no co za tydzień za nami..moje dziecko ma jakiś skok mega za sobą, do tego zęby, żebyście zrozumiały napiszę co moje dziecko zaczęło robić w tym tygodniu( nie chwalę się,że niby szybko cyz cuś, bo w tyle za waszymi,ale chodzi mi ile na raz
) no więc, naczyła się robić papa, siadac z leżenia, siadać z brzucha, sama jeść (rzeczy typu chlebek,banan chrupek) wcześniej rozcierała co miała w rączce a jadła tylko to co ja wsadzilam, dawać buziaka na zawołanie
karmic mamusie na zawołanie, chodzic przy meblach (wcześniej tylko podnosiła się i sobie stała) do tego w poniedziałek ząb, a dziś zęby 3! no w szoku jestem, nie nadążam za nią w tym tygodniu, ale bidulina ciężko zęby znosi, płacze w nocy, nic ją nie uspokaja, poszła dziś spać bez jedzenia nawet, dałam nurofen cały dzień nie daje, ale na noc się lituje)
iryska witaj i napisz cos więcej o sobie i Amelce
Beata super wieści!
Koot no lipa tak na nocki,ale dacie rade
Baby pychotka była, doszło w całości
nati,ja dziś na drzemce byłam na spacerze ale jutro ma być zimniej więc chyba odpuszczę...
aaaa spała popołudniu w domu
usypia przytulona do mojej szyi ,odkładam wtedy i spi, dziś co prawda pół godizny,ale wiecej mi się nie marzyło, bo prawie 17 była już, więc super