Bachucha
Fanka BB :)
moje cycuje wieczorem po kąpieli - czasem się awanturuje już w trakcie wycierania lub ubierania w piżamkę, mały złośnik ;-) oraz w nocy 2-5 razy.Miłego wieczoru dla wszystkich
Mam pytanie do mam cycujących- ile razy na dobę średnio jedzą Wasze dzieci? Moja kiedyś jadła co chwilę, a teraz 4 razy w ciągu dnia plus w nocyi nie wiem czy to dobrze czy za mało?
W dzień je inne pokarmy: śniadanko: kaszka ryżowa smakowa i ćwierć-pół kromeczki z czymśtam
obiadek miksowany, ale z grudkami mniejszymi
i deserek owocowy z kaszką pszenną lub bez.
Do tego czasem chrupki lub soczek - ale chrupek czy innych przekąsek niedużo bo to już i tak wielki smok: 12,5kg, 76cm na 8mcy.
;-)
Niemniej okresu u mnie na razie ani widu ani słychu - komuś jeszcze dotąd nie wrócił?
Pamiętacie, jak się chwaliłam nowym fotelikiem? - takim:
FOTELIK SAMOCHODOWY ZENITH CONECO Wys0 GRATISY GRA (2021913413) - Aukcje internetowe Allegro
już mnie wnerwia
Tzn. niby wszystko ok, Adasiowi wygodnie się i jedzie i śpi, ale zapina się znacznie trudniej niż oczekiwałam - przy samym wpięciu bolców muszę się nafatygować, nawciskać zanim usłyszę charakterystyczne "klik" (w kubełkowym foteliku mi niemal samo wchodziło) a dodatkowo już kilka razy przycięłam sobie palce rozsuwając siedzisko Młodego do wpółleżenia - no, ale to pewnie sama jestem sobie winna, że je pcham gdzie nie potrzeba