadałam za grzybami, pewnikiem to zupełnie odmienny kulinarny gust Maleństwa.

Pozdrawiam WSZYSTKIE Kwieciste i te Nowe i te Nowsze:*

Kochane, a co z Amber, czy może ja gapa przegapiłam jakieś wiadomości od niej?

Dzięki NATI, Z mamą coraz lepiej, wychodzi na początku listopada. Właśnie przeglądam e-sklepy, może będę zamawiać z dostawą, bo znajomych i rodzinę mam rozsypaną po Krakowie, zresztą nie lubię być balastem dla kogokolwiek.

reklama
Do góry