reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Aneczka- nie zły synek koleżanki. :-( 4-ro letni to już duży. mojej siostry synek będzie miał 1-go maja 4 lata a Asi odda zabawki co prawda te którymi się nie bawi ale odda. a ostatnio leciała jakaś reklama kremu do pupy dla dzieci a on podobno " o musze kupić to mojej Asiuni" :-D:-D

reklama
Max kręcił dym.. niczym nie chciał się dzielić nawet z Sebą i jeszcze jednym chłopcem ale chłopcy zaczęli oglądać bajkę bez niego i wtedy się nieco przełamał i zaczął się z nimi bawić. Ale co jakiś czas łypał okiem co ma Mila w ręce i zaczynał płakać i jej wyrywać.. Młody dopiero zaczął chodzić do przedszkola bo wcześniej był z nianią i może dlatego.. a jest baaaardzo żywym dzieckiem i siarę wszędzie robi :-) Panie z przedszkola mają z nim jazdę ale tak go wymęczą że jak kumpela wraca do domu to zasypia w aucie i bardzo często śpi do rana. Tyle z dziecka ma

Marcel od września tez do przedszkola dopiero zaczął wcześniej z moja mamą lub siostrą bo pracuje u siebie dla siebie itd więc kiedy jej się chce i potrzebuje kasy to pracuje. :-)

koot wszystkiego naj dla Piotrusia! :)
a co do podłogówki- ona była już tutaj, sami jej nie robiliśmy, a to faktycznie fajna sprawa ;)

nati ​macie 16 stopni? brrrrrr, zamarzłabym

no w tej chwili 17,7 ale czuje że mi ciepło :-). ja tak zostałam wychowana że w domu zimno. tylko że chodzę w swetrze, tak właśnie zawsze było że w domu się chodziło w spodniach i swetrach a mój m najchętniej w samych gaciach i mamy zgrzyty. :-( ja zakręcam on odkręca ale widzę że się przyzwyczaja bo już w nocy okno otwiera :-)

ale Tysia ma ostatnio okres... wspina się na mnie, dobiera do cyca :szok: awanturuje, kiedy go nie dostanie, a jak np. ja się z nią bawię i odejdę na sekundę to ryk. Do tej pory było tak, że mógł być przy niej np M. a teraz to nie wystarcza. Albo jak mam ją na rękach i podam jemu to ryk i ryk :szok: męczące to trochę... dzisiaj M. musiał gotować obiad, bo mi nie dała, musiałam się z nią bawić...

MItaginka, babie się nie dogodzi;))) osttanio chciałaś więcej czulości od tysi i masz;)śmieje się,bo ja się np wkurzam teraz, jak mala juz mobinlna,że np jest z mężem, ja w kuchni, i co? on siedzi gra na telefonie,ona na podłodze się bawi, a jak jest ze mną to zajmuje się sobą tylko jak coś robię, jak tylko usiąde, to leci do mnie,wspina się, ciąga i końca nie ma;)mam 2 mozliwości spędzania czasu,albo sprzątanie albo zabawa z Natką:p

Koot dzis w kinie bylam i myślałam o Tobie,hehe
Nati,jak to lubi z tym ciepłem, ja kiedyś w gorącym uwielbialam siedziec, a teraz jak mamy takie ceny za ogrzewanie naszych 30 m, to jak odkręcam to mi tylko cyferki skaczą w oczach:(
moje dziecię potrafi przezyc dzień na jednej 30 minutowej drzemce, dzielna,co?

witam z rana

mój m ma taką teorie że ci co płacą za ogrzewanie ( tj mają piec, liczniki itp) to lubią zimno. tylko że my płacimy czy grzejemy czy nie. brak podzielników :-D:-D

noc ok ok
Eywa- jedna pół godzinna drzemka?? nieźle, mój siostrzeniec tak miał i jak miał rok to już wcale nie spał. teraz ma prawie 4 lata chodzi spać o 22-23 wstaje o 11-12.

ide robić śniadanko- omlet z jabłkami na obiad rosół z musem jabłkowym :-)

reklama
hej babeczki,

przez was zalogowalam sie na FB, wiem ze to 100 lat za murzynami, ale musze jeszcze dzialanie obczaic, juz dwie osoby mnie znalazly:-D

W razie co bede pytac o funkcjonowanie tego ustrojstawa:-)

Eywa a w jakiej sieci kin bylas i na czym?
Nati rosol z musem?! Matko, jak to samkuje?
Aneczkaaa, no to ladnie z tym kolega:) Ladny urwis;-)
Mitaginko no te nasze dzieciaki teraz maja taki czas, beda nas sprawdzac, na ile moga sobie pozwolic itd.

Piotrus chcial wstac o 6, ale zatkalam go smokiem, dospalismy do 7. Teraz kafka i zaczynamy nowy dzien.

Ktos mnie zaprosi tam do Was na Fb?

Do góry