Eywa, Boliwia- Karola Asi nawet nie dotknie o przepraszam wyniesie z pokoju, jak tylko Asia wejdzie do jej pokoju to krzyk że mam ją zabrać. Generalnie nie zabieram tylko Asia w Karoli pokoju jest mało bezpieczna tj wywala wszystko i na nia lecą książki itp. Jak się wkurze to mówie że wychodzę i ma się nią zająć to przerażona ale umie i Asia nie płacze jak wracam. no ale to max 5 min mnie nie ma.
ja tez dawno daje z supermarketów jedzenie oczywiście w granicach rozsądku bo parówek za 5 zł za kg z tesco lub biedry nie daje ale cielęce od kumera to tak
Dranissimo- trudno powiedziec ile daje mięsa bo Asia je normalnie praktycznie ale np dostaje 2 klopsiki o średnicy ok 2 cm w zupie np kurczak to na 1 miseczke to tak kawałek 3 cm mniej więcej, rano lub/i wieczorem 2 parówki
ja tez dawno daje z supermarketów jedzenie oczywiście w granicach rozsądku bo parówek za 5 zł za kg z tesco lub biedry nie daje ale cielęce od kumera to tak
Dranissimo- trudno powiedziec ile daje mięsa bo Asia je normalnie praktycznie ale np dostaje 2 klopsiki o średnicy ok 2 cm w zupie np kurczak to na 1 miseczke to tak kawałek 3 cm mniej więcej, rano lub/i wieczorem 2 parówki