reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Cóż co do ciuszków Kacperka to zbyt wiele od zeszłego roku nie urósł. A raczej wyciągnął się do góry i schudł. Wcześniej rzeczy które były na jego wiek były przeważnie za wąskie. Zresztą mam manie kupowania mu większych rzeczy. Tak więc z zeszłego roku wszystko jest dobre. A ta cała numeracja dziecięca jest do bani. Teraz już wiem że np z Cocodrillo jest zaniżona a np. z Besta Plus zawyżona a Cheroki tescowe się naciąga i " rośnie" z dzieckiem, na tyle że np rozmiar od 9-12 nosił do 18 miesiąca. Zresztą z tej firmy to moje ulubione bodziaki. Bardzo dobry materiał i tanie. Generalnie polecam też zagraniczne firmy np. Nexta czy Georga

Pozdrawiam WSZYSTKIE Brzuszki, a "Wizytkom" życzę najlepszych wieści od ginów.

ALIGATORQ, ja miałam dokładnie to samo, jakiś dół paskudny:( jak już pisałam pomogły stare dobre babskie sposoby, czyli zakupy, kosmetyczka i odrobina kultury:) a w niedzielę odwiedziła mnie teściowa i do listy przyjemności doszła kolacja w "Poezji smaku" (cudne miejsce w rozległych piwnicach, a pierogi z mięsem...palce lizać)

Samopoczucie coraz lepsze, zwłaszcza kondycja fizyczna, więc sprzątanie, zakupy i spacery to czysta przyjemność, a nie nieziemski wysiłek, jak przez ostatnie trzy miesiące.

Jedynie samotność mi bardzo doskwiera, gdyby nie Wy, to czułabym się bardziej samotna niż przysłowiowy palec.

POZDRAWIAM CIEPŁO Z MOKREGO ALE MAGICZNEGO KRAKOWA

...no tak ALIGATORQ...zapomniałam przypomnieć o najważniejszym...kontakty z żywymi, to naprawdę dodaje skrzydeł

a na paru "przyjaciołach" niestety się zawiodłam, okazuje się, że to była płytka znajomość nic więcej, coraz więcej znajduję przyjaznych dusz w ...emerytach

joll, aligator-a ja czasami bym chciala miec taki nastroj. moglabym sobie lezec i nic nie robic. a tak to nie dosc ze codziennie objad z 2 dan, i to codziennie inny bo moje zarloki nie zostawia nic na nastepny dzien. W dodatku ciagle slysze: Natalka nie pracuje to moze pojechac do babci zrobic jej zakupy, podejsc do przychodni zarejestrowac babcie, tesciowa, meza do lekarza. Pojedz do urzedu itp itd. A tak to bym powiedziala ze nie mam sily itp i by mi dali spokoj. wiem wiem marudze

reklama
marma widzialam to pare dni temu w Faktach... Masakra jakas... ja chodzbym miala w samochodzie urodzic nie zdecydowalabym sie na tamten szpital. CO za LOsie! Przeciez szpital dostaje kase na znieczulenie i bez zadnego ale powinien je dawac... buuuu az sie we mnie gotuje...

Do góry