reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej :) moze mi sie uda chwile spokojnie z wami popisac :)

chlopaki poszli dzis do pkola o 10.30 ;) heheh nie chcialo sie nam wstawac wszystkim, jakiegos lenia mielismy! D sie nie chcialo isc do pracy, Felek szalal po sypialni, w swoim zywiole, hehe :D a chlopaki u siebie szaleli z zabawkami :) no ale w koncu wszyscy poszli, poza mna i Felutkiem :))

baby,
nie zartuj!!!! no zaraz wyprobuje z ta cebula!!! u nas chwilowo troche przeziebieni wszyscy, tzn chlopcy starsi juz ok, nawet Felek juz lepiej, choc jeszcze ma gile, ale D znowu sieklo; ciagle cos :)

dzieki za pochwaly filmiku :) ale to nie jest filmik z nami w roli glownej ;) studentka robi prace dyplomowa - film dokumentalny o zyciu, od narodzin, do smierci, taki poetycki obraz, my tam pewnie tylko migniemy w calosci :) ale ona nam zrobila taki fragment tylko z nami, pewnie nawet nie bedzie calego w tym filmie!!! no :) ale mam plan kupic sobie podobny sprzet, tzn taka lustrzanke z kamera od razu :) i bede sie uczyc, jak robic takie ladne obrazy!!! i potem to obrabiac :p z tym gorzej! zeby sie tak zawsze chcialo, hehe!

u nas sylwester super sie udal, byli znajomi, dzieci zachwycone, poszli spac przed 2 dopiero :D fajerwerki ich troche przestraszyly, wiec tylko polowe obejrzeli na zewnatrz, potem czmychneli do domu :) ale to na tarasie u sasiadow puszczalismy, wiec patrzyli sobie z balkonu :) wstawie fotki zaraz :) gralismy troche w xboxa (tzn chlopcy grali na kinekcie) i mielismy wszyscy mega radoche :) Felek obudzil sie raz, o 23.57, dostal ode mnie buziaka z zyczeniami, smoczek, pieluszke, ulozylam go i zasnal dalej! bez butli! zglodnial dopiero o 2.30, jak ja sie kladlam, potem o 4.30 i spal do 7.30 :) czyli jedna pobudka tylko :) prezent dla mamy!

no, ide was poczytac :) i te fotki poogladac i powklejac, bo sto lat nie bylam na fotkach juz!

reklama
W przychodni spędziłam 2 godz!!!!!! jesteśmy wszystkie zdrowe no Karola troche przeziębiona a 2 godziny stałam i czekałam na swoją kolej. jak przez to bedziemy chore to bedę zła!!! a lekarka mi powiedziała że mam przyjść do zdrowych to Asię zwarzy i zmierzy bo u chorych nie ma wagi. hahahaha. w aptece nie mogły się nadziwić jak ładnie wypisana recepta, że jak ktoś chce to umie - chodziło że wypisane było dokładnie ile procent płatne leki - to co od pewnego czasu trąbią w tv. a rano u neurologa byłam też żadnych zaświadczeń o ubezpieczeniu nie musiałam dawać. oczywiście cała przychodnia obklejona że nie rejestruja bez zaświadczenia ale nikt się nie spytał nawet

witajcie :-)
koot Ty witaj szczególnie, bo po długiej nieobecności :tak: a wiesz, że kilka dni temu o Tobie myślalam?
baby sposób z cebulą wypróbuję na pewno!

mamusiaDorusia – kiedy Ty to wszystko robisz?? chata wylizana, żarło zrobione.. matko jedyna..

baby – o tej cebuli nie słyszałam ale spróbować nie zaszkodzi

nati – współczuję lekarzy, kolejek i wszystkiego co z naszą służbą zdrowia związanego. A ile waży Dżoana?? ja chyba tez pójdę moją gwiazdę zważyć – moja kruszynka to i tak bliżej dolnego centyla jest.. z młodym chce iść na pobranie krwi i na siki bo jak on tak nic nie je to chciałabym zobaczyć jak się to przekłada na jego zdrowie

Ja mam fotelik ramatti jeden venus a drugi nie wiem jaki typ ale też ramatti i może też venus?? bardzo oba podobne... Zadowolona jestem super i jeździmy w nich dobry miesiąc bo z małego wystawały pydki!! jeden dostałam od kuzynki a drugi odkupiłam od kumpeli aż za 50 zł. Znając siebie pewnie bym kupiłam używkę.. już doświadczona mama jestem :-) następny fotelik za kolejne 2-3 lata ale zostanie po młodym w którym jeździ teraz

Przypominam że jeszcze ten tydzień mam wolny od pracy i odpoczywam!! Młoda mi w nocy szalała, dostałam @ gdzie po ciąży boli cholernie i obfita jak nigdy i małżon pozwolił mi dziś pospać. Normalnie mu się to nie zdarza ale dziś dzień dobroci mi zrobił :-). Byłam z dzieciakami na dworze (młoda ma wolne ze mną a młody już chyba jutro pójdzie bo zrzędzi w chacie) i kupiłam znowu Bebiko. Chyba NAN nam nie służy.. nie wiem czy tak mogę sobie zmieniać mleka.. zobaczymy – przed spankiem prawie całą flachę bebika z kleikiem wypiła. Jak zwykle spać nie chciała terrorystka i padła przy inhalatorze.. teraz to zasypiać z kimś, tylko na rękach – rozbestwiłam ją. W żłobku znowu dramat będzie. Mała mi stoi przy pchaczu i siedzie na nim i się odpycha :szok:. W szoku w jakim tempie się rozwija. Lece nieco poprasować i powiesić pranie.. a może pranie zostawi dla małżona jak wróci z pracy po 22 – chyba dzień dobroci dla żony trwa?

siedzę i czytam nasze wątki i nie prasuje.. łeb mnie boli chyba od nadmiaru bb :-) zbieram się aby pranie powiesić.. i czekam na małżona może pomoże??

eywa - jak Natka?? czym ją karmisz?? butlę z mm pije?? Mega dzielna i ona i ty!!

pije przez noc ok 150-180 mm i tyle , no ale kaszka 2 razy dziennie łyżeczką, a tam dzielne, do duoy wszytsko, najchętniej bym jej oddała cycusia i tyle;)

eywa - ale przecież ona nic nie chciała!! ogromny postęp i się słowa uznania należą!! Pięknie!! Cysiami następne dłużej wykarmisz :-) Moja na noc tak max. 120 wypija i w nocy siorpie cyca więc Natka bardzo ładnie wypije.. Brawo!!!

reklama
Do góry