reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja nie mam pomysłu jak Natke do raczkowania zachęcić, wróciliśmy do etapu ryczenia po położeniu na brzuch w dzień kiedy sama stanęła w łóżeczku:(
próbujemy jednak w łóżeczku małą kłaść, skoro noc u nas była jeszcze gorsza
jutro się na małe choć zakupki wybieram do ch,ale się cieszę, może coś na wyprzedaży jakiejś upoluje:)

hello!

aneczkaaa Ty głupot nie pisz! czemu Cię mają zwolnić? :dry:
normatywna trudno się dostać, trudno... może załatw sobie kilka prywatnych (będą od razu), żeby nie tracić czasu, a w międzyczasie zapisz się na NFZ i czekaj...
eywa no, slabe te Piranie :tak:
aeyne ja nie pomogę, bo nie mam pojęcia, co to za dziadostwo Felka zaatakowalo na buźce
baby zdrówka dla Adiego! a na wyspach nie macie jeszcze lekarza?

Ale fajnie, że jeszcze tylko jutro i weekend :-)
W pracy początek miesiąca kiepski. Ludzi nie ma, kredytów nie biorą... cieńko, cieńko :wściekła/y:

Bachucha gratuluję :)

Aneczkaa gratulacje dla męża, nowa praca, nowy rok, nowe wyzwania :)

Normatywna koleżanki syna też skierowali na rehabilitację, a zanim się dostał to zaczął siedzieć :eek:

Adi cały dzień marudny przez gorączkę i osłabienie ale nie było w sumie tak najgorzej, od 11-16 nie było gorączki potem znowu trochę marudził ale syropek pomógł i spi wreszcie, mam nadzieję, ze odeśpi to wszystko i jutro będzie lepiej:tak:

to daj znac że leci, bo chwilowo oszczedzamy na prądzie i włczam tv po 16 no ale na przedszkole włącze jak dasz znać :-)
spałam od 3 do 5 i od 6 do 7.40 wrrrr. albo dziecko albo pies albo koty. o 3 wywaliłam wszystkich tj dziecka nie i jakos do 5 jak mąż wstawał pospałyśmy no ale jak tylko m otworzyl drzwi wlazła banda i obudziły Asię na szczęście o 6 zasnęła jeszcze

hej! ja mam mega marude w domu.. noc byla super, bo o 24 dalam paracetamol w syropie - bo co chwile sie budzil, poplakiwal przez sen. i spal do 4 bez pobudki :-) potem wypil 250 kaszki i dalej spal do 7 :-) superrrrrr niech tak zostanie! czyli cos musialo go bolec.. obstawiam te cholerne zeby...

i dzis tez marudzi.. katar ma ciagle od swiat... i leje mu sie z nosa... noz marudzil i wyl koszmarnie od rana, a przed chwila posmarowalam mu dziasla orajelem i spokoj, i cisza, i dziecie wesole :-) to chyba cos sie kluje, nie? czy mam omamy jakies znowu????

dzieki wielkie za wszystkie opinie o wysypce.. mam metlik w glowie! egzema dzis duzo mniejsza i jasniejsza.. czyli zaczela schodzic. lekarka obejrzala nas na korytarzu (nie bylo juz miejsc) i na szybko powiedziala, ze to moze byc skazowe, ale na razie nie smarowac niczym oprocz bepanthenu i zobaczyc, czy schodzi. jak bedzie schodzilo, nie rozprzestrzenialo sie to pewnie jakas alergia na cos innego, albo podraznienie. a jak wroci, rozrosnie sie, to isc do dermatologa, potem znow do pediatry z diagnoza ;) i moze mleko wtedy inne. ale dopiero, jesli nie bedzie samo schodzic nastepne kilka dni. takze czekamy. jestem dobrej mysli. bo wg mnie diagnoza na skaze to najprostsza z diagnoz, wszystko, kazdy objaw mozna podciagnac (niespokojne noce, wysypka, katar, sraczka)..

bronie sie przed tym rekami i nogami po prostu ;-)

baby, dzis znalazlam foteliki cosatto na allegro :D te pasiaste! ale beka :D i to taniej niz w uk :-) co prawda powystawowe ze sklepu no i sie waham jeszcze. marka nieznana u nas zupelnie. albo zamowie i jak badziew to odesle.. kurde, ale takie sa sliczne, ze sie napalilam dzis znowu :D

mamusiaDorusia
- kurde, a ja nie obejrze, bo mam jakis fakap na ence i nie dziala mi tvn ani zaden inny kanal nadawany na ant1 :/

wczoraj bylam przypadkiem w h&m i znalazlam mase pieknych rzeczy :-) az sie chce smiac :D ale prawie nic nie kupilam (starszakom tylko i sobie bluzke) bo nie mialam czasu ani kasy, ale dzis chyba podjade znow ;) kase wydac. cholera z ta kasa, powinno byc za free!

Czytam , czytam i weny jakos brak .... ta chandra jesienno- zimowa daje sie we znaki chyba.
Aenye- wiadomo ze by sie nie chcialo ale dla Felcia lepiej jak w koncu sie wyjasni co to :) i bedzie mozna mu ulzyc bo dla nikogo nie sa mile czeste "sruuu":sorry: zycze aby bylo po waszej mysli no i jak najlzejszej wersji

nati- haha ta Twoja cala zgraja moj pies sie tak trzesie ze cale wyro skaka tak sie boi wiatru, halasow, petard etc ;p
baby- jak tam Adii??
mitaginka- no week , weekk i mezulo w domu ahhh no ale w sobote idzie do pracy :( jak tam Tysia i nocka dzisiejsza??? a po Piraniach spokojnie spalas???

aneczka- te Twoja posty tak podbudowuja no :D
normatywna - ah ten NFZ placi sie skladki a wszedzie na prywatnie trzeba isc jak nie chce sie skonac....:wściekła/y:

Boliwia - hop hop a jak tam mezulo?? zgoda byl;a jakas konkretna???:-):-):-p

Aenye mam nadzieję, że samo przejdzie :)
ps: zmień Filipowi suwaczek ;)

MamusiaDorusia za późno przeczytałam :(

dzisiaj już było lepiej :) Adi obudził sie dwa razy przed północą pitem zasnęliśmy i spał do 4 wstał z gorączką więc dostał calpol pomarudził trochę i zasnęliśmy :) wstaliśmy przed 9 :) więc jestem wyspana, rano nie było gorączki dopiero przed południem się pojawiła, Adi trochę osłabiony jest i dużo śpi przez to ale ogólnie już lepiej :) jak wstaje to taki wesolutki :-)

Mitaginko zapomniałam odpisac... nie mamy tu jeszcze lekarza bo nie było po co iść:-p nic sie Adiemu nie dzieje, szczepienia też w najblizszym czasie nie ma więc nawet nie szukałam, jak by była potrzeba iść do lekarza to koleżanka siostry ma tu swojego poleskiego lekarza pediatrę to pewnie do niego bym poszła, a na razie jest juz lepiej wiec nie idę :)

reklama
Do góry