reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

witam wszystkie mamusie. od kilku dni podgladam Wasze forum i zastanawiam sie dlaczego wczesniej nie wpadlam na pomysl odwiedzenia tej strony, duzo stracilam:/.
Mam na imie Kasia, mam 29 lat i malego lobuza w domu. Filip urodzil sie 6 kwietnia 2011. Czytajac Wasze posty przychodzilo mi na mysl tysiac rzeczy, o ktore chcialabym zapytac :-), ale moze najpierw podpytam czy w ogole przyjmujecie do swojego grona nowe osoby :)??? chetnie wymienilabym sie z kims uwagami na temat rozwoju mojego smyka...
pozdrawiam i zyczymy milego dzionka ( u nas na szczescie dzisiaj juz troszke cieplej i termometr pokazuje - 2)

reklama
Witam się i tu :)

dla Asi na 10 mcy ,,,wszystkiego najlepszego ;)

nie nadrobie ( jak zawsze,obiecuję zawsze że się wdrożę ale się nie udaje )

Sandra zaczęła się budzić w nocy,tak jak zawsze ładnie spała w nocy tak chyba już koniec sielanki heh. wczoraj o 4 dziś o 3 ,a jutro o której pobudka ?

Nowe jesli mamy doszły tu to witam, kasia&filip również :)

hej,

witaj kasia&filip:)

Nati spoznione zyczona dla Asiuni:)

Ja tylko na chwilke: zaraz do lekarza, sprawdzic co z tymi nerkami, potem ginekolog, trza wreszcie zadbac o brak rodzenstawa nastepnego:)

Nati- ty brak pomyslu na obiad? Ja dzis kurczaki pieczone i ogorkowa:)

hej lasencje!!

Pustki tu... gdzie wszystkie kwietniowe mamusie??

ja zaraz też polegam.. padam na pycho.. aż posprzątałam dziś kuchnię bo na resztę siły brak. Mila dziś po 1,5 tygodnia poszła do żłobka chociaż katar dalej jest i Pani z pod byka patrzyła. Młoda chętnie poszła a jak ją małżon odbierał to się wtulała w cyce Pani i nie chciała iść do taty - znak że dobrze jej tam :-)

Młody dziś zrobił piękną walentynkę dla Emilki - funfelki z grupy - napisał "zakochałem się w Tobie" i zrobił piękny rysunek :szok: Wytargał starą maskotkę której on nie lubi i postanowił jej wręczyć.. Normalnie walnę fotę walentynki co by na pamiątkę mieć :-) Powiedział że da jej buziaka - ciekawe czy ona się da...
Spadam ziuziać i jutro Was nadrabiam pełna nadziei że będzie co czytać - nati - postaraj się!

papaty

Oj tam, oj tam. Od czasu do czasu i tu się pojawiam. Ostatnio mam okres dość "depresyjny" i brak czasu. Teraz wypoczywam bo dzieci u teściów i latam po lekarzach i załatwiam inne zaległe sprawy....

Hej babolki

Co u was? U mnie bez zmian, dzieci nie powlaja sie po tyłku podrapac, Liwia coraz bardziej prawna, ganiają się po domu i wciąż jakies upadki, dziś juz wargę miała rozciętą.
Poza tym juz było trochę spokojniej nocami i znów zęby jej wyłaziły... juz mamy 8. Teraz liczze na chwile spokoju. Miałam dylemat z butami, po dommu śmiga wykle w skarpetkach z abs lub takich szmaciakach ale ona po dworze te chce chodzic wec musialam jej cos z jakąs podeszwą zakupic, zdecydowałam sie na trampki, Olo chodzil od malenka i najwygodniejsze byly.
W weekendy nadal cięzko pracuje a jak wracam to ze mnie banda moja nie złazi i takim cudem mam mało czasu.... łudzzę się jedna nadzieją że kiedyś muszę się ogarnąć....
Buziole;-)

co mam robić w związku z tym lękiem separacynym Tysi? ignorować to, że płacze, jak odchodzę? ulegać jej?
Wiem, że nie dzieje jej się krzywda... nie zostawiam jej samej przecież, tylko z M. (a idę np do wc). Co robić jak się na mnie wspina i ciągle chce na kolanka do mamy...? nie wiem, jak postępować :-p

Ja Adiemu ulegałam, bo nie mogłam patrzeć jak płacze no i w końcu poczuł sie swobodniej, pewniej i teraz spokojnie zostaje z Tatą a jak jesteśmy sami to drzwi do łazienki otwarte wiec moze isć ze mną, do kuchni też ze mna idzie i tak sobie maszerujemy po mieszkaniu wspólnie :)

witam wszystkie mamusie. od kilku dni podgladam Wasze forum i zastanawiam sie dlaczego wczesniej nie wpadlam na pomysl odwiedzenia tej strony, duzo stracilam:/.
Mam na imie Kasia, mam 29 lat i malego lobuza w domu. Filip urodzil sie 6 kwietnia 2011. Czytajac Wasze posty przychodzilo mi na mysl tysiac rzeczy, o ktore chcialabym zapytac :-), ale moze najpierw podpytam czy w ogole przyjmujecie do swojego grona nowe osoby :)??? chetnie wymienilabym sie z kims uwagami na temat rozwoju mojego smyka...
pozdrawiam i zyczymy milego dzionka ( u nas na szczescie dzisiaj juz troszke cieplej i termometr pokazuje - 2)

witaj :) widzę, ze Filipek i Adi z jednego dnia :) fajnie :)

opowiedz coś więcej o sobie, o Was

Ja oczywiście weekend spedziłam z mężem i Adim, a wczoraj miałam wychodne na zakupy kilka rzeczy na zamówienie ;) no i jeszcze jakieś prezenty do polski

na dodatek zrobiłam sie okropnie ospała... to samo było w ciąży z Adim... mogłabym pół dnia spać, a tu się nie da:sorry2:

no i jeszcze konkurs na blogu, który też mi trochę roboty dodaje i zaczyna mi czasu brakować...

ale serniczek w sobotę upiekłam :) chociaż tyle czasu znalazłam :-D w końcu coś słodkiego do kawy musi być :tak:

ach no i przypomniały mi sie ciążowe pączki i mam taką ochotę na nie :-p w sumie tłusty czwartek i pewnie będzie mozna w polskim sklepie kupić no ale to nie to samo.... w końcu nie mam towrzystwa do pączków:baffled:

Jola gratuluję ząbków :) super :)

reklama
Aneczka- bym się postarała i popisała ale co tu pisać???
remont wre. m mnie wkurza, Asia w gruzie lata no same nudy :-D:-D

Do góry