reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

dziendoberek
Femme witaj!!
mialam isc dzisiaj na pobranie krwi na test potrojny ale mi sie nie chcialo. laboratorium do 10 ide na piechote z psem ok 30 min to moze mi sie jeszcze zachce :)
anawoj- mowisz ladne rzeczy dla dziewczynek, a mi sie marzy chlopiec ....
no dobra chyba wstane i pojde oddac ta krew, jak tak dluzej pojdzie to zostane honorowym dawca :)
milego dnia, odezwe sie popoludniu po wizycie u gin, ciekawe czy mi usg

reklama
Hej dziewczyny.
Femme witaj
Ja rano oddałam krew, próbkę moczu i na 15 wizyta, Już się nie mogę doczekać bo 4 tygodnie to jednak kawałek czasu.
Mnie tak kuje po prawej stronie ale gdy robię siku tzn. nie w domu. Jak wczoraj byliśmy w centrum handlowym to poleciałam do wc i tam tak na ,,narciarza'' a jak się wyprostowałam to myślałam, że zostanę tam na amen. Myślę, że to jakieś normalne kucie bo brzuch cały czas rośnie i wszystko ściska się w środku.

Dzień dobry.
Femme witam serdecznie!

Meriderka nie martw się tym kłuciem ,ja też mam podobnie ,tylko na przemian ,raz prawa strona ,raz lewa ,a czasami nawet po obu stronach.
Ostatnio chciałam kota pogonić bo dewastował otoczenie i szybko wstałam z łózka to myślałam że powyrywałam sobie te wiązadła ,tak mnie zabolało.
Zrobiłam pyszną sałatkę ,brokuły ,jajeczko,paluszki Surimi (takie pseudo krabowe) i majonez .Nie przypuszczałam ,że polubie brokuły.Może wreszcie czas na szpinak:)
Lece dzisiaj na kolejną wizytę u gina ,mam nadzieje że mi się szyjka nareperowała i dzidziuś jest zdrowy :)Sny mam takie psychodeliczne ,że jak się budzę to dziękuje Bogu że to nie naprawdę .

Pozdrawiam Was kochane i życze udanego dnia:)

Witam Was porannie,

ja dopiero po śniadanku, mimo,że wstałam o 6 .
Aenye ja Gucci rush 2 używam od 4 lat, oszalałam jak pierwszy raz powąchałam. Ale fakt wycofali, czasami mi się zdarza i dorwę je na takim ryneczku, jakieś testery nie wiem skąd i kiedy podwędzone lub czasami kupuję odpowiednik taki przelewany, ale to już nie to samo:(
Dziś poszedł mi płaszcz, kieszeń się urwała, za gruba jestem, skandal. Jak tak dalej pójdzie, to w szwach cały pójdzie. Mam taki z koła szyty i planowałam nie kupować, ale chyba dziś się przejdę, może coś wpadnie mi w oko:)

Nie wiem jak u Was pogoda, ale w Szczecinie pięknie! Miłego dzionka

Witaj Femme! U nas wszystko dobrze poza tym ze leczę grzybki. Jeszcze trochę i mam nadzieje ze tym razem lek trafiony...
Niusiaagusia podziwiam, ja narazie nie dostałam takiej energii, raczej modlę się abym miała siłe zajmować się moim prawie już zbuntowanym dwulatkiem, siłę fizyczną ale najbardziej psychiczną...
Pozdrawiam z poniedziałku i idziemy na plac zabaw.

Witam się po weekendzie.

U mnie wszystko po staremu. Czuję się jak słonica a to dopiero 4 miesiąc ( załamka). dziś byłam oddać honorowo krew i mocz. Jutro wizyta u gina i mam nadzieję że odpuści mi leżenie. Chciała bym na basen... Leki odstawione i jest ok. Ja jutro po ginie planuję shopping bo kurtkę zapinam już na wdechu i buty trzeba jakieś kupić. Pocieszam się że wszystkie kurtki i kombinezon z zeszłego roku są na młodego dobre więc parę zł. zostanie w kieszeni :)
Idę się po wylegiwać z książką po weekendowym szaleństwie z moim bąblastym :)

Czesc dziewczyny,wpadlam sie przywitac,u nas ok wszystko,dzidzius rosnie jak na drozdzach,wymioty ustapily a wemnie wstapila kosmiczna moc i od kilku dni pucuje cale mieszkanie,gotuje ,pieke, myje okna itd normalnie nie moge sobie miejsca znalezc,wczoraj nawet upralam i wyprasowalam ubranka dla dzidziusia...chyba mam juz bzika...tak jakos sie spiesze z obawy ze urodze wczesniej i nie zdaze wszystkim przed porodem...

Wy tez tak macie?
Miewam momenty, że mam też taką kosmiczną moc. Ale od wczoraj moja moc odstąpiła na rzecz bólu głowy :/ Nie mam na nic siły. Dzisiaj w dodatku rano mnie jakieś rozwolnienie dopadło :/ brrr

Hej dziewczyny! Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do grona kwietniówek, wyznaczony termin 16 kwietnia, płeć- jeszcze nie wiem- w sumie wszystko mi jedno byle zdrowe, ale czuję że to dziewczynka. Mam już ślicznego 15miesięcznego synka. Prawdę mówiąc to się trochę stresuję tym wszystkim. Mieszkam we Francji, rodzina w Polsce a mąż oficer- marynarz, więc rzadko bywa w domu. Trzymajcie kciuki bym nie miała żadnych komplikacji, bo nie wiem jak sobie poradzę z synkiem. Jak na razie żadnych objawów nie mam i nie miałam. Czuje sie dokładnie jak przed ciążą wiec nie narzekam. Pozdrowionka, miłej nocki
Witam nową kwietniówkę :)

A ja dzisiaj wstałam przed 5. Nie mogłam zasnąć po wizycie w toalecie. Myślałam, że jest 3 w nocy i liczyłam barany i dni do następnego usg żeby tylko zasnąć. Ale spać poszłam przed 20 :D Ostatnio zasypiam po 19. Chyba, że śpię w dzień.

Witajcie Dziewczyny !

Aenye - to prawdam ja w 2 lata temu też miałam bzika na pkcie blondu - jasnego blondu. Teraz patrzac na zdjęcia smieję się sama z siebie :) DLatego chciałabym uzyskać ciemny popielaty blond - zbliżony do mojego naturalnego.

Femme
- Witaj !!

Wszystkim Kobietkom które mają dzisiaj badania i wizyty, życzę powodzenia :)

A do mnie przyszły wczoraj getry ciążowe z Allegro, o których była mowa swego czasu na wątku. Wszystko ładnie, pięknie, getry ocieplane :) Ale mój brzuszek jest tak mały, że ta wstawka, która ma się na nim opierać po prostu się z hukiem zsuwa :) Zamówiłam też koszulę taką białą dłuższą. Wzięłam o rozmiar większą, z uwagi na to że ten brzusio kiedyś w końcu musi zacząć roznąć :) Ale wydaje mi się, że z powodzeniem dwie osoby mojej postury mogłyby się tam zmieścić :) I wyglądam w niej jak w worku :)

reklama
Hej!
cocosova dlatego właśnie ja nie kupuję jeszcze typowo ciążowych rzeczy. Też jestem szczupła, więc na teraz jak znalazł są dluższe wełniane sweterko-tuniczki :) a poza tym będą dobre pewnie jeszcze przez kilka miesięcy (bo przecież wełna się naciąga), a i po ciąży będą ok :)
Powodzenia na wizytach, moja dopiero za tydzień we wtorek, a już nie mogę się doczekać.
A co do pogody...to niestety u nas szaro, buro i deszczowo...

Do góry