reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

aligatorku widze, ze jestes z tego samego miasta co ja :) ciekawa jestem kto jest twoim prowadzacym, bo ja sie zastanawiam nad zmiana i szukam opinii u roznych osob.

reklama
cześć kochane przekupeczki ( sorki ze skojarzeniem z wiejskim targiem rodem z 18 wieku , hihi)
się nie kłócić mi tu, bo ja się będę stresować

dziś już czuję się dobrze, nic nie boli i humor wrócił.
od rana oczywiście w biegu. byłam u księgowej ( czy któraś z Was prowadzi przypadkiem działalnośc gospodarczą??)
potem na drobnych zakupach, a teraz biegam między piaskownicą a kompem.

Słuchajcie! Zakończmy proszę dyskusję na temat grup zamkniętych. Jak się komuś nie podoba, to wcale nie musi do niej należeć.

A tak poza tym, to miłego dnia...

ANAWOJKU, wita Cię przekupa i kij w mrowisko

kiedyś prowadziłam działalność i za chwilę znowu będę, nie wiem, czy będę mogła pomóc, ale jeśli tylko będę obeznana w temacie, to służę

a_gala- moim prowadzącym jest Laber, jeszcze nie wie, że jestem w ciąży bo jest na urlopie ale pewnie się nie ucieszy...on ma ciężką przeprawę ze mną...bo to trzecia ciąża, którą mi będzie prowadził, a dzieci nie mam:(. Ponoć ma najlepsze usg w zielonej górze, a i jak potrzeba to nawet do profesorów kieruje do Poznania. Niestety kolejki do niego są nieziemskie.

dziekuje Aligatorku za odpowiedz, ja do tej pory chodzilam do dr Loroch i na pierwszej wizycie tez bylam u niej. zastanawiam sie czy nie zmienic na sandeckiego, bo on tez pracuje u nas w szpitalu, a na roznych forach naczytalam sie ze jest super i wogole, chociaz na dr loroch zlego slowa powiedziec nie moge, bardzo dobrze, ze sie u niej czuje, ma dobry sprzet i profesjonalnie podchodzi do pacjentek. tylko tak mysle, ze przy tych moich plamieniach (na szczescie dzisiaj przeszlo, ale dopiero po 7 dniach i po przyjmowaniu duphastonu) moze lepiej jeszcze z kims sie skonsultowac, tyle sie nasluchalam o bledach lekarzy, ktore prowadzily do poronirn, ze sama juz nie wiem. dzonilismy jeszcze do znajomego lekarz gin z krosna odrz. i w sumie nic innego nie zalecil jak duphaston i lezenie...sama juz nie wiem co mam robic....

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie

2 dni temu zobaczyłam dwie kreseczki na teście i moja radość a jednocześnie niedowierzanie przyćmiły inne sprawy. Według moich obliczeń mamą zostanę 13 kwietnia.Jestem już mamusią uroczej, przekochanej i przewspaniałej córeczki Hani urodzonej w czerwcu 2009 roku. Na dzidzię zdecydowaliśmy się dość spontanicznie, chwilę przed poczęciem. Nie myślałam, że zajdę już w pierwszym cyklu, gdyż latka lecą i nie jestem już najmłodsza,ale widocznie z moją płodnością nie jest źle.Przesyłam gratulacje i trzymam kciukasy za każdą z nas.

Do góry