Mila wykąpana, nakarmiona, odłożona do wyra śpi, młody jeszcze gra na kompie a ja odpisuję
Normatywna – mojej koleżanki z pracy córka też kwietnióweczka nie siedzi i jak dostała skierowanie na rehabilitację to już za 2 dni miała pierwsza wizytę – ćwiczenia miała dokładnie 30 grudnia i teraz kolejne – wypytam się jak często ma i co na to rehabilitant. Życzę żebyś też szybko się dostała na ćwiczenia i żeby mała nadrobiła rozwojowo wszystko a nawet przegoniła pozostałych. I przypominam Twojej zębolce że moja Mila bezzębna!!
Bachucha – no pięknie dzieć pełza!!
eywa – Ty pomysła mi dałaś!! Byłam dziś w tesco i się znaczy małą obkupiłam!! Totalna wyprzedaż i ceny groszowe.. np. buciki dla niej za 7,5 zł, kombinezon za 23 zl (stary mnie powstrzymał przed zakupem czego żałuję), moje ulubione pajace do spania 27 zł za 2 sztuki, kiecka dzianinowe śliczna aż za 13,5 PLN
mitaginka – duże zmiany się u mnie szykują.. podnoszą nam dniówkę prawie dwukrotnie obcinają kasę i od lutego wprowadzają nam system który sam mi będzie połączenia wybierał.. załamana jestem ale cóż – jakoś to będzie
baby – zdrówka dla Adiego
nati – wesoło masz ze zwierzyńcem a flaków nie lubię i nie rozwalaj mnie z dwudaniowym obiadem... jak u teściowej takowego nie zjemy to u mnie jedynie teoria :-)
aenye – to że powystawowy fotelik to nie znaczy że uszkodzony.. wyblaknięcia może delikatne ma.. ja dużo rzeczy powystawowych kupiłam i niemalże żadnych wad nie miały.. a cena dużo niższa.. wklejaj linka bo chce to cudo zobaczyć!!
ewwja – witamy!! napisz coś o sobie i maleństwie!
mitaginka - gratki zębola!!! Tysia grzeczna przy ząbkowaniu :-) a jak teściowa daje radę?? Marudzi??
Dzisiaj w tesco fajne zakupy zrobiłam (czytaj powyżej). W ogóle obłowiliśmy się ciuchowo całą familią i oby stary jak najpóźniej zajrzał na stan konta albo żeby w ogóle tego nie robił.. wpłynie jego pensja, zrobię przelewy i debet piękny będzie
poszczeka niczym sunia nati, poskacze ze złości jak piesa jankesowej ale mam nadzieję że i on i ja przeżyjmy ;-). Dzisiaj w biedrze byłam (otworzyli koło mnie niedawno) i ostatnio zakupiłam wagę bo małżon na dietę się wybiera i mam nadzieję że też skorzystam. Od dziś nowa ulotka i młodemu kupiłam fajną piżamkę.. serki wiejskie u nas na całej półce goszczę i warzywek dużo i od poniedziałku dietujemy. Ja pewnie już we wtorek wymiękne ale plany są;-) Rozleniwiłam się przez to wolne.. u optyka nie byłam i została mi wizyta w sobotę – spróbuję wynegocjować zniżkę to małżon też by sobie zumy wymienił. Tak pod nową pracę a co!! Podczas kąpania Mili znowu zdjęć napstrykałam to zaraz zrzucę i wrzucę. Bo moja gwiazda ma 2 siniole – jeden od walnięcia w róg stołu a drugi zarobiła jak chciała oprzeć się o nogę od stołu i w nią wywaliła.. pójdzie do żłoba to pomyślą że dziecko maltretowane.. a i jeszcze odebrałam wyniki młodego i od razu poszłam do lekarza i młody ma anemię
Niejadek obiecał że spróbuje jajka tylko pomyśli nad jaką postacią.. daję mu żelki witaminowe ale widać to za mało.. dostała preparat z żelaza, ma jeść i za miesiąc – dwa kontrola..