reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Oj zajączku to spraw się na tą Wielkanoc :-D

gosik eh ciężko potrzebuję twojej aury :-D:-D:-D

ale się uśmiałam :-D

dobra za godzinę trzeba bąbla odebrać a ja jeszcze w pieleszach tak więc zabieram się do roboty.Musze mężulkowi obiad sprawić co by był pomyślnie nastawiony do moich planów :-D Eh jak ja nie lubię gotować. A może któraś coś podrzuci :-D

Natasza co u Ciebie? podczytujesz nas? Jak Tata?

ja dzisiaj mam schabowe bo jak wrócę z pracy do dzisiaj nie zdążę nic innego zrobić

reklama
jola, a to mnie pocieszylas, dzieki :-D
nie, no ja mam wyrzuty sumienia, bo nie pracuje, to, co mam robic to ogarniac dom, rachunki i dzieci i co? w domu syf, nie mam weny, zeby sie zabrac za cos wiecej niz odkurzanie i pozorne ogarniecie problemu, a na polkach, ksiazkach juz centymetr kurzu ;-) i obiady tez - raptem zupa i co z tego, ze dobra, jak dwa-trzy dni jemy to samo? no i mam zawsze kupe mrozonek, na szczescie maz uwielbia pyzy, dzieci tez, wiec ja sie nie spinam specjalnie. i maz tez, odpukac, nie bardzo wymagajacy. juppi!

mitaginka,
wspolczuje! masakra. u nas zmienili rozliczanie i co miesiac placimy. co z tego, skoro wychodzi ok 600zl miesiecznie.. z tego 300 ponad jest na ogrzewanie, a chodzi tylko jeden w salonie i malenki grzejniczek w lazience - i to nie na full odkrecony! ech. ale ja nie chce oszczedzac na tym, umieram z zimna, teraz szczegolnie.

lenka, wspolczuje dylematu. nie wiem, co bym zrobila w takiej sytuacji :-( chyba nie uspilabym, nie...

ma ktoras z was buty bearpaw, takie a la emu? chce kupic takie jakies zimowe grubasy, bo ja juz zamarzam w swoich! i nie chce wydac 400zl na nie..

No ja tez mam to szczescie ze mąż nie wymagający:) Ostatnio staram sie wiecej zupek gotowac bo syncio palaszuje ale zeby z dwoch dan obiad to nie pamietam kiedy i sie zdarzylo:)

Hej dziewczyny :)
Dawno mnie już tutaj nie było, ale miałam najpierw problemy z internetem, potem ze sobą, potem w rodzinie i tak jakoś nie miałam ochoty pisać na forach i się udzielać.
Ale teraz jestem :)
Czy ktokolwiek tęsknił :>

No oczzywiscie ze wszytkie tęskniłyśmy, mam nadzieje ze juz wszystko ok u ciebie

O zlot czarownic :-D To i ja się dopisuję :-) Ja przewiduję porody. Już dwóm koleżankom jak powiedziałam że dziś urodzą to się śmiały i po paru godzinach poród się zaczął. A jedną to na poród obudziłam :-D Po dwóch godzinach od momentu kiedy do niej zadzwoniłam i ją urodziłam dostałam telefon od niej że ona już po :-D Swój poród też przepowiedziałam. Jak wszyscy głupio się pytali kiedy rodzę to mówiłam że 13 października. Stukali się w głowę no bo niby skąd mogę wiedzieć i urodziłam 13 października :-D

A dziś zapowiedziałam mojemu M że zostaje z młodym cały wieczór a ja gdzieś wybywam. Już waruję w tym domu. Czuje się ok to sobie pojadę może na jakieś zakupy.

CO do zwierzęcych tematów. To moja czarna mi do domu lokatorów nowych sprowadziła i jadę ją odpchlić...

Miraderka masz na nazwisko pasztet czy żurawina bo chyba się zgubiłam :p

To ja poprosze ta przepowiednie, powiedz chocia czy w marcu czy w kwietniu:)

Ja mam dzis diete na słodko, dostałam pyszne czekoladki od męża z okazji 11-lecia naszego związku ( nie mylić z małżeństwem;)

Edit: Dziewczynki czy was też tak napiernicza spojenie łonowe??? Normalnie mnie rwie przy kadym stąpnieciu, poprzednio pobolewało ale nie aż tak.

ja uwielbiam pazibrodę mojej mamy. ( gotowana kapusta z ziemniakami, woda odlana, wszystko utłuczone tłuczkiem do ziemniaków, śmietana, zasmażka, może jakieś skwarki lub mięsko- my nie lublimy z mięskiem, osolić, opieprzyć i mniem mniam) niektórzy mówią na to kozia broda, zimna broda itp...

Jola - STO LAT :-)

i też mnie napieprza spojenie łonowe. W dodatku częściej niż na początku boli mnie brzuch jak na okres, czy to oznacza że nadal wszytsko się rozciąga?

Nie mam pojecia co to oznacza bo z Olkiem mnie tak nie bolalo. Ja sobie tłumacze ze moze to dlatego ze teraz go czesto na rekach nosze, wtedy tak nie dzwigalam.

a ja dzisiaj na specjalne zyczenie corki nalesniki ze szpinakiem zapiekane z serem i sosem beszamelowym. pyszne, albo tarta ze szpinakiem. Ogolnie jemy miesne rzeczy bo mezus miesozerny ale jak jest okazja to wszystkiego rodzaju makarony, tarty, pizze i nalesniki.

oooo fajnie, że ktoś to zna. Jak o tym mówię to zawsze wszyscy się dziwią, nawet sąsiedzi więc nie mam pojęcia skąd moja mama to zna- od dziecka przynajmniej raz w tygodniu to gotowała.

Hej dziewczyny, ja tez juz dawno nie zagladalam ale jakos nie mialam nastroju :-)

ludzie mnie od paru dni tak napiepsza brzuch jak na okres ze koniec. Jednego dnia to umieralam doslownie i jeszcze P mnie wkurzyl wiec wogole sie nasilio. JA nie pamietam zeby z Joshem az tak mnie bolalo...:dry:

A dziewczyny po CC teraz w kolejnej ciazy - boli was w miejscu gdzie bylo ciecie jak brzuch rosnie? Ja nie mialam CC ale wyrostek usowali mi tak ze pol brzucha mam przeciete i mnie boli w tym miejscu. Z Joshem tez mnie w tym miejscu bolalo (wyrostek mialam usowany przed 1 ciaza) :sorry2:

reklama
Do góry