reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

wkurzyłam sie w końcu i powiedziałam mu, ze mi strasznie przykro, ze kilka razy mu przypominałam, ze dzwoniliśmy do tesciowej i mamy a o mnie nie pomyślał, no i w końcu popołudniu wziął Adiego i narysowali mi wspólnie laurkę zaznaczając, ze to od Adiego i Nikoli ;) hehehhe
mam nadzieję, że teraz bedzie już pamiętał, bo było mi strasznie przykro i strzeliłam focha i nie chciałam sie nawet przytulać do niego... wredota estem, ale jakoś musiałam go ukarać ;) a co :tak:

reklama
Ja Dzień Matki świętowałam już w sobotę na festynie w przedszkolu ;-)

Owca no właśnie sprejem nie popsikasz buzi a tym żelem o którym mówiłam można posmarować! Mojego Kubę też zawsze gryzły w szyję lub w buzię bo reszta była popsikana. A jeszcze sobie przypomniałam że mu ubranie trochę psikałam a szyję i wszystkie (wystające) miejsca smarowałam tym żelem (nawet czapkę mu psikałam bo go gryzły!!!!)

a ja wpadłam się Wam pochwalić, że po raz pierwszy Martynka przespała dziś noc bez żadnej pobudki :)
zasnęła około 21:00, a wstała około 7:00
jakby stało się to normą to i cyca udałoby się wyeliminować bezboleśnie ;)

Hej dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :-)

wpadłam powiedzieć, ze po wizycie w szpitalu wszystko ok, jestem zachwycona szpitalem i położnymi :) super :) wszystko świetnie zorganizowane w 2 godzinny zaliczyłam spotkanie z położną - omówienie historii chorób itp, pobranie krwi i moczu, wizytę u lekarza i USG
było tylko podstawowe, więc nie potwierdzili mi płci, bo sprawdzili tylko czy z maluchem wszystko ok, szczegółowe będę miała 9.07. więc pewnie wtedy potwierdzą płeć, ale ja i tak już mam wrażenie, ze to dziewczynka ;) zamówiłam już troszkę ciuszków dziewczęcych i pościel z różowym więc mam nadzieję, ze sie potwierdzi :tak:

Wooowww baby odwaznie, ja tam mialam obawy nawet jak mi gin powiedzial ze dziewczynka, przed samym porodem co nie co kupilam a i tak t sie smial ze bede stroic chlopaka w te kiecki no i Liwia taka chlopaczyca troche

przy Adim zaczęłam kupować ciuszki po pierwszym info o płci tzn w 14 tyg i się udało wiec liczę, ze tutaj też się uda ;) a poza tym dla chłopca mam dużo ciuszków po Adim więc spoko, będzie w co ubrać a jeśli będzie dziewczynka to sukieneczki pójdą w ruch :D

znaleźliśmy fajna chatę no i mam nadzieję, że uda nam sie ją wynająć, bo bardzo mi sie podoba :) blisko do luasa (tramwaju do centrum) blisko sklepy i cicha okolica
49 Monastery Gate Green, Clondalkin, Dublin 22, West Co. Dublin - House to let
mało zdjęć jest i nie oddają do końca uroku tego domu, ale na żywo rewelacja :) więc trzymajcie kciuki :)

Baby fajna chatka i kawalek ogródka jestm Adi bedzie mial sie gdzie bawic.

Jaka tu cisza....u mne nastrój kiepski, za rodinka mi sie teskni, mimo tego ze mama dopiero pojechala, patrze na bilety, ceny kosmiczne alle chyba czas cos zaplanwac...:dry:

reklama
Do góry