reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dzięki :) Samopoczucie bardzo dobre :) W koncu, bo pierwszy trymestr był masakryczny. Mogłam spac 16 godzin dziennie, mdłości, zapachy z lodówki i zmywarki powodowały rozne niemiłe rzeczy ;-)

Ale teraz juz wszystko w normie:) No moze cera mogłaby sie poprawic, ale co tam..... :D

reklama
witaj gosia.81
meriderka, lenka-
dobrze, że wizyty udane :)
cocosova ja też czekam na ruchy dzidzi; czuję zwłaszcza wieczorem jakieś przelewanie po prawej stronie, ale trudno powiedzieć, czy to nie jelita. Chociaż...jakby jelita to powinno po obu stronach, a nie jednej chyba ;)

Witam się słonecznie :happy2:

długo się nie odzywałam,ale jakoś,to znowu okazji nie miałam,potem chęci,albo czułam się okrutnie ...,
mdli sporadycznie jeszcze,

tydzień temu byłam na genetycznym i wszystko w porządku,ok 8 cm wtedy ludzik mierzył,w razie czego przepisaną mam nospe forte bo powiedziałam że codziennie mi jakby twardniał z lekka brzuch i niekiedy pobolewa,zobaczymy.

a ruchy ? oj też czekam z niecierpliwością, czasem od jakiegoś czasu też ''coś'' poczuję zwłaszcza w prawej stronie ale jeszcze nie pewna jestem,

Witam serdecznie nowe dziewuszki :-).

wizytek udanych gratuluję,

przedwczoraj zamówiłam sobie spodnie ciążowe,jeansy z pasem ,zobaczymy czy będą pasować,bo już tylko chodze cały czas w dresowych w inne się nie zapinam.

jeszcze jakieś rajstopki się przydadzą,i inne ..

no więc na razie tyle ,idę pochłonąć jakąś słodycz znowu hehhee

dzień dobry :)

Kurcze jak Wy dużo piszecie :)
U mnie wszytsko w porządku, ale od kilku dni kuje mnie w jajniku, miałyście tak? Nie wiem czy mam się niepokoić, a wizyta u gina dopiero 8 listopada.

A w ogóle miłego dnia życzę :)

i gratuluję udanych wizyt :)

reklama
Do góry