reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie babeczki,

ja tylko melduję się, czytam Was codziennie, ale doła mam wielkiego i nie mam ochoty na nic:(

Trzymajcie się laseczki.

KOOCIE, wiem jak to jest, ostatnio sama wpadłam w jeden wielki
Podziałały stare babskie sposoby :-zakupy, koleżanki/koledzy i śpiew, i kosmetyczka, kolacja przy świecach (niestety z teściową, ale było w dechę) no i oczywiście dobry film, a raczej dobry film z dobrym zakończeniem (w moim przypadku to MINE VAGANTI i ŻYCIE UKRYTE W SŁOWACH)

No ja znow wpadlam,wszystko zrobilam co trzeba i mam juz wolny wieczor...

No u nas tez juz lepiej,mala kruszynka wychodzi jutro z mama ze szpitala i znow bede miala malego aniolka w domu,niby 2 dni go nie ma a chodze zagladam do lozeczka,jakos mi go brakuje,a najbardziej tego jego placzu co raczej kotka malego przypomina...kurcze juz nie moge sie doczekac kiedy ja swojego noworodka bede miala w domu,moje kochanie stwierdzilo ze jak na mnie patrzy jak tym malym sie opiekuje to wyglada na to ze najchetniej bym zabrala go mamie na czas az sama nie urodze- pewniu tu akurat ma racje hmmm...

joll a ciebie kochana to juz dawno nie widzialam,nadal lezysz? Z tego co piszesz to chyba nie bardzo,co? Buziaczki

emi- uważaj z tymi specyfikami na roztępy, no chyba, że są dla kobiet w ciąży, ja używam z rosmana babydream ma dobrą cenę, a jakość znacznie przwyższa kosmetyki z górnej półki. Moja siostra jest obcykana w tych sprawach przerabia i analizuje skład każdego kosmetyku i tej firmy mi kazała kupować:-).
...aenye- ktoś gratulował Ci chłopca, coś mam przeczucie, że przy następnej wizycie będzie dziewczynka, jakoś to czuję od początku:tak:
joll- kurcze, a może poproś tą znajomą z ploteczek niech Ci zrobi zakupy. Napewno gdyby wiedziała to sama by pomogła daj jej znać, a i pogadacie sobie przy okazji:-)

A ja leże i czekam na ruchy maluszka, bo o tej godzinie codziennie się rozkręca, a na razie cisza...prócz pracujących jelit bo bigosu się najadłam głupia:angry:

Siostra mojego ktora urodzila kilka dni temu wlasnie uzywala kosmetykow z Rosmana i widac przyniosly efekt - rozstepow brak,a ja ide za jej sladem i tez zakupie takie produkty jak tylko wybiore sie do miasta...

Ale mi narobilas ochoty na bigos,normalnie szok - jutro robie bigos! :-)

reklama
...NIUSIA...no właśnie słabo mi to leżenie wychodzi,
a to kotom coś trzeba, a to Maleństwo ma zachcianki, ale sobie w gardło muszę wrzucić, czyli normalne zakupy, a nawet gorzej, bo wcześniej Qlf wszystko wnosił,
oczywiście syndrom wicia gniazda, więc i czyścioch się uruchomił i objazdów po budowlanych i wnętrzarskich marketach się chce, więc z leżenia nici, bo jeszcze doła i samotność pogonić musiałam.

ALIGATORQ...moja ploteczka nie dość, że zapracowana, to jeszcze daleko mieszka, nie chcę jej nadwerężać, dam radę (alma, albo kefirek dowożą)

Do góry