reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hej :) moze mi sie uda chwile spokojnie z wami popisac :)

chlopaki poszli dzis do pkola o 10.30 ;) heheh nie chcialo sie nam wstawac wszystkim, jakiegos lenia mielismy! D sie nie chcialo isc do pracy, Felek szalal po sypialni, w swoim zywiole, hehe :D a chlopaki u siebie szaleli z zabawkami :) no ale w koncu wszyscy poszli, poza mna i Felutkiem :))

baby,
nie zartuj!!!! no zaraz wyprobuje z ta cebula!!! u nas chwilowo troche przeziebieni wszyscy, tzn chlopcy starsi juz ok, nawet Felek juz lepiej, choc jeszcze ma gile, ale D znowu sieklo; ciagle cos :)

dzieki za pochwaly filmiku :) ale to nie jest filmik z nami w roli glownej ;) studentka robi prace dyplomowa - film dokumentalny o zyciu, od narodzin, do smierci, taki poetycki obraz, my tam pewnie tylko migniemy w calosci :) ale ona nam zrobila taki fragment tylko z nami, pewnie nawet nie bedzie calego w tym filmie!!! no :) ale mam plan kupic sobie podobny sprzet, tzn taka lustrzanke z kamera od razu :) i bede sie uczyc, jak robic takie ladne obrazy!!! i potem to obrabiac :p z tym gorzej! zeby sie tak zawsze chcialo, hehe!

u nas sylwester super sie udal, byli znajomi, dzieci zachwycone, poszli spac przed 2 dopiero :D fajerwerki ich troche przestraszyly, wiec tylko polowe obejrzeli na zewnatrz, potem czmychneli do domu :) ale to na tarasie u sasiadow puszczalismy, wiec patrzyli sobie z balkonu :) wstawie fotki zaraz :) gralismy troche w xboxa (tzn chlopcy grali na kinekcie) i mielismy wszyscy mega radoche :) Felek obudzil sie raz, o 23.57, dostal ode mnie buziaka z zyczeniami, smoczek, pieluszke, ulozylam go i zasnal dalej! bez butli! zglodnial dopiero o 2.30, jak ja sie kladlam, potem o 4.30 i spal do 7.30 :) czyli jedna pobudka tylko :) prezent dla mamy!

no, ide was poczytac :) i te fotki poogladac i powklejac, bo sto lat nie bylam na fotkach juz!

reklama
W przychodni spędziłam 2 godz!!!!!! jesteśmy wszystkie zdrowe no Karola troche przeziębiona a 2 godziny stałam i czekałam na swoją kolej. jak przez to bedziemy chore to bedę zła!!! a lekarka mi powiedziała że mam przyjść do zdrowych to Asię zwarzy i zmierzy bo u chorych nie ma wagi. hahahaha. w aptece nie mogły się nadziwić jak ładnie wypisana recepta, że jak ktoś chce to umie - chodziło że wypisane było dokładnie ile procent płatne leki - to co od pewnego czasu trąbią w tv. a rano u neurologa byłam też żadnych zaświadczeń o ubezpieczeniu nie musiałam dawać. oczywiście cała przychodnia obklejona że nie rejestruja bez zaświadczenia ale nikt się nie spytał nawet

witajcie :-)
koot Ty witaj szczególnie, bo po długiej nieobecności :tak: a wiesz, że kilka dni temu o Tobie myślalam?
baby sposób z cebulą wypróbuję na pewno!

mamusiaDorusia – kiedy Ty to wszystko robisz?? chata wylizana, żarło zrobione.. matko jedyna..

baby – o tej cebuli nie słyszałam ale spróbować nie zaszkodzi

nati – współczuję lekarzy, kolejek i wszystkiego co z naszą służbą zdrowia związanego. A ile waży Dżoana?? ja chyba tez pójdę moją gwiazdę zważyć – moja kruszynka to i tak bliżej dolnego centyla jest.. z młodym chce iść na pobranie krwi i na siki bo jak on tak nic nie je to chciałabym zobaczyć jak się to przekłada na jego zdrowie

Ja mam fotelik ramatti jeden venus a drugi nie wiem jaki typ ale też ramatti i może też venus?? bardzo oba podobne... Zadowolona jestem super i jeździmy w nich dobry miesiąc bo z małego wystawały pydki!! jeden dostałam od kuzynki a drugi odkupiłam od kumpeli aż za 50 zł. Znając siebie pewnie bym kupiłam używkę.. już doświadczona mama jestem :-) następny fotelik za kolejne 2-3 lata ale zostanie po młodym w którym jeździ teraz

Przypominam że jeszcze ten tydzień mam wolny od pracy i odpoczywam!! Młoda mi w nocy szalała, dostałam @ gdzie po ciąży boli cholernie i obfita jak nigdy i małżon pozwolił mi dziś pospać. Normalnie mu się to nie zdarza ale dziś dzień dobroci mi zrobił :-). Byłam z dzieciakami na dworze (młoda ma wolne ze mną a młody już chyba jutro pójdzie bo zrzędzi w chacie) i kupiłam znowu Bebiko. Chyba NAN nam nie służy.. nie wiem czy tak mogę sobie zmieniać mleka.. zobaczymy – przed spankiem prawie całą flachę bebika z kleikiem wypiła. Jak zwykle spać nie chciała terrorystka i padła przy inhalatorze.. teraz to zasypiać z kimś, tylko na rękach – rozbestwiłam ją. W żłobku znowu dramat będzie. Mała mi stoi przy pchaczu i siedzie na nim i się odpycha :szok:. W szoku w jakim tempie się rozwija. Lece nieco poprasować i powiesić pranie.. a może pranie zostawi dla małżona jak wróci z pracy po 22 – chyba dzień dobroci dla żony trwa?

siedzę i czytam nasze wątki i nie prasuje.. łeb mnie boli chyba od nadmiaru bb :-) zbieram się aby pranie powiesić.. i czekam na małżona może pomoże??

eywa - jak Natka?? czym ją karmisz?? butlę z mm pije?? Mega dzielna i ona i ty!!

pije przez noc ok 150-180 mm i tyle , no ale kaszka 2 razy dziennie łyżeczką, a tam dzielne, do duoy wszytsko, najchętniej bym jej oddała cycusia i tyle;)

eywa - ale przecież ona nic nie chciała!! ogromny postęp i się słowa uznania należą!! Pięknie!! Cysiami następne dłużej wykarmisz :-) Moja na noc tak max. 120 wypija i w nocy siorpie cyca więc Natka bardzo ładnie wypije.. Brawo!!!

reklama
Do góry