reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Joll - a jak nie będzie zamkniętej to też przeżyjemy. ;) A tak w ogóle to się podpisuję pod tym, co napisałaś tuż powyżej.

Aligatorek - jeszcze muszę poczekać chwilę na te wyniki... Oby dobre były...

reklama
Joll - a jak nie będzie zamkniętej to też przeżyjemy. ;) A tak w ogóle to się podpisuję pod tym, co napisałaś tuż powyżej.

Aligatorek - jeszcze muszę poczekać chwilę na te wyniki... Oby dobre były...

Wielkie Dzięki Krakowianko!

a zmieniając temat, może ta informacja będzie pomocna nie tylko Krakowiankom...noworodek.pl który jest prowadzony pod patronatem szpitala przy Siemiradzkiego (o którym wspominałam wcześniej) całkiem fajna stronka nie tylko o noworodkach

Ostatnia edycja:
Jakie tajne głosowanie to jest wogóle śmieszne, jak byłam na październikówkach 2010 to dziewczyny same upominały się do prowadzącej grupę o zaproszenie jak ona zapomniała i je dostawały,,,jola24 czy Ty czasami nie przesadzasz,,, taka atmosfera na forum nie sprzyja dobrze rozwijającym się ciążą. Uważam, że powinnaś przesłać zaproszenia wszystkim, które zaszły w ciążę i rozmawiają z nami na forum,,,aj to takie oczywiste,,,co to wogóle za teksty nie rozmawiajcie na temat grupy zamkniętej itp. Oj bardzo brzydko dziewczyny. Jola24 możesz mi powiedzieć dlaczego moderatorka nie wzbudziła Twojego zaufania???
A tak z innej beczki bo się trochę wkurzyłam,,dziewczyny jesteście na zwolnieniu czy chodzicie do pracy. Ja mam jeszcze 2 tyg urlopu ale nie wiem czy nie lepiej iść na zwolnienie wtedy urlop by mi został po macierzyńskim. Chociaż moj mąż mnie wysyła do pracy,,, krakowianka trzymam kciuki za betkę :)

Witam wszystkie nowe mamy!

Aligator ja mam wakacje :-) ale od września do roboty :-(

Ostatnia edycja:
Jola24 możesz mi powiedzieć dlaczego moderatorka nie wzbudziła Twojego zaufania???

Może ja odpowiem na to pytanie, bo czuję, że chodzi o mnie! Dostałam zaproszenie do tej grupy, ale je odrzuciłam, bo nie mam ochoty w niej być i powiem szczerze, że odechciało mi się pisania na tym pod-forum, bo robicie kwas. Jednak obiecałam aenye, że pomogę jej moderować do póki nie nabierze wpraw i słowa dotrzymam. I jeszcze tylko dodam, że dochodzą do mnie wiadomości na PW, ze wiele jest nowych mam kwietniowych, które wola pisac gdzie indziej niz tutaj, bo po tym co tu przeczytały, to im się juz niechce do nas zaglądać. Na prawdę! Od samego początku wprowadziłyście "wspaniałą" atmosferę. Dzięki!

dziewczyny pomocy!!! nie pamiętam jak to się robiło, gdzie mam wkleić kod z nowego suwaczka??

Jakie tajne głosowanie to jest wogóle śmieszne, jak byłam na październikówkach 2010 to dziewczyny same upominały się do prowadzącej grupę o zaproszenie jak ona zapomniała i je dostawały,,,jola24 czy Ty czasami nie przesadzasz,,, taka atmosfera na forum nie sprzyja dobrze rozwijającym się ciążą. Uważam, że powinnaś przesłać zaproszenia wszystkim, które zaszły w ciążę i rozmawiają z nami na forum,,,aj to takie oczywiste,,,co to wogóle za teksty nie rozmawiajcie na temat grupy zamkniętej itp. Oj bardzo brzydko dziewczyny. Jola24 możesz mi powiedzieć dlaczego moderatorka nie wzbudziła Twojego zaufania???
A tak z innej beczki bo się trochę wkurzyłam,,dziewczyny jesteście na zwolnieniu czy chodzicie do pracy. Ja mam jeszcze 2 tyg urlopu ale nie wiem czy nie lepiej iść na zwolnienie wtedy urlop by mi został po macierzyńskim. Chociaż moj mąż mnie wysyła do pracy,,, krakowianka trzymam kciuki za betkę :)

Ja już mam doła, że to wszystko przeze mnie, a chciałam dobrze. Jola24 na pewno też chciała dobrze,
czasem gotowe działające rozwiązania nie są doskonałe...ech

właściwie to jestem na urlopie ...bezpłatnym i raczej nie wrócę do pracy, bo od września miałabym pracować z dziećmi, szkoda bo bardzo cieszyłam się na nowe zajęcia (do tej pory prowadziłam teatralne i plastyczne) a teraz miałam jeszcze nauczać gry w szachy
więc leżę i wsadzam kij w mrowisko, choć wcale się tego nie spodziewałam

Dziewczyny, mam wyniki betki. :) 72 h temu było 2801 a teraz powinno przyrosnąć o przynajmniej 114%, czyli do ok. 6000. No i przyrosło do 7 371! :D Czyli myślę, że wszystko ok. :)

Joll - ja pracuję z dziećmi i do pracy - jak zdrowie pozwoli - wracam. Jeszcze mam tydzień wolnego. :)

reklama
Dziewczyny, mam wyniki betki. :) 72 h temu było 2801 a teraz powinno przyrosnąć o przynajmniej 114%, czyli do ok. 6000. No i przyrosło do 7 371! :D Czyli myślę, że wszystko ok. :)

Joll - ja pracuję z dziećmi i do pracy - jak zdrowie pozwoli - wracam. Jeszcze mam tydzień wolnego. :)

WOW! FENOMENALNA BETA!

Tak mi doradził mój gin, ze względu na wcześniejsze poronienia, poza tym mam już swoje lata, nie chcę ryzykować.

KOZICZKO, ...kod z suwaczka wkleja się w sygnaturkę

Do góry