reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aeyne może Feluś poprostu takie ma kupy? oby nie było śluzu i nie były wodniste , może niepotrzebnie się zamartwiasz , ja bym nawet pediatrze kupe pokazała w razie wątpliwości, dziwne mi się wydawało jak w szpitalu kazali każdą pokazywać,ale chociaż nie zastanawiałam sie czy normalna czy nie

Aneczkaaa daj trochę powera;) mnie najbardziej spowalnia to,że małż na 10 do pracy chodzi i gnije w łóżku do 9, a my z nim w sumie, o ile Natka chce pognić trochę, jakoś dzień za dniem leci a nic nie robię:p

Nati fajnie,że małej się podoba

Baby gdzie zdjęcia?;)

u nas dziś goście , imieninki miałam, więc rodzice przyszli, poźniej ojciec mój ( drugą rodzinę ma) z siostrą, hardcore był już,bo mała na jednej drzemce dziś, która to pisała,że 2x40 min to taka masakra?? u nas święto jak jest tyle snu w dzień:)

troszkę nie wyraźne ale trudno ją w miejscu utrzymać
Zdjęcie0161.jpg

MamusiaDorusia – udam że nie przeczytałam że tyle ciast naraz zrobiłaś ;-)

eywa – mnie cholera bierze jak stary śpi w sobotę czy niedzielę do 9 a potem pół przytomny chodzi.. wiecznie zmęczony, niewyspany (jakby wstawał do Mini) dzisiaj spał z małą popołudniu.. dobrze że ją wykąpał i przeczytał bajkę młodemu.

Jutro Mila jedzie w nowym starym (po kuzynce) foteliku! Motaliśmy się jak go przymocować ale dało radę!

Eywa OLA I prawdopodobnie mitaginka i jaką jeszcze Olke mamy– WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

nati – piękne to łózio!!!!! W szoku że tak szybko z łóżeczka wyrosła.. piękne!!

Mała wykapana, najedzona mm z kleikiem, cyce produkują naturalną mm na noc a ja idę do kąpieli gazetę czytać – a co – należy mi się!!

aneczkaaa dziekuje, dziekuję, ale ja imieninki mam w maju :-D
nati sto lat dla Asi!

ja padam, cąły dzień na systemie, ludzi pełno, brak czasu na zjedzenie, wypicie kawy- cokolwiek...
teraz relaks przy angry birds, a potem spać...

teściowa zaczyna się migać od opieki nad Tysią...ze ma teraz dużo obowiązków przed świętami i że nie może zostawać po godzinach, jak np. ja muszę zostać dłużej- tak ja dzisiaj, w czwartek i piątek... tylko ciekawe, co ja mam zrobić...:-(

mitaginka - co masz robić?? Robić swoje!! Babcia dziecia samego nie zostawi i poczeka. A małżon o której kończy?? A może na 1 dzień Tysię dać do niej do domu co?? Teściu też by ponosił i daliby radę zapewne

P.S. życzenia skopiuję na maj a dziś NAJ z okazji że zdowi wszyscy :-)

Jestem w szoku - wlazłam na fb mojej bratanicy i doznałam szoku!! Obliczyłam że dziewcze ma 19 lat i widziałam ją z alkoholem i papierosem :szok: gdzie to niewinne dziewcze :szok: A wredota mała była... teraz fajna laska.. jak ten czas leci - ale mam jeszcze jedną bratanicę która ma 8 lat i jest mega niewinna - tak mniemam :-) i 2 bratanków tak się brat postarał!!
Lecę do tej wanny bo nie dolezę..

aneczkaaa no, niani szukać nie mam kiedy... a przecież mówilismy jej kiedyś, że na pół etatu weźmiemy nianię, to nie- uparła się i koniec, a teraz jakieś półsłówka...że na nic nie ma czasu, że święta, urodziny teścia itd. No cóż...

Zdrówka dla Asienki i Niki :*** i Tysi spóźnione i Przemka i Marty i..??

Wiesz Mitaginka ja z jednej strony dlatego bym wolała nianię, bo kurcze , to absorbujące i naprawdę nie ma się na nic czasu, wiem,że z moją mamą będzie podobnie, tu super, bardzo chce,ale jednak będzie brakowało jej wolności...chociaż w sumie Natka będzie już większa jak do niej być może trafi, no ale Twoja teściowa sama tak chciała,więc nie ma co marudzić kurde...

Aneczka utonęła w tej wannie? o mamo,ja chce wanne! ja chce iść, poleżeć ,poczytać...aaaa
Zjadłam 2 czekoladki takie kwadratowe lodowe,pamiętacie z dzieciństwa??
a jutro ch i ostatnie zakupy mam nadzieję świąteczne, spożywka też, zostaną pierdoły...ale 2/3 dnia zejdzie

reklama
Kapiel trwała i trwała.. miodzie. Stary potem okupował kompa i poszła ziuziać. Dzisiaj jestem 15 minut wcześniej w pracy szok!! Mała w foteliku zadowolona i oczy jak 5 zł że coś nowego. Fajnie bo jak ją oddaje w żłobku to sama rączki wyciąga do cioć.. trochę spokojniejsza jestem.. młody ma lekką tremę przed jasełkami ale obiecał że będzie głośno, wolno i wyraźnie mówić abym była z niego dumna i żebym najgłośniej klaskała.. Mówi ma!!

Lecę pracować – do wieczora kwieciste!!!

Do góry