reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

aneczkaaa to ja muszę kupić większe bo ostanio kupowałam jej ten rozmiar i już jest przykrótki :/
M chciał kuchnię wenge ,ale dla mnie zaciemna i zdecyduje się chyba na górę wanilia a dół orzech.

reklama
Ewwja - witaj!
Tu możesz pisać o Kubusiu ile chcesz - a nawet wkleić jego zdjęcie, żebyśmy się też pozachwycały :-)

Moja gwiazda dziś pełzała dalej, staje w łóżeczku i tańczy lambadę bioderkami, kombinuje z trzymaniem jedną ręką i bez trzymanki - no i tak nabiła sobie kolejnego guza bo jeszcze tak sam nie ustoi ;-)

u mnie pełna rozmiarówka w tesco - żałuję tego kombinezonu.. znając życie zima nas zaskoczy a mój kombinezon może być za mały.. ach co tam.. Mila ma 2 kurtki i śpiwór to dam radę.. ale gdybym jeszcze z bunkraka do tesco poszła to bym go kupiła bo był śliczny :-)

Teraz luknęłam na mój suwaczek i jestem w szoku – za 91 dni Milena kończy roczek!! :szok: Nawet pisze mi się to dziwnie.. a rok temu.. w kościele mam dwie laski które rodzą w kwietniu i jak sobie pomyślę że rok temu też tak wyglądałam to aż serce boli.. ale niczego nie żałuję i jestem wdzięczna za to albo raczej za kogo mam!!

napisałam sie a została mi tylko wiad. do aenye grrrr co za .....
no nic więc teraz w skrócie:

Adi trochę lepiej dzisiaj z temperaturą, ale za to pod wieczór zaczął mi chrypieć dziwnie... dałam mu syropku i posmarowałam klatkę piersiową i plecki pulmexem jak rano nie beędzie lepiej to idziemy do lekarza

Ewwja witaj :)

Mitaginko gratuluje ząbka :)

Akkm ja mam kuchnię wenge w polsce a tutaj jasną a teraz to chciałabym wiśnię :-) a co do zmywarki to lepsza mała niż żadna :)

Eywa gratuluję udanych zakupów :) ja sie też musze po jakieś bodziaki wybrać, jeśli jutro pojedziemy do lekarza to będę wysiadać z autobusu obok penneys to podejde przy okazji i kupię, bo mamy tylko 3 z krótkim rękawkiem które są dobre:sorry:

Ewwja - witaj!
Tu możesz pisać o Kubusiu ile chcesz - a nawet wkleić jego zdjęcie, żebyśmy się też pozachwycały :-)

Moja gwiazda dziś pełzała dalej, staje w łóżeczku i tańczy lambadę bioderkami, kombinuje z trzymaniem jedną ręką i bez trzymanki - no i tak nabiła sobie kolejnego guza bo jeszcze tak sam nie ustoi ;-)

Heh wlasnie gdzie jak nie tu mogę się do woli nagadać z podobnymi sobie :-)

Mój Kubi nie mam jeszcze wogóle ząbków ale też ma dwa guzy i co najgorsze siedzieliśmy oboje z mężem patrzymy i podziwiamy jak nasze dziecię się wspina po pufie żeby sobie przy nim stanąc a on nagle szię przechylił i glową w podłogę walną:no: co za rodzice! żeby to było mało za parę godzin siedzę z nim na macie a on nagle z atakiem chcial na moją nogę się rzucić i pod okiem się walnął o klocek plastikowy :wściekła/y:. Mam wrażenie że on zaczął się tak poruszac doslownie z dnia na dzień i jakoś mnie to jeszcze zaskakuje ile potrafi no ale to przecież poczatek dopiero:-D

tak czytam my juz z dwa miechy pajace tescowe 18-24 miesiace i sie romarowka konczy juz mam chyba z 20szt ich po sciostrzencu i sa cudowne jak dla mnie.

Witam kolezanke :) mykam lulac ;p

ewwja to szkoda, że do mnie nie napisalaś :tak:
akkm zmywareczka będzie dobra! najwyżej będzie często chodzić :-)

mieliśmy z małżem oglądać film (tym razem jakąś komedię), ale zabrałam się na przygotowywaniu na jokerze kalendarzy ze zdjęciami Tysi na Dzień Babci i Dziadka i tak mi jakoś zeszło, że zaraz do wanny, a potem do łóżka hop!

mitaginka - ja swoje kalendarze zamawiałam w połowie grudnia na all i jeszcze nie mam tyle zleceń.. do 21 stycznia jeszcze czas..

jankesowa - ty do jakiegoś konkursu na największe dziecko daj Gracjana :-) Jestem ciekawa ile będzie mierzył i ważył na roczek.. a teraz ile waży?? i czym ty go babo karmisz że tak rośnie?? Moja to chyba przegłodzona bo dużo rzeczy na 68 a reszta to 62 i ok..

P.S. młody zasnął podjarany nową biedronkową piżamą

reklama
Do góry