zaraz siadam do napisania oficjalnego pisma do dyrekcji. potem Wam pokażę. ciekawe co mi odpowiedzą. ( też Wam pokażę, a co)
wypytałąm syna dokładnie, sprzątaczce nie podobało się, że już 2 raz tego dnia szedł do biblioteki ( wcześniej była zamknięta) podobno powinien się jej zapytać!!! w zeszłym tygodniu też był z nią problem, bo Adam odsunął się, gdy kolega chciał go popchnąć i tamten na ścianę poleciał czy coś. ot, dziecięce przepychanki, ale Adamowi oberwało się, że "bije dzieci" innym razem usiłowała mu komórkę zabrać ( praktyczne wszystkie dzieci mają w szkole), ale jej nie dał i uciekł
przestępca z niego, prawda?
WITAM
Nie mam jeszcze dzieciaczka ,no prawie bo w brzuszku rośnie więc jestem mamą bez praktyki,ale takiej sprzątaczce to bym pokazała z bliska bardzo dokładnie moją pięść.
Jak wogóle z takim słownictwem można się zwrócic do dziecka.
Powinni ją wyrzucić na zbity ...
Chciałam także przywitać serdecznie Nowe Kwietnióweczki :-)
Dzisiaj jakiś pech zawisł nad moim narzeczonym,najpierw się zorientował że pół roku jeżdzi bez ważnego dowodu rejestracyjego ,więc jak tylko wrócił z pracy pojechał na przegląd ,okazało sie że olej wycieka ,więc dowodu nie podbili .Aby naprawić usterkę pojechał do serwisu ,tam brak miejsc bo wszyscy opony zmieniają ,termin wolny za dwa tygodnie.Mają gdzieś że z silnika coś kapie ,opony wazniejsze.
Jak wyjeżdżał od nich z parkingu to wjechał w inny samochód i uszkodił pół przodu .
Więc po znizkach ubezpieczeniowych.
Oddał auto do innego mechanika a ten że to powazna sprawa ten wyciek oleju i że trochę to wszystko będzie kosztować
Więc kilka złotych stracone.
A dzień się jeszcze nie skończył więc wszystko się może zdarzyć
A ja za to mam się dobrze ,kamień z serca spadł -chwilowo mam dość wszystkich ginekologów.
Trochę mnie dół brzucha pobolewa ale pewnie tak musi być .
Dzisiaj cały dzień jem zupę pomidorową.Garnek cały poszedł.
Nie wiem co mnie napadło .Ale zupka jak najbardziej smakowa
Pozdrawiam Was wszystkie kobitki