reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jola to fajnie, że Liwcia sama sobie radzi, mam nadzieję, że wyniki już nic nie wykażą :)

owcao u nas też idą zęby, czwórki, trzy na raz ;) ale odpukać większego wpływu na noce to nie ma. Dzisiaj była jedna tylko pobudka :) no a przed chwilą pociumała cyca, odłożyłam ją i śpi :) ale komfort!

reklama
Jola to dobrze...

Mitaginka no Gratulacje..ciesze sie z Toba...to teraz kolej na Ksawcia...:)

My wieczor i noc spedzilismy na SOR...ehhh bidulek moj
Ksawcia gryza komary strasznie i tyko twarz i glowa...i jest uczulony przed wczoraj ugryzl go komar nad okiem...wczoraj zrobil sie obrzek,no ale po poludniu mial czolo jak bania..jedno oko prawie niewidoczne i opuchlizna szla na drugie...i pojechalismy dostal zastrzyk i bylismy 3 godz na obserwacji...umeczylismy sie tam...teraz spi biedny,ale ma jeszcze cale czerwone oczy,trze je...ehhh
I koniec z wieczornymi spacerkami tzn po 17..

jola nocki się poprawiły niedawno, odkąd przenieślismy ją do swojego pokoju :)

owca a jakichś kosmetyków anty komarowych używaxcie? współczuję... biedny Ksawcio!

u nas kolejna noc z jedną tylko pobudką, a od trzech nocy niemal bezboleśnie zasypia ;) po cycu odkłądamy, dajemy misia i śpi ;)

mitaginko super że tak się poprawiło, teraz tylko trzeba być konsekwentnym ;-)

Owca a te komary to na dworze go tak pogryzły czy w domu?? Bo u mnie jeszcze komarów w domu nie mieliśmy, ani razu nie używaliśmy jeszcze "Rajda" a mieszkam na wsi, przy wodzie więc zwykle mamy tego robactwa mnóstwo! A na dwór też jeszcze dzieci nie smarowałam, ja mam Off dla dzieci (taki żel bezzapachowy) jestem z niego zadowolona bo te wszystkie środki w aerozolu jak psikam na dworze a wiatr zawieje to boję się że do oczu naleci a tak to szyja, buzia posmarowana i już!

Ostatnia edycja:
mitaginka,kozica uzywalam juz chyba wszystkiego w areozolu...zawsze mu psikam ubranko,czapke,obklejam wozek tymi plastrami..na buzi niestety nie moge psikac...pogryzly go na dworze...
ja tez mieszkam na obrzezach miasta..laki,laski pola...w domu tylko jednego zabilam..

Mi Nuno wreczyl rozyczke, i powiedzial" bligum,bligum":):) i buziak na koniec:)

Kurcze to noce jeszcze nam pozostaly...ehh moze i ja sie doczekam tych z jedna chociaz pobudka..

a mnie minął całkiem miło bo postanowiłam, źże wybierzemy się do parku, spędziliśmy tam pół dnia, zaraz po obiedzie się wybraliśmy z kocem i przekąskami :) niestety mój mąż nawet nie pomyślał o życzeniach w imieniu Adiego już nie mówiąc o prezencie itp... więc pod tym względem ogólnie du...pa
ostatnio tak go chwaliłam, a tutaj taki numer... strasznie przykro mi się zrobiło i cały wieczór przeryczałam :(

reklama
baby mój też nie pomyślał... nic, zero. I też się rozczarowałam...

dzisiaj u nas z zasypieniem ciężko... niby leży, niby ciuma misia, a co chwilkę słychać ryk :( może to kolejna czwórka, bo ma już prawie trzy... Bidula. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam, chwaląc się Wam :(

Do góry