reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

nie kupilismy, kupimy po remoncie. no tylko łóżko kupiliśmy.
Asia mnie zdradziła zasnęła na rękach u teścia dobrze że nie u teściowej!!!!

reklama
Nati my Adiemu zakładamy jak jest zimno w mieszkaniu, ale i tak ściąga :-D

Mitaginko fajne mebelki, mnie też się bardzo podobają :) myślę o nich dla Adiego :tak:
ogólnie uwielbiam ikeę i jest bardzo wytrymała, więc powinny starczyć na długo :tak: no ale jeszcze zobaczymy :-)

uciekam do spania :) buziaki wszystkim

witamy ponownie :)
jestesmy juz w domku, Filip czuje sie lepiej. Ciesze sie, ze zdecydowalismy sie na szpital, bo okazalo sie, ze F. ma zaawansowane zapalenie oskrzeli z wirusem RS i w pierwsza noc bylo naprawde niewesolo...teraz juz wraca do siebie, mi samej ciezko uwierzyc, ale tesknie za jego rozrabianiem i ruszaniem wszystkiego czego nie powinnien :)

Witam!
Mam nadzieję, że jeszcze o mnie nie zapomniałyście ;-)
Zaglądam do Was i czytam codziennie, ale jakoś weny na pisanie brak. A może nie ma o czym? :confused:
Miłego dnia Kwiatuszki :-)

hej hej
aenye posłuchałam Twojej rady odnoscnie kaszki...Daje mu z niekapka....najwiecej wypil 90ml...tak to 50-70ml...jak dla niego to duzo...zawsze jakis postep...ale noce nadal masakra...probuje odstawic od cyca ale cieeezzzzzkoo...lapie mnie za cyce mowi: da da " i na lozko pokazuje...a jak nie chce to takie histerie ze az sie zanosi i prezy...
kasia witaj w domku....to dobrze ze pojechaliscie..

Noc nadal masakra...jeszcze dostalam @ nad ranem i tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze umre...
Chodzik wyrzucilam na strych bo kurcze tak mi nogi koslawi...na palcach chodzi..placza mu sie...mam nadzieje ze to minie...on tylko by chodzil,nie jest latwo bez chozika bo plecy mi wysiadaja...no ale wole go prowadzac zeby mu wrocilo do normy...

Kasia- super że już w domku
Boliwia- pamiętamy :)
Owca- współczuje nocek
u nas też dzisiejsza noc gorsza, 3 razy czy nawet 4 się obudziła :-(
pogoda cudna i tyle nic mi się nie chce

Nati nawet nie wiesz jak zazdroszcze tych 3,4 razy...

U nas tez pogoda ładna..ale wieje troszke..dworek juz zaliczylismy..Jak Ksawcio był malutki to tylko wyszlam z domu i juz spal...nawet 3,4 godz...a odkad siedzi to juz nie chce spac w wozku..

Kasia dobrze że już w domu jesteście ;-) a macie jeszcze antybiotyk do domu? Mój Kuba jak miał zapalenie płuc to po szpitalu dostał jeszcze zastrzyki i wtedy wiedziałam że mu na pewno przejdzie.

reklama
a moja tylko w wózku śpi :-), tj na dworze nie chce nic robić tylko w wózku śpi :), hm ciekawe kiedy to sie zmieni oby nigdy :-D
dzisiaj 2 spacerki zaliczone i chyba od cyca odchodzi :-(, tj bardzo chce ssie "dobiera" się do mnie itp ale nie chce w ciągu dnia zasypiać przy cycu. czyli chce jeść ale nie spać może i dobrze i tak je 3 razy w ciągu dnia a że zasypia w wózku lub na rękach to chyba ok. a przyjdzie czas na zasypianie w łóżku.

Do góry