niusiaagusia
mamuśiowata...
Czesc dziewczynki ja dzis kolejny dzien pracuje pelna para...mieszkanie juz wysprzatane i obiadzik 2 daniowy na 20 osob zrobiony,bo od wczoraj nas w domu przybylo o jedna osobke taka mala co wazy 3,600kg a taki fajniutki maluski,dzis zostal ze mna pod moja opieka a rodzice pojechali do Urzedu zapisac dzidziule...i tak jak na niego patrze to chce juz swojego a gzreczniutki spi jak w zegarku po 3,5 godz,zje i dalej w spanie...uroczyyyy a te jego maluskie i dlugie paluszki... hmmm...
No i teraz w domu nas to jest 12 + goscie ktorzy sie przewijaja wiec trzeba po 2 ciasta robic i obiad jak na stado sloni ale jak narazie mam mega sily i jakos mnie wielkie zakupy tez tak w ciagnely ze w piatek zmienilismy meble w pokoju dziennym i dopiero w niedziele sie uporalam ze calym tym sprzataniem i ukladaniem ale efekt jest super ,tylko jeszcze lozeczko pod kolor ,piekna posciel i moge rodzic,choc moj mi grozi i powtarza ze ani mi sie waz przed kwietniem...:-) ale ja wiem swoje ze nie donosze..
Oki ja ide popatrzec na ta kruszynke
Ps.spodnie to ja juz ciazowe niestety albo i stety nosze...;-)
No i teraz w domu nas to jest 12 + goscie ktorzy sie przewijaja wiec trzeba po 2 ciasta robic i obiad jak na stado sloni ale jak narazie mam mega sily i jakos mnie wielkie zakupy tez tak w ciagnely ze w piatek zmienilismy meble w pokoju dziennym i dopiero w niedziele sie uporalam ze calym tym sprzataniem i ukladaniem ale efekt jest super ,tylko jeszcze lozeczko pod kolor ,piekna posciel i moge rodzic,choc moj mi grozi i powtarza ze ani mi sie waz przed kwietniem...:-) ale ja wiem swoje ze nie donosze..
Oki ja ide popatrzec na ta kruszynke
Ps.spodnie to ja juz ciazowe niestety albo i stety nosze...;-)