reklama
Za dwa tygodnie jedziemy do znajomych na weekend a dziewczyna jest ginekologiem i ma swój gabinet i mam taką skromną nadzieję że może ma USG i uda mi się coś niecoś tam podpatrzeć. ;-) Kolejne USG mam dopiero na początku grudnia.
ja bym na Twoim miejscu caly weekand spedzila przy USG. Rodzina meza jest lekarska. Ale ginekologow nie ma , bo jak by ktorys byl to bym do Belchatowa sie chyba przeniosla na 9 msc
Adi-ja tez jeszcze w adidasach i to ku zgrozie rodziny najczesciej bez skarpetek. Tylko, ze mi jest goraco ciagle. W zeszly roku kupilam sobie buty typu kalosze na futerku zeby z psem wychodzic tylko bo tak to 98% butow to mam na ok 10 cm obcasie. Wiec tej zimy przecierpie w kaloszach lub takie jakby emu tylko ze krotkie. No wlasnie w zeszlym roku mi nie przemakaly.
Ostatnia edycja:
..aenye
Mama grudniowa'06
aguhan, mi tez marzna, jakas masakra. ja w ogole cala marzne i nie wiem, co bedzie zima. brrr. polecam te buty co pisalam juz - w nich rozgrzewam sie nawet od srodka :-) a po domu tez zamierzam nabyc goralskie kapciochy :-)
nati - dobre
Marma, tez bym siedziala przed usg non stop
nati - dobre
Marma, tez bym siedziala przed usg non stop
Hej Dziewczynki)
Ja właśnie prosto od ginki. Dzisiaj niestety tylko badanie ginekologiczne i podsłuchiwanie Maleństwa. U mnie także szyjka się skróciła, więc teraz mam tylko leżeć i spacerować bez żadnych tobołków. Niestety wciąż jestem sama i marnie to widzę, bo litr mleka, wody i soczki w szkle wypijam codziennie, nie wspominając o jedzeniu, a to swoje waży, a samo się nie przyniesie. Qlf może wróci w sobotę, a może we wtorek, ale kto go tam wie.
W każdym razie staram się z samotnością pod rękę wychodzić do ludzi,
tak też wczoraj spotkałam się ze znajomą na ploteczki, a pojutrze może zaliczę wieczorek poetycki. A tymczasem u mnie też sernikowo, a na obiadek zupa krem z ...borowików...nigdy nie przepadałam za grzybami, pewnikiem to zupełnie odmienny kulinarny gust Maleństwa.
Pozdrawiam WSZYSTKIE Kwieciste i te Nowe i te Nowsze:*
Kochane, a co z Amber, czy może ja gapa przegapiłam jakieś wiadomości od niej?
Ja właśnie prosto od ginki. Dzisiaj niestety tylko badanie ginekologiczne i podsłuchiwanie Maleństwa. U mnie także szyjka się skróciła, więc teraz mam tylko leżeć i spacerować bez żadnych tobołków. Niestety wciąż jestem sama i marnie to widzę, bo litr mleka, wody i soczki w szkle wypijam codziennie, nie wspominając o jedzeniu, a to swoje waży, a samo się nie przyniesie. Qlf może wróci w sobotę, a może we wtorek, ale kto go tam wie.
W każdym razie staram się z samotnością pod rękę wychodzić do ludzi,
tak też wczoraj spotkałam się ze znajomą na ploteczki, a pojutrze może zaliczę wieczorek poetycki. A tymczasem u mnie też sernikowo, a na obiadek zupa krem z ...borowików...nigdy nie przepadałam za grzybami, pewnikiem to zupełnie odmienny kulinarny gust Maleństwa.
Pozdrawiam WSZYSTKIE Kwieciste i te Nowe i te Nowsze:*
Kochane, a co z Amber, czy może ja gapa przegapiłam jakieś wiadomości od niej?
reklama
jeszcze taxi maja taka usluge.Właśnie przeglądam e-sklepy, może będę zamawiać z dostawą, bo znajomych i rodzinę mam rozsypaną po Krakowie, zresztą nie lubię być balastem dla kogokolwiek.
Podziel się: