pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
POMOŻE MI KTOŚ Z TYM SUWACZKIEM?
podam Ci linka do lutówkowego kącika technicznego gdzie jakiś czas temu opisałam wszystko ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krakowianka to super!
Jakie tajne głosowanie to jest wogóle śmieszne, jak byłam na październikówkach 2010 to dziewczyny same upominały się do prowadzącej grupę o zaproszenie jak ona zapomniała i je dostawały,,,jola24 czy Ty czasami nie przesadzasz,,, taka atmosfera na forum nie sprzyja dobrze rozwijającym się ciążą. Uważam, że powinnaś przesłać zaproszenia wszystkim, które zaszły w ciążę i rozmawiają z nami na forum,,,aj to takie oczywiste,,,co to wogóle za teksty nie rozmawiajcie na temat grupy zamkniętej itp. Oj bardzo brzydko dziewczyny. Jola24 możesz mi powiedzieć dlaczego moderatorka nie wzbudziła Twojego zaufania???
A tak z innej beczki bo się trochę wkurzyłam,,dziewczyny jesteście na zwolnieniu czy chodzicie do pracy. Ja mam jeszcze 2 tyg urlopu ale nie wiem czy nie lepiej iść na zwolnienie wtedy urlop by mi został po macierzyńskim. Chociaż moj mąż mnie wysyła do pracy,,, krakowianka trzymam kciuki za betkę
krakowianka85- jak się cieszę, że betka wysoka,,,super
joll- nic nie przez Ciebie ja sama widzę, że coś tu nie tak,,,denerwuje mnie, że nikt wprost nie napisze o co chodzi, myślałam że to moderatorki powinny założyć grupę zamkniętą i tyle, a nie każdy i jakieś swoje dziwne zasady wprowadzać,,,takim sposobem to nikt nie będzie chciał należeć do tej grupy
pandorko- dzięki za odpowiedź, widzę że też nie zgadzasz się z tym,,,powiedz jak my mamy należeć do grupy zamkniętej (jeżeli oczywiście otrzymamy zaproszenie) skoro nasz moderator nie chce?? Od razu widać, że to jakaś pomyłka.
Przykro mi, ze należę do tego forum z ograniczonym zaufaniem. My dziewczyny po stratach wiemy, że każda godzina z życia naszej istoty w brzuszku jest bardzo ważna,,a co jak,,, gdzie pocieszenie,,,na to liczymy zapiując sie na fora, a nie na sprawdzian dla każdej z nas. Pomyślcie dziewczyny przecież nie wszystkie tu będziemy całe 9 msc,,,oczywiście tego wszystkim życze, ale wiem, że życie nie leci tak jak sobie zakładamy
Natasza - ja pracuję z dziećmi i też w mojej pracy krążą miliardy wirusów... Ale umowę mam do końca sierpnia... No i póki co o ciąży przez to nic w pracy mówić nie mogę, bo jest ryzyko, że jak się przyznam, to tej umowy nie dostanę. No chyba, że gin zaleci mi w czwartek leżeć... To wtedy leżeć będę. Dziecko najważniejsze. Ale nie wiem, jak podołamy z samej pensji mojego Męża...