reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

hej
Cuore88. witaj
ja też miałam porąbany sen. wręcz wstrętny. śniło mi się, że moje dwie suki miały cieczkę, a mój pies używał sobie ile wlezie. działo się to dwa metry ode mnie...reszty nie opowiem, nie chcę Was na mdłości narażać. fuj
lilou w takim razie wiesz o czym mówię

reklama
dzien dobry dziewczynki,

przed chwilka wrocilam z badan prenatalnych...wszystko w normie,wszystko wspaniale...jestem taka szczesliwa!!!!!!!!
kruszolcia wyglada przeuroczo,ma wspanialy nosek,falde karkowa,slodkie raczki i pytki i wszystko na miejscu!!!badanie trwalo ponad 45 min.w bardzo milej atmosferze,pani doktor wytlumaczyla nam wszystko szczegolowo,odpowiedziala na wszystkie mozliwe pytania,dostalismy mnostwo fotek,wykresow,tabelek e.t.c.

dziewczyny,zycze wam milego poniedzialku,odezwe sie pozniej,lece na sniadanie bo z wrazenie zapomnialam o"glodzie":o)))

dzień dobry!

Ale miałam koszmary:shocked2:śnił mi się jakiś obóz zagłady:szok: jakieś martwe płody. Okropność:zawstydzona/y:

alexandra super badanie:-) ale to uspokaja hmm?:-)

U mnie słoneczko za oknem ale chyba zimno.Idę z Oliwką na spacerek(zostawiłam ją w domu bo zakatarzona znów:-() I muszę na obiadek coś wymyśleć. Jakieś pomysły?

to jest niewiarygodne jak dużo piszecie, z Wami to trzeba byc na bieżąco

Lenka bardzo się cieszę, że z szyjka wszystko dobrze, dosyc juz stresów

co do ruchów dzidzi, ja już też czuję maleństwo, a dzisiaj rano w pracy to nawet miałam małą serię kopniaczków, ale ja w tę ciąże zaszłam 2 m-ce po porodzie, więc moja macica wrażliwa i rozciagnięta, a poza tym lekarz twierdzi że rozeszły mi sie mięśnie brzucha

pozdrawiam i chorowitkom (bo doczytałam, że jest tu kilka) życzę zdrówka

hej!
ja dzisiaj wstałam o 11:00 :) szaleństwo! Oczywiście przebudziłam się jak mąż wstawał do pracy i nie mogłam zasnąć, ale było mi oczywiście tak niedobrze i ta mnie bolała głowa, że myślałam, że zwariuję. Nie wyobrażam sobie chodzenia do pracy i takiego porannego wstawania, nawet gdybym mogła.

no wlaśnie mitaginka, jak ja jutro wstane o 6??

wiecie co, tak sobie myśle za każdym razem jak tu zaglądam na forum, że tak samo chciałabym zaglądać do maleństwa :) mieć sobie w domu aparat do usg i tyko podglądać bobasa co tam sobie porabia i czy wszystko u niego dobrze :)

Hej dziewczyny jestem tutaj nowa,więc dopiero rozglądam się po forum i pomału łapię co i jak :p...mam nadzieję że dużo czasu mi to nie zajmie:)
Swoją drogą jestem również kwietnióweczką :)...termin mam na 12 kwietnia,jeszcze nie wiem czy w moim brzucholu mieszka chłopiec czy dziewczynka,ale to jest najmniej ważne,choć nie ukrywam że fajnie było by wiedzieć:)...w środę mam USG więc może się czegoś dowiem:)...pozdrawiam wszystkie mamuśki:)

reklama
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa,więc dopiero rozglądam się po forum i pomału łapię co i jak :p...mam nadzieję że dużo czasu mi to nie zajmie:)
Swoją drogą jestem również kwietnióweczką :)...termin mam na 12 kwietnia,jeszcze nie wiem czy w moim brzucholu mieszka chłopiec czy dziewczynka,ale to jest najmniej ważne,choć nie ukrywam że fajnie było by wiedzieć:)...w środę mam USG więc może się czegoś dowiem:)...pozdrawiam wszystkie mamuśki:)
witaj
nie wiele z nas wie jakiej plci jest malenstwo. ale ja np sie domyslam, bedzie chlopak :)

Do góry