reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Ostatnia edycja:
reklama
cuore88 zupełnie jak ja :) i żeby było śmieszniej moja starsza córka też jest z 22.04 :) no to witamy w gronie kwietnióweczek :D

nati_k nareszcie jakieś pierwsze drgania :) aż paszcza sama się cieszy!

dobry wieczór!

Jestem już po badaniu genetycznym:-) trwało pół godziny, maluszek pokazywał się z każdej strony. Lekarz bardzo skrupulatnie badanie przeprowadził, wszytko nam pokazywał i nagrał na płytkę całe badanie. I nie wiem czy to możliwe ale czuję ruchy, przekonałam się na usg , akurat trzymał głowicę w tym miejscu i maluszek kopnął nóżką i poczułam:-)

anawoj mamy bardzo podobne spostrzeżenia i podobną sytuację z naszymi Panami...

margol najlepsze życzenia :-)

margola24, ja miewam podobne bóle, tylko nie mam aż tak, że chodzę zgięta. Wczoraj wieczorem bolało mnie tak, że myślałam, że to atak nerki. No-spa nie pomogła, dopiero leżenie spokojne. Za to dzisiaj jak wstałam to czuję znowu taki ból koło kości ogonowej, nasila się przy poruszaniu, odchylaniu się do tyłu jak siedzę.

Coś mało piszecie ostatnio ;)

Ja dzisiaj znowu miałam koszmar. Sniło mi się, że poszłam na siłownię, żeby sobie pochodzić na bieżni, w końcu ruch w ciąży zalecany. No i pani z obslugi powiedziała mi, że jestem za gruba na bieżnię i się bieżnia rozwali. Poszłam spojrzeć w lustro i zobaczyłam grubego potwora :/ Wyglądałam jakbym ważyła tonę. Ręce i nogi takie pulchne i napuchnięte:/ Zaczęłam się tłumaczyć, że to przez ciążę, ale pani mi nie wierzyła i myślała, że ja jestem taka spasiona:/ No okropny sen...

cucumber- fajny sen
mi sie snilo, ze mialam przezroczysty brzuch i ogladalismy z mezem naszego maluszka, mial takie fajne ciupenkie stopy. Ale co mial miedzy nozkami to nie pokazal.

reklama
cześć LASKI!
ja ostatnio nie śnię..
cucumber ten wczorajszy ból to byl jak Twój koszmar.. dzięki Bogu dziś lepiej ale obawiam się że takie bóle będą powracać częściej..:(
u mnie też zima i ok -5! Córa juz w zerówce a ja z powrotem w łóżeczku się grzeje bo dzis ostatni dzień na L4 :) Nie chce sie wrócic do pracy, oj nie chce.. Pewnie w czwartek jak będe na wizycie i USG to sobie przedłużę :p

Do góry