reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Aneczka- przemywać wodą utlenioną lub spirytusem i przekręcać, w necie przeczytałam że 2 razy dziennie.

jedziemy do ikei. mam nadzieje ze cos fajnego znajde i juz od dzisiaj nie będe spała na podłodze

reklama
baby_55 ja już dawno wstałam ;-)Jak zwykle miałam przymusową pobudkę o 7:00 co do minuty :-D Kawę piję od razu po przebudzeniu, bo inaczej oczu nie mogę otworzyć ;-)
Dzisiaj wybywam z Oliwką z domku, mam nadzieję, że spędzimy miły dzień, bo mąż jak zwykle pracuje.
Jestem ciekawa czy wyszła jej następna dwójka, ale nie pozwala sobie tam zajrzeć.
Kurczę, dostałam od męża ostatnio koszulę, taką cieniutką i miałam ją uszykowaną do prasowania. Wcześniej prasowałam sukienkę dla MAłej na III i żelazko mi się wymknęło z rąk i mam dziurę na koszuli :wściekła/y:Wypaliło od razu :wściekła/y:

ale pustki:(
Nati udanych łowów
Boliwia miłego dzionka z małą, żal koszulki, niech mężuś nową kupi:-)
Baby jakie dziś ciacho do kawy masz?:)

ja tak narzekałam, a mama zadzwoniła,że małą na spacer chce wziać, powiem wam ufffff !! tak zęby dają czadu,że zrobiłam szybko co musiałam i usiadłam i odpoczywam, nawet dziś śniadanie z meżem na zmianę jedliśmy:p no i goście będą jutro a nie dziś, więc niepotrzebnie do 23 piekłam:p chatka z wierzchu ogarnięta, nic więcej mi się nie chce, obiad wczorajszy...mielone i żurek

Hej!

My po obiadku u mamy,teraz przy kawce i ciachu co zostało od wczoraj... ;-) pogoda dziś idealna na spacer,mrozik ale bez wiatru.Marysia u babci została,"odbiorę" ją ok.17,niech też troch;-)ę babci pozawraca głowę,a co:-D

nati-pochwal się potem co kupiłaś

eywa-miłego odpoczynku,oby częściej zdarzały ci się takie "wolne"chwile!

boliwia-a ty gdzie wybywasz,nic się nie pochwalisz;-)

baby-jak tam Adi no i w ogóle..miałaś ustroić dziś okna,już to zrobiłaś?Wklej fotki,może mnie jakoś natchniesz....

hej babeczki :)

my po imprezce :) Filip objuczony prezentami - w tym roku impreze sponsorowala literka L jak Lego :D Filip dostal az trzy zestawy (male, nie zeby te wielkie :-) ), z czego ja zaprojektowalam 1 :D hehe, ale cieszymy sie, bo wszystkie rozne, choc z serii ninjago, a mlody nigdy wczesniej Lego nie mial. widac taki wiek, ze wszystkim sie z klockami kojarzy :D no i ciuszki fajne, moja tesciowka spisala sie na medal :D i mlody mnie zagial, bo dostal bluzke, i mowi 'o, flaga angielska' :D no skad on to wie :D (tzn ma angielski i pewnie stad, ale beka)

ale niemalze sie upilam wczoraj, tzn caly dzien nie mialam czasu, zeby normalnie zjesc i w efekcie prawie na pustym zoladku zjadlam kawal tortu i wypilam pol lampki wina.. koszmarnie mnie zmulilo,doslownie, bylo mi niedobrze, mialam ochote sie polozyc :) a tu pelna chata. na szczescie wypilam gorzka herbate i przeszlo po jakiejs chwili :D ale az sie boje alkohol ruszyc teraz! ile ja juz nie pilam! (poza ta poloweczka reddsika co jakis czas :D)

no i prawie nie karmie juz.. w dzien moze raz dam malemu pocysiac, ale nic nie leci prawie.. moze tyle, zeby sie napil.. i w nocy dzis dalam butle (o 1 i o 4) i mlody do 6 spal spokojnie.. powinnam i o tej 6 dac.. ale k.. jak mi sie nie chce w nocy mleka robic, jeny :D wiec staralam sie dac mu cycka i oszukiwalam, ale o 7 dalam za wygrana - nie mogl zasnac spokojnie. wstal i koniec spania bylo. a ja poszlam o 1 spac, wiec troszku niewyspana :) no ale mam nauczke, dzis sprobuje mu dac butle tez nad ranem, zobaczymy, co z tym spaniem.
ale szkoda mi ciut tego cycolenia.. malenki skrzacik, taka glowenka tycia, sapiacy z zadowolenia.. ach :)

asiunia, aneczka,
sliczne dziewczynki w kolczykach :) slodkie panny. ja mialam przekluwane co prawda w drugiej klasie :p haha.ale tez nie myslalam, ze to takie tanie, myslalam, ze co najmniej 100-150zl ;) w jakim ja swiecie zyje. az szkoda, ze nie mam co komu przekluc :D (zberezne mysli schowac)

eywa,
u mnie tez dodupnie ciasta wychodza, umiem raptem murzyna i biszkopcik zwykly. z owocami nie wyszlo mi nigdy, zadne.
a ja sie zawsze ciesze, jak mam gosci, bo potem mieszkanie posprzatane zostaje chociaz :D hahahaha. bo mam zwykle przed nalotem power do sprzatania i sobie ladnie wszystko wyczyszcze :D tak na codzien dokladnie nigdy nie sprzatam :p

dobra, koncze, bo sie zawijam niedlugo (na urodziny szwagierki tym razem, heheheh :D)

aenye- nie asiunia tylko nati albo Asiunia od nati :-D:-D:-D
my po zakupach, jak znajdę na stronie ikei to wkleje co kupiliśmy, teraz umieram z głodu :-(

reklama
Nati - swietne wyrko ;) i zabawki rowniez :)
aenye0 ty to masz przeboje haha a jak Felus sie czul w tym swiecie?? aaa Gracjan jak przeszedl na stale na mm to pierwszy tydzien pil co 3h koszmar..... w nocy lecialam na jedna strone jak wstalam... a teraz pije tylko raz dzis np dopiero o 4 czasem o 1 i tyle a rano kolo 8 jak wstanie odrazu nie chce:tak:
ppetinka- no witamy w skromych progach ;D

Do góry