hej! ja mam mega marude w domu.. noc byla super, bo o 24 dalam paracetamol w syropie - bo co chwile sie budzil, poplakiwal przez sen. i spal do 4 bez pobudki :-) potem wypil 250 kaszki i dalej spal do 7 :-) superrrrrr niech tak zostanie! czyli cos musialo go bolec.. obstawiam te cholerne zeby...
i dzis tez marudzi.. katar ma ciagle od swiat... i leje mu sie z nosa... noz marudzil i wyl koszmarnie od rana, a przed chwila posmarowalam mu dziasla orajelem i spokoj, i cisza, i dziecie wesole :-) to chyba cos sie kluje, nie? czy mam omamy jakies znowu????
dzieki wielkie za wszystkie opinie o wysypce.. mam metlik w glowie! egzema dzis duzo mniejsza i jasniejsza.. czyli zaczela schodzic. lekarka obejrzala nas na korytarzu (nie bylo juz miejsc) i na szybko powiedziala, ze to moze byc skazowe, ale na razie nie smarowac niczym oprocz bepanthenu i zobaczyc, czy schodzi. jak bedzie schodzilo, nie rozprzestrzenialo sie to pewnie jakas alergia na cos innego, albo podraznienie. a jak wroci, rozrosnie sie, to isc do dermatologa, potem znow do pediatry z diagnoza
i moze mleko wtedy inne. ale dopiero, jesli nie bedzie samo schodzic nastepne kilka dni. takze czekamy. jestem dobrej mysli. bo wg mnie diagnoza na skaze to najprostsza z diagnoz, wszystko, kazdy objaw mozna podciagnac (niespokojne noce, wysypka, katar, sraczka)..
bronie sie przed tym rekami i nogami po prostu ;-)
baby, dzis znalazlam foteliki cosatto na allegro
te pasiaste! ale beka
i to taniej niz w uk :-) co prawda powystawowe ze sklepu no i sie waham jeszcze. marka nieznana u nas zupelnie. albo zamowie i jak badziew to odesle.. kurde, ale takie sa sliczne, ze sie napalilam dzis znowu
mamusiaDorusia - kurde, a ja nie obejrze, bo mam jakis fakap na ence i nie dziala mi tvn ani zaden inny kanal nadawany na ant1 :/
wczoraj bylam przypadkiem w h&m i znalazlam mase pieknych rzeczy :-) az sie chce smiac
ale prawie nic nie kupilam (starszakom tylko i sobie bluzke) bo nie mialam czasu ani kasy, ale dzis chyba podjade znow
kase wydac. cholera z ta kasa, powinno byc za free!