reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
A mojego nawet atom by nie ruszył:-DMarysia bidulka tak czekała,padła 20 min.przed północą,ale na fajerwerki kazała sie obudzić i tak zrobiłam;-)A potem grzecznie zasnęła:tak:

NIECH NOWY ROK BĘDZIE LEPSZY NIŻ STARY
I DA NAM WIĘCEJ MIŁOŚCI I WIARY!!!

Aenye – śliczny film i nieziemska pamiątka. Cudo!!! Mam nadzieję, że sprzęt rtv nie wymagał odpalenia i było miło!!

nati – niespodzianka niezła a z zapachu pieluch zwałę miałam!!

baby – super życzenia i aż mi się ciepło na sercu zrobiło – wielkie dzięki

baby bis – no tak – Ty zacofana o godzinę z Nowym Rokiem ;-)

MamusiaDorusia – jakbym o swojej famili czytała – małej atom nie ruszył a młody zasnął 20 minut przed północą – i też kazał się obudzić ale nie wstał – tu się różnimy!! Minia nawet nie wstała w nocy tylko przed 6 się obudziła i radość nieziemska!! Młody tylko rano się pytał czy otwieraliśmy picolo i czy dla niego zostało..

Po 20 byliśmy z młodym wystrzelić petardy. Pełno ich mieliśmy i 1 nie wystrzeliła i do teraz przeżywa że jedna nie odpaliła.. zamiast się cieszyć że okaz super to żal mu tej jednej.. żarełko super, z teściami miło, Milenka po kąpaniu flacha i ziuziu. Ja już koło 11 miałam kryzys spaniowy a jak go przetrwałam to nie mogłam zasnąć.. taki ten koniec roku.. a mieszkam na 10 piętrze z widokiem na miasto i pokaz fajerwerków super!! Aż filmy kręciłam ale nie oddaje tego co się widzi..

No to jeszcze raz wszystkiego naj kwieciste!!

na śmierć zapomniałam napisać:

Aenye cudowna pamiątka :) pięknie wyszło :) czekam na resztę :)

Aneczka ano troszku zacofana jestem :) choć ja na to patrzę inaczej, w tym roku w ramach prezentu mieliśmy rok dłuższy o godzinę :-D

aenye ja chyba przegapiłam kiedy pisałaś z jakiej okazji ten film??? Fajnie wyszedł ale to chyba nie jest całość?

witam noworocznie! :-)

aeyne pięknie wyglądasz!
nati o matko! dostalabym chyba zawału z tą kredką... jak dobrze, że nie połknęła, zresztą Milcia też tego cukierka...
noce u nas nadal średnie, raz lepsze (np. 4-5 pobudek), raz gorsze (co godzinę, a nawet cześciej), a pamiętasz pewnie, jakie kiedyś były fajne ;-)
boliwia zdrówka dla Oliwki... a co do męża...hmmm, pewnie masz rację, że jest pewny siebie... i pewnie z tych powodów, które podalaś... :dry: przykre...
mamusiaDorusia, eywa sto lat i wszystkiego najlepszego dla Karolka i Natalki!

U nas wieczór przyjemny, my z małżem oglądaliśmy filmy, a Misia (z przerwami) spała :-D
Obudziła się przed 23:00, ale w miarę szybko zasnęła. Fajerwerki o 24:00 jej nie zbudziły, choć bylo głośno. Obudziła się około 2:00 akurat jak się kładliśmy.
Dzisiaj zaliczony noworoczny spacerek i noworoczne gotowanie z prawdziwego zdarzenia :tak:
Dla Tysi ugotowałam zupkę, a dla nas gulasz- barrrdzo ossstrrry :szok: na deser mamy galaretkę z owocami i budyń waniliowy :-) mniam, mniam

reklama
my też galaretkę z owocami mamy :-) a mała zajada ąz się uszy trzęsą :-D.
hm 4-5 pobudek to dobre noce oj to naprawdę pogorszyło sie u nas była ostatnio 1 kolo 2 ale przełożyłam łózko i sie ok 4 razy budzi tzn 4 do 2 a potem rano :-)
Asia zasnęła a tu teść dzwoni czy moga być a że od rana im odmawiam to już musiałam im pozwolić :(

Do góry