reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

witam
mozna dolaczyc???
jestem nowa nie nowa na forum.....
mam na imie Kasia i mam juz 4 letniego syna Kasperka i teraz spodziewamy sie malej niespodzianki na 11 kwietnia 2011

reklama
Czesc dziewczyny,wpadlam powiedziec czesc wszystkim mamusiowatym...

No widze ze straszne nudy na forum ostatnio...
No ja tez czuje ruchy tak juz od poczatku badz gdzies polowy 3 miesiaca,potwierdzil to lekarz wiec bylam i jestem pewna ze to wlasnie to...Teraz sa o wiele silniejsze...tak jakby glowka uderzylo albo obiema nogami naraz...ale fajne uczucie...Mialam kilka dni gdzie nie czulam wcale i sie niepokoilam ze cos nie tak...ale lekarz zrobil usg i powiedzial ze dzidzius sie odwrocil pleckami w str brzucha a nogami i buska w strone kregoslupa i dlatego odczuwam je tak slabo ze nic nie czuje...a juz sie martwilam...

Dziewczyny wy tez tak macie ze przy kazdej wizycie u gina macie zrobione usg? To moja 3 dziecko ale w poprzednich ciazach mialam tylko po 2-3 razy przez caly okres ciazy a tu juz koniec 4 miesiaca i juz 5 razy mialam...to normalne?

to zalezy od lekarza. niektore dziewczyny jak czytalam to maja za kazdym razem. ja bylam 3 razy u lekarza a mialam 2 usg a ostatnio tylko serduszko sluchalysmy.

witam
mozna dolaczyc???
mam na imie Kasia i mam juz 4 letniego syna Kasperka i teraz spodziewamy sie malej niespodzianki na 11 kwietnia 2011

witaj

Witam Brzuszki!
Ja po słabo przespanej nocy...coś chyba siadło mi na żołądku i siedzi... (pewnie frytki, które wczoraj mieliśmy na obiad, tradycyjne, ręcznie robione z ziemniaków- może były niedosmażone, bo cały czas czuję...), właśnie zaparzyłam sobie miętę.
Już w ogóle dłużą mi się strasznie te dni. Ani w poniedziałek, ani wczoraj nawet na moment nie wyściubiłam nosa z domu i tylko leżę w tym łóżku i gnuśnieję...Ale jak mój M. wraca z pracy, to już jest stosunkowo późno i tak nieprzyjemnie, że nic tym bardziej się nie chce. Żałuję trochę, że nie pracuje na zmiany. Mógłby chodzić na popołudnie, to przynjamniej za dnia skorzystałabym z życia ;)

parisienne witaj
cucumber jak wyszedł sernik? warto robić?

Witam nowe kwietniówki :)
mitaginka, sernik wyszedł, jest fajny, bo nie zamula, taki orzeźwiający. Więc polecam. Właśnie go pałaszuję na drugie śniadanie:) No i dużo się przy nim nie trzeba męczyć.

witajcie brzuchaczki,

a tu znowu ciacho zapachnialo...sernik...cucumberku,daj kawaleczek do kawy:o)

mitaginka - u mnie tez wczoraj byly frytki wlasnej roboty ,pycha sa tylko do dzisiaj w calej kuchni czuje olej.

niusiaagusia - podczas kazdej wizyty ma usg i jestem z tego bardzo zadowolona:o)

sunshine_baby - przestalam sie stresowac,wierze,ze jest wszystko ok....musi byc dobrze,po czwartkowym telefonie wpadlam w maly dolek i widzialam wszystko w czarnych kolorach,wiem,ze to nie jest diagnoza tylko statystyczne ryzyko,z ktorym w moim wieku musze sie liczyc.trzymam juz dzis kciuki za twoje wyniki!!!

aenye - gratuluje synusia !!!

nati - u mnie taka propozycja padla przy porodzie oskara,ale odmowilam...moze bylam zbyt pruderyjna;o)

parisienne - witaj !!!

tak wpadam na sekunde... jednak synek bedzie raczej :-) a mialo byc bez jaj tym razem, no! :-D

ale juz cale 17cm szczescia uroslo... zdrowo machajacego raczkami i nozkami :-)

szok!

edit, tak czytam i niemozliwe, zeby mialo 17cm; cos mu sie chyba pomylilo. ale 170gr :-)

Gratuluje, rodzina rośnie w siłe;-) Co do wymiarów to może być, moja kruszynka w 17-tym tygodniu miała 13cm i 150gram:tak:

witam
mozna dolaczyc???

Witam i gratuluje błogosłowianego stanu:-)

My dziś w komplecie i mykamy na zakupki zaraz, mam nadzieje ze uda mi sie cos kupic na poprawe humorku bo ostatnio c sie wybieram na zakupy to wracam z pełnymi torbmi i owszem ale dla synusia nie dla siebie:eek:

Miłego kobitki

witajcie brzuchaczki,

a tu znowu ciacho zapachnialo...sernik...cucumberku,daj kawaleczek do kawy:o)
A proszę bardzo :)

My dziś w komplecie i mykamy na zakupki zaraz, mam nadzieje ze uda mi sie cos kupic na poprawe humorku bo ostatnio c sie wybieram na zakupy to wracam z pełnymi torbmi i owszem ale dla synusia nie dla siebie:eek:

Miłego kobitki
Oj, mnie też czekają zakupy. Dzisiaj to zamierzam się porozglądać za butami zimowymi. Kupować jeszcze nie zamierzam, ale pooglądać trzeba. Będę też zwiedzać sklepy dziecięce :D Wybieram się wieczorem do koleżanki, która ma półroczną córeczkę i trzeba jakiś prezent kupić:) Przy okazji pobuszuję sobie w takim sklepie z wielką przyjemnością:D No ale nic nie kupię jeszcze dla maleństwa, bo mąż jest zdania, żeby nie zapeszać i jeszcze nie kupować. Ale po nowym roku to już go słuchać nie będę i coś kupię i dla swojego dzidziusia :)

reklama
Do góry