reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

nati_k: moja pierwsza córcia w styczniu będzie obchodziła swoje 3 urodzinki :)
Dobra kobitki musze mykać do kuchni jakąś zupkę ugotować,i chyba będzie to ogórkowa jola.24 ochoty mi narobiła:)
Pozdrawiam was wszystkie i zajrzę później,a i fajnie że mam z kim pogadać choć na forum internetowym,mój facet ostatnio bardzo zajęty i naprawdę mało czasu ma dla nas,no ale cóż...:(.

reklama
O to nasza Karolinka :) kaka-modelka.jpg

bo Karolionki sa wszystkie ladne, moja tez Karolinka :)
Adi to moze sie kiedys spotkamy :), moj maz mial kiedys zespol i teraz dla zabawy tworzy muzyke wiec byscie sie dogadali :)

bo Karolionki sa wszystkie ladne, moja tez Karolinka :)
Adi to moze sie kiedys spotkamy :), moj maz mial kiedys zespol i teraz dla zabawy tworzy muzyke wiec byscie sie dogadali :)

Dobre , śpiewam i gram na flecie poprzecznym i saksofonie tenorowym.Świat jest naprawdę mały a co do spotkania myślę że da się zrobić:-)

Dziewczyny, już wiem, od czego mnie najmocniej odrzuca! Od gotującego się ryżu! Jakieś dwa tygodnie temu mój M. gotował w parowarze kurczaka i ryż i myślałam, że zwymiotuję. Myślałam, że to bardziej wina kurczaka. Natomaist dzisiaj zaczęłam gotować ryż i nie mogłam wytrzymać...wywaliłam do smieci. Zrobię makaron. Aż mnie głowa rozbolała. Potworny zapach. Bleee

Cześć dziewczynki :-)

Lenka, ja bym na Twoim miejscu zmieniła lekarza prowadzącego. W ciąży najistotniejsze jest usg, i dobry specjalista od niego. Cieszę się bardzo że nerwy okazały się niepotrzebne :tak:

AguHan, super że wszystko ok :tak: Ja poprzednio brałam też i Pimafucin ale u mnie nic nie pomagało...

Mitaginka, na tym etapie ciąży 171 jest, z tego co pamiętam, w normie :tak: W starszej ciąży serduszko bije z szybkością 120-160.

Marma, trzymaj się i nie gadaj głupot, oczywiście że urodzisz zdrowe maleństwo :tak:

Aenye, gratuluję obrony :tak: Jesteś przemęczona i stąd te gorsze dni, miną :tak:

Anawoj, mam nadzieję ze rozmowa z mężem poprawi sytuację :tak:

Bachucha, gratuluję kopniaczka :-)

Margola, super niespodzianka :tak:

Cuore, witaj :-)

Lilou, super :-)

Alexandra, no i pięknie :-)

MARTUŚ, witaj :-) Ja urodziłam się 12 kwietnia :-D Śliczną masz córcię :tak:

gosikk - rozmowa?? to była mega awantura hihi. pomogło, już pierwsze efekty widać

a teraz tak z innej beczki, powiedzcie mi, że nie jestem nienormalna
mój Adaś wrócił dziś zapłakany, bo pani sprzątaczka nie pozwoliła mu iść do biblioteki szkolnej i wyzwała go od skurwy....synów. ( przepraszam za słownictwo) mam zamiar jutro hiper super rewolucję w szkole zrobic, do kuratorium już dzwoniłam wstepnie zapytać jak postapić. do tego druga sprzątaczka notorycznie podpita chodzi, więc i ten temat poruszę.
dziewczyny, trzęsie mnie. nie mam nic do mieszkańców wsi, ale pracownicy tej szkoły to wiejskie chamy i tyle

reklama
gosikk - rozmowa?? to była mega awantura hihi. pomogło, już pierwsze efekty widać

a teraz tak z innej beczki, powiedzcie mi, że nie jestem nienormalna
mój Adaś wrócił dziś zapłakany, bo pani sprzątaczka nie pozwoliła mu iść do biblioteki szkolnej i wyzwała go od skurwy....synów. ( przepraszam za słownictwo) mam zamiar jutro hiper super rewolucję w szkole zrobic, do kuratorium już dzwoniłam wstepnie zapytać jak postapić. do tego druga sprzątaczka notorycznie podpita chodzi, więc i ten temat poruszę.
dziewczyny, trzęsie mnie. nie mam nic do mieszkańców wsi, ale pracownicy tej szkoły to wiejskie chamy i tyle

Jak zwał tak zwał, ważne że pomogło :-D Jesteś zupełnie normalna, umiesz walczyć o dobro swojego dziecka :tak: Mam nadzieję że też się tego nauczę, zresztą już czuję że gdyby ktokolwiek chciał coś zrobić mojemu skarbowi, normalnie zabiłabym...:wściekła/y: Pogoń towarzystwo, należy im się :no:

Do góry