reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

wpadam tak późno a tu nic nie ma do czytania.... :confused:

później coś więcej napiszę a teraz musze nastawić pranie i uspić młodziaka, bo marudny jest

buziole dla wszystkich i piszcie coś zebym miała co czytać i poodpisywać :tak:

ach Aenye Felek też jak sie przewraca to siada na pupe? bo moja kolezanka zdiwiona, ze nie obija sobie głowy:confused: a jej synek 5 tyg starszy to co chwilę, zresztą on dołazi do lustrzanej szafy i bije głową w szafę:baffled: dla mnie to strasznie dziwne... kojarzy mi sie z choroba psychiczną...

reklama
TO i ja się witam. Mam chwilkę przerwy bo starszak ogląda bajkę a młody zasnął. Napiszę tylko że Przemek ma zapalenie uszu więc nic dodać nic ując.... Ja korzystam z chwili ciszy i podjadam i piję kawkę.

Nany Przemo teraz leci już tylko na tyłek. Jak uczył się wstawać to zdarzało mu się lądować no głowie...

hej :-)

aneczka, no ja robilam rekonesans i w kazdym placu zabaw wychodzilo tak samo mniej wiecej. u mnie 200zl za pierwsze 8 osob i potem juz 25zl kazde nastepne dziecko. licze, ze u mnie bedzie ok 16 osob, moze 18. plus tort, szampany, plus ciasto i kawa dla tych rodzicow, co beda chcieli zostac.. ech ;) no ale taki standard, w pkolu duzo dzieci robi, Filip chodzi, wiec wypada tez zrobic :) tym bardziej, ze sam mnie prosil.. za to nie dostnaie juz od nas prezentu, w sumie nawet nie zauwazy!!! mikolajki, teraz w sobote urodziny z rodzina, potem znowu jego urodziny z kolegami (pewnie jego ukochane bakugany i inne gormity beda) i a potem swieta. mozna zwariowac.

no u nas prawie tak samo jest...tzn.Marysia zazwyczaj chodziła do domu kol.na urodzinki,bo wszyscy blisko nas mieszkają.Ale my zabieramy dzieciaki do Fikolandii,niech się tam pobawią,po co w domu syfić;-) Tzn.plan jest taki-najpierw jedzonko u nas-jakieś słodkości,potem Fikolandia i kolacja w domu znowu i każdy wraca do siebie... My płacimy 10 zeta za h,będzie ok.8 dzieci,więc tak na 2 h pojadą się pobawić-----160 zł. a w chacie cisza i porządek:happy2:

Ciasta juz popiekłam,wieczorem pokroję na sałatki i poszykuję mięsko,coby jutro tylko posprzątać i dokończyć jedzonko... Uciekam............;-)

TO i ja się witam. Mam chwilkę przerwy bo starszak ogląda bajkę a młody zasnął. Napiszę tylko że Przemek ma zapalenie uszu więc nic dodać nic ując.... Ja korzystam z chwili ciszy i podjadam i piję kawkę.

Nany Przemo teraz leci już tylko na tyłek. Jak uczył się wstawać to zdarzało mu się lądować no głowie...

No właśnie Adi tez na poczatku leciał róznie i uderzał czasem głową ale się nauczył i już siada sobie na pupę :)
dlatego się dziwiłam, że u niej jest inaczej...

Jakie tu pustki od wczoraj!
Cały dzień mnie nie było, a tu nie ma co czytać! Byłyśmy dzisiaj z Oliwką w mieście, spotkałam się z dawno niewidzianą kumpelą, a teraz Oliwka śpi na dworze (choć ciemno i zimno ;-)), a ja ogarnęłam chatę. Zrobiłam jej do jedzenia królika z brokułami, ciekawe czy zje. Jak dla mnie to mięso z królika tak śmierdzi, że nawet mi się cofa jak muszę spróbować jej obiadku. No nic, zobaczymy.
Kurczę, widzę, że teraz to nawet 4-latki chodzą już na przyjęcia urodzinowe :-)Jak te czasy się zmieniają :-D
Nati, bo chyba tylko Asiunia, Tysia i Oliwka mają górne ząbki- boli Cię przy karmieniu? Kurczę, ja mam zmasakrowane brodawki. Posmarowałam sobie wczoraj madelą i było trochę lepiej, ale nie wiem czy to cały czas tak będzie bolało? W nocy pobudki równo co godzinę. Ona chyba się już przyzwyczaiła do tego... Sama nie wiem...
Miłego popołudnia :-)

Witam się i ja !

Byłam u lekarza, mam mocne przeziębienie i muszę to wyleżeć żeby nie było gorzej :-(

Filipek przespała 2 całą NOC :-)
SZOK !!!! Ja chora a syneczek daje się mamusi wyspać, kochany mój !!!

boliwia my mamy 4 zęby - 1 górne i dolne i idą 2 górne.
Czasami jak ugryzie to masakra, ale krwiaka nie miałam, w ogóle mały nie za bardzo chce już cyca, nie najada się chyba i będę go chyba powoli odstawiać...

Uciekam, wieczorem przyjeżdżają z Wawy na weekend z 10 miesięczną córą - Anielą :-D będzie wesoło !

Paaaaaaaaaaaa

Boliwia- przy samym jedzeniu nie boli ale jak ugryzie to masakra. niestety często krzyknę wtedy na nią :-(

pozatym ona podchodzi do nas i gryzie np w kolano. albo jak jest na rękach to w ramię. strasznie to denerwujace jest

Hej, jest tu ktoś?
Nati, ja całe brodawki mam czerwone i bolące. Próbowałam dzisiaj przez nakładki, ale to chyba nie to. Chyba zaraz idę spać, tutaj cisza, a ja jakaś taka zmęczona.

reklama
hello!

jutro zamierzam ugotować Tysiuli sama obiadek :tak: pierwszy raz, a jak nie zje, to się zdenerwuję :-D w ogóle przydałoby się pomysleć o świętach, o prezentach, o potrawach. Tylko kiedy znaleźć na to czas? :dry: no nic, może w weekend :-p
nie chwaliłam się Wam chyba, że mamy już ponad 70% miesięcznego planu na grudzień za sobą :tak: a dopiero 9.12! No i zrealizowałyśmy taki dodatkowy cel i w styczniu dostaniemy dodatkową premię ;-) ale fajnie!

Do góry