reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aneczka- kciuki zaciśnięte, na pewno przedłużą!!!! tak w połowie drogi wynajmiemy jakiś lokal ale to będzie połowa autostrady :-D:-D no dobra wychodzi mi tak mniej więcej Grudziądz :-)

No nic mi nie mówiła szefowa.. w niepewności trzyma.. Znając życie sama się koło 14 zapytam czy mam we wtorek przychodzić. Oby tak :-)
Mała wykąpana właśnie śpi na leżaczku – zasnęła w czasie inhalacji ale dokończyć inhalację trzeba! Na śpiocha ją inhalator bierze :-), młody się kąpie. Małżon ją umył i teraz młodego też niech myje – ja matka Polka w tygodniu się ich naszoruje! Dochodzenie jeszcze nie ściągnięte (dzięki aenye) i by trzeba było coś dziś obejrzeć.. zaraz lukniemy co tam do oblukania zostało.. jakoś spać mi się nie chce a przy czymś sałatkę chętnie zjem

a moja nie spi i nawet płacze bo spiąca a dałam jej pełno kaszki mannej na mm i głodna nie jest a chce spac i bez cyca nie umie zasnąć :-(

Adi poszedł spać jakieś 30 min temu :) strasznie śpiący i marudny był więc szybko zasnął :)

my właśnie z małżem oglądamy finał tańca z gwiazdami, jakoś wcześniej nie oglądałam ale finał chciałam zobaczyć...

biedne jesteście laski.. moja śpi.. i tak do północy jak mniemam chociaż chyba choroba jakaś się szykuje. Oczka zaropiałe po nocy były i czasami zielony gil wisi z nocha..
Wieje u mnie masakrycznie!! Jak sobie pomyślę że jutro w takiej pogodzie mam iść do pracy to aż strach! |Żeby mi łba nie przewiało!

baby no u nas też Tysia była bardzo zmęczona i marudna, nie spała od 14:30, a i w ciagu dnia miała dwie 30 minutowe drzemki
aneczkaaa to tym bardziej szefowa doceni poświęcenie ;)

chociaż doczołgać bym się tam miała jutro się w tyrze zjawię :-)
A właśnie - jak Wam dzieci w dzień śpią?? Moja Minia śpi 9-10, 13-14 w poltach 1,5 h i potem 17-18. W sumie w dzień śpi 3-4 godziny a dzisiaj spala prawie 5 :szok: Może jakieś choróbsko.. Oby nie!

reklama
Do góry