reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

lenka- nie mam pojecia co bym zrobila ale zwierzaka bym nie oddala i nie uspila!! u nas zwierzeta sa dosc wazne jak nie najwazniejsze. Moze faktycznie zmien weterynarza? Moja psina dzisiaj od rana wymiotuje tez nie wiem co robic. Od 6 chodzi pralka po zwymiotowala na lozko, dywanik kolo lozka itp. Nie chce jesc co u niej jest dziwne bo zjada wszystko doslownie wszystko. Te wymioty pewnie tez ze znowu cos pozarla. Teraz lezy i nie wstaje az sie boje reakcji corki jak wroci ze szkoly.

Oj współczuje ,z moim kotem aż tak strasznie nie jest ,może dzisiaj wystarczy tylko zastrzyk,bo najgorsza jest ta narkoza ,cewnikowanie,a ten jeszcze uczuleniowcem jest więc nie każdy antybiotyk może dostać ,ostatnim razem nie wiedzieliśmy o alergii i kot ołysiał w miejcu gdzie miał zaaplikowany lek .
Nie mam mowy o u śpieniu go ,to młody żywy kot ,po za tą swoją przypadłością,
Niestety jest po przejściach bo wziełam go ze schroniska a tam indywidualnie zwierząt nie leczą ,nie ma na to środów i ludzi.
Mam nadzieje że będzie dobrze.

reklama
bedzie dobrze, lenko, na pewno. powiedz weterynarzowi o waszych problemach finansowych, wiem, ze to sie latwo mowi, ale teraz masz juz brzuszek i na pewno zrozumie Wasz punkt widzenia - tzn. ze nie mozesz wydac teraz tak duzej kwoty na leczenie zwierza.
a moze faktycznie obdzwon innych wet?

bosz, wyjrzalam za okno i faktycznie snieg :szok: nie wierze, nie chce. kupilam buty, o ktorych pisalam i ciesze sie, mam nadzieje, ze nie bede rozczarowana!

Kurcze dziewczyny od wczoraj męczy mnie ból głowy,normalnie już nie mogę wysiedzieć,nie chcę się faszerować tabletkami,ale jak tak dalej pójdzie to chyba łyknę jakiś paracetamol,a może znacie jakieś domowe sposoby na ból głowy,żey chociaż go złagodzić...

A co z tym śniegiem już zaczoł sypać??...napiszcie w jakich rejonach :)...Pozdrawiam was wszystkie!

Mitaginka, my przed urlopem mieliśmy dopłate za prąd 750zł i za mieszkanie 320zł. Też sie załamałam...do tej pory nie możemy wyjść na prostą z kasą... ale się nie wkurzaj i nie denerwuj bo to dzidzi sie udziela;-)

MArtuś - spróbuj robić sobie zimne okłady,jak najmniej światła, mało tv i komputera, posmaruj sobie skronie amolem, albo chociaż je delikatnie rozmasuj, połóż się na chwilę, uspokój, wycisz. Mnie w większości przypadków to pomagało, ale były sytuacje że musiałam wziąć paracetamol bo już nie dawałam rady. Będzie dobrze.

reklama
Niusiaagusia, a co gin na tak duży przyrost wagi? Nie zaniepokoiło go to? Jeśli jadasz jak zwykle nie powinnaś tak tyć, ja bym szukała przyczyn.

Mitaginka, fiu...niezła dopłata. My za ogrzewanie przeważnie mamy lekką nadpłatę ale płacimy zaliczki w czynszu i za 31-metrową kawalerkę liczą jak za pałac :wściekła/y:

Dzikuska, fajnie że jesteś :-)

Do góry