reklama
Koot
Fanka BB :)
Pamietam z Majka tez byl problem z butami, dokladnie to samo robila i po walkach udawalo mi sie tylko na stojaco i to tez nie zawsze. No muszi sie nauczyc
Witam sie porannie.
Noc nie taka straszna, nawet calkiem wporzo;-)
Szkoda ze pobudki coraz szybciej, dzis o 6...rano moj syn uraczyl mnie jakim napadem histerii, drugi raz w zyciu jego, jejku normalnie nie wiem jak na to reagowac: to jest placz polaczony ze zloscia. Z jednej strony szkoda mi go bo tak starsznie placze, a z drugiej, no nie chce sie poddac malemu terroryscie:-(
A Wy jak tam nocki?
Witam sie porannie.
Noc nie taka straszna, nawet calkiem wporzo;-)
Szkoda ze pobudki coraz szybciej, dzis o 6...rano moj syn uraczyl mnie jakim napadem histerii, drugi raz w zyciu jego, jejku normalnie nie wiem jak na to reagowac: to jest placz polaczony ze zloscia. Z jednej strony szkoda mi go bo tak starsznie placze, a z drugiej, no nie chce sie poddac malemu terroryscie:-(
A Wy jak tam nocki?
Ostatnia edycja:
u ns noc też ok. nie wiem o której ale chyba z 2 pobudki i od razu zasypiała bo zazwyczaj jeszcze z pół godziny łazi po mnie,
nie wiem jak to jest ale mała jak m ma wolne to wstaje o 6.30 dzisiaj poszedł do pracy po 6 dniach wolnego i wstała o 7.30 dziwne , właśnie jemy twarożek taki od "baby z rynku" z ogórkiem. pyszne
nie wiem jak to jest ale mała jak m ma wolne to wstaje o 6.30 dzisiaj poszedł do pracy po 6 dniach wolnego i wstała o 7.30 dziwne , właśnie jemy twarożek taki od "baby z rynku" z ogórkiem. pyszne
Bachucha
Adaś śpi w dzień 2x30-90 min, ale jak miał szczególnie trudną noc to się nawet i trzygodzinna drzemka zdarza. W nocy dziś ładnie spał, dwie standardowe pobudki - o 24,30 i 3,30 a ok piątej ryk - pampers prawie pękał w szwach Przebrany poprzytulał się, popatrzyliśmy na siebie trochę i zasnął do 8
Nati - jestem w mega szoku, że Asiula nie sika jak śpi - Adaś ma chyba wzmożoną produkcję ;-)
Nati - jestem w mega szoku, że Asiula nie sika jak śpi - Adaś ma chyba wzmożoną produkcję ;-)
Mercedesss
U Nas 1 pobudka, Filipek w ciągu dnia ma 2 drzemki, ok. 10 (już śpi) i ok. 15-16 i śpi wtedy ok. 1-do 2, na dworze dłużej.
Nati a dawałaś twarożek ze sklepu? jaki kupić? półtłusty? Filip też kaszki coraz mniej je, chlebek to z wędlinka, miodem, dżemem, serem. Wczoraj zrobiłam jajecznicę ale niekoniecznie mu smakowała (chyba za bardzo ściełam).
Nati a dawałaś twarożek ze sklepu? jaki kupić? półtłusty? Filip też kaszki coraz mniej je, chlebek to z wędlinka, miodem, dżemem, serem. Wczoraj zrobiłam jajecznicę ale niekoniecznie mu smakowała (chyba za bardzo ściełam).
Koot
Ja dzis kupilam bialy serek ze sklepu ekologicznego, jest pyszny, taki jak kiedys w domu nasze mamy nam dawaly- robiony z mleka. My mamy tlusty. Dostal dzis Piotrus na deserek bialy ser+ biszkopt+ gruszka Smakowalo.
Dzis jest duzo fajniejszy, bo wczoraj to myslalam,ze mnie zajeczy na amen.
Mercedesss ja jutro planuje jajeczniczke Zobaczymy.
Dzis jest duzo fajniejszy, bo wczoraj to myslalam,ze mnie zajeczy na amen.
Mercedesss ja jutro planuje jajeczniczke Zobaczymy.
reklama
Eywa- chciało jej się spać, tylko wyszłam nie zdążyłam dojśc do przystanku i spała. Generalnie ok 10 to juz zawsze śpi. o 12 juz 2 raz czasami potrafi spać :-):-)
Mercedes- twarożek od baby z rynku. tłusty pyszny ale też je serek wiejski.
ja byłam u mamy zjadłyśmy obiadek- barszczyk i placek ze szpinakiem i serem pleśniowym. :-)
a tak to nudy :-)
Mercedes- twarożek od baby z rynku. tłusty pyszny ale też je serek wiejski.
ja byłam u mamy zjadłyśmy obiadek- barszczyk i placek ze szpinakiem i serem pleśniowym. :-)
a tak to nudy :-)
Podziel się: