reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hej, hej!
Dzisiaj już Misia nie bardzo chciała jeść moją zupkę, za dużo przesłałyście gratulacji :-p
Bylismy na spacerze, ładna pogoda... i tak sobie przypomniałam, jak wszyscy nam mówili kiedyś: "zobaczycie, jak Martynka będzie starsza i będzie siedzieć, to na spacerze będzie się rozglądać i nie będzie sie już drzeć"... jasne... jest starsza, siedzi, ale i tak sie drze, nie zamierza jeździć w wózku, ech...
Generalnie jest męcząca... M. stwierdził dzisiaj, że chyba przestanie lubić weekendy :szok: Dobrze, że weekend trwa tylko dwa dni :-D jutro do pracy, wreszcie odpoczniemy :-D ja od 8 do 17:30, bo jutro na systemie cały dzień

aneczkaaa pytałaś, jak się z dziewczynami dogadujemy, a nawet, nawet ;-)

aha, ząbki Tysi to nie dwójki, tylko kły :szok: dzisiaj to wyłapaliśmy

reklama
MItaginka świętujesz jutro ze mną? ja też myślałam,że spacery będą kiedys normalne,ale co ty, wychodzę tylko na spanie i po wstaniu mam kwadrans na powrót do domu zanim zacznie beczeć, nie mogę wejść do żądnego sklepu bo się budzi, jak nie śpi to też nie moge iść na zakupy bo wytrzy ma w wózku maks 10 min, zostaje mama do pomocy jak już muszę coś załatwić, ona wtedy krąży pod sklepem jak mała śpi a ja załatwiam szybko,ale sama nic, ja podobno byłam taka sama, zmieniło się jak zaczęłam chodzić,że już nie płakałam, bo tylko szłam za wózkiem:-)mama go puszczała przede mną a ja go goniłam, niezła perspektywa:szok::szok:

aeyne super,że udało się wszystko

Nati super zakupy
MamusiaDorusia daj kawałek dobrego ciacha;) choć mówili dziś,że jabłecznik mi się udał:szok:
bo w końcu miałam gości,ale innych, niezapowiedzianych i było suuuuper:)

nati-łóżeczko b.ładne,ciekawe jakie będzie w praktyce???

eywa-a które ciacho chcesz-mam makowo-kokosowe z brzoskwiniami;rafaello i serniczek;-)daj znać,to podeślę:-)

mitaginka-ale kły wychodzą po 4 dopiero i tak jest zazwyczaj i to najgorsze zęby oprócz trzonowych-rzecz jasna;-)

MamusiaDorusia dzisiaj do kawy były muffinki z truskawkami ale kupne, bo miałam na nie smaka ;-) super, ze imprezka sie udała :)

Matiaginko może jednak będzie lepiej :)

Eywa dobrze, ze Mama pomogła i fajnie, że odwiedziny udane

Aenye super, ze sie wszystko udało :) no i Filipek na pewno zadowolony z prezentów :)

Nati powiedz jutro jak się spało na nowym łózku ;-) gratki udanych zakupów, ja uwielbiam ikeę, dzisiaj składaliśmy komode z ikei do salonu :)

zajęta byłam cały dzień więc się nie wyrobiłam, żeby wpaść, dlatego dopiero teraz jestem

jak nie zapomne to jutro zrobie zdjęcia okien i wrzucę :)

nati, cudne lozeczko, sama chcialam takie dla chlopcow, niebieskie dla nich co prawda. ale biale przecudne. u nas niestety nie zmiesilyby sie lozeczka takie :-( i zabawki fajne :)
a mala umie juz z lozka sama schodzic? bo moj juz powoli lapie, ze musi tylem sie zsuwac :-D skubany!

baby,
koniecznie sie pochwal :-) u mnie juz tez coraz bardziej swiatecznie :)

mitaginko,
uwielbiam angry birds!!!! przeszlam naraz cala darmowa wersje :D musze zdobyc pelna teraz:-D i tetrisa tez juzcalego przeszlam :/ szkoda, nie ma w co grac ;)

jankesowa,
w jakim swiecie mial sie Felek czuc? a moj mleka nie chce, a jak wypije to ma luzne, kwasne kupy, jasnozolte.. chyba oleje mm, bo juz 4 mleka przerobilam i kazde do bani.. (nan, humana, hipp i bebilon). poki co kilka dni dam mu kaszki tylko i zobacze, czy sie te kupy unormuja.

buziole wieczorne..

Cześć kochane. Po sobotniej imprezie wracam do świata żywych! Nie pamiętam kiedy miałam takiego kaca! Ale reset dobrze mi zrobił. M cudnie zajął się dziećmi i wczoraj mną. Kocham go strasznie! No i odkryłam, że to, że mi się wydaje, że nie jestem pijana to wcale nie znaczy, że nie jestem i że organizm po okresie półtorarocznej abstynencji nie toleruje niestandardowych ilości alkoholu:p hahaha

buziam wszystkie i później poczytam....

ja już półtora roku nie piłam alkoholu.... ale karmi od czasu do czasu wystarcza i mnie nie ciągnie zupełnie, nie czuje potrzeby :-)

Fotki okna zrobione, później zgram to wrzucę :)

na razie lecę do sklepu, bo po wczorajszym obiedzie Adiego (ziemniaczki, brokuły i łosoś) nabrałam smaka i dzisiaj wszyscy jemy łososia :-D

3 podejście do napisania :-(
łózko super, pobudki były jak zwykle czyli 4 ale spałysmy do 8.45 i to każda w swoim łózku.
za to Karola chora i wymiotowała całą noc teraz odsypia. gorączkę miała teraz juz chyba nie.
Baby- my tez rybka ale pstrąg.
juz dla Asi wcale nie gotuje je albo słoiczki co od mamy dostanę lub z nami. wczoraj kotlety schabowe zajadała aż miło. jak chciałam dać ziemniaka lub ogórka to bunt jak kotlet to super.
Aenye- Asia tez już złazi z łóżka. :-)

nawet nie wiedziałam że dzisiaj 12-sty, dopiero na swoim suwaczku zobaczyłam że Asia ma dzisiaj 8 miesięcy. :-D
Mitaginka- spóźnione sto latek
Morgaine- może przeczytasz że dla ciebie również

Ostatnia edycja:
reklama
nati-sto lat dla córuni na jej 8 m-cy!!!Gratki takiej nocy!!!

My składamy pudełka z Ikei
i takie szufladki,Marysia ma uciechę!Karol dziś marudny,spał 2x po 40 min.no daje popalić..................................

Do góry