reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aneczka- kciuki zaciśnięte, na pewno przedłużą!!!! tak w połowie drogi wynajmiemy jakiś lokal ale to będzie połowa autostrady :-D:-D no dobra wychodzi mi tak mniej więcej Grudziądz :-)

No nic mi nie mówiła szefowa.. w niepewności trzyma.. Znając życie sama się koło 14 zapytam czy mam we wtorek przychodzić. Oby tak :-)
Mała wykąpana właśnie śpi na leżaczku – zasnęła w czasie inhalacji ale dokończyć inhalację trzeba! Na śpiocha ją inhalator bierze :-), młody się kąpie. Małżon ją umył i teraz młodego też niech myje – ja matka Polka w tygodniu się ich naszoruje! Dochodzenie jeszcze nie ściągnięte (dzięki aenye) i by trzeba było coś dziś obejrzeć.. zaraz lukniemy co tam do oblukania zostało.. jakoś spać mi się nie chce a przy czymś sałatkę chętnie zjem

a moja nie spi i nawet płacze bo spiąca a dałam jej pełno kaszki mannej na mm i głodna nie jest a chce spac i bez cyca nie umie zasnąć :-(

Adi poszedł spać jakieś 30 min temu :) strasznie śpiący i marudny był więc szybko zasnął :)

my właśnie z małżem oglądamy finał tańca z gwiazdami, jakoś wcześniej nie oglądałam ale finał chciałam zobaczyć...

biedne jesteście laski.. moja śpi.. i tak do północy jak mniemam chociaż chyba choroba jakaś się szykuje. Oczka zaropiałe po nocy były i czasami zielony gil wisi z nocha..
Wieje u mnie masakrycznie!! Jak sobie pomyślę że jutro w takiej pogodzie mam iść do pracy to aż strach! |Żeby mi łba nie przewiało!

baby no u nas też Tysia była bardzo zmęczona i marudna, nie spała od 14:30, a i w ciagu dnia miała dwie 30 minutowe drzemki
aneczkaaa to tym bardziej szefowa doceni poświęcenie ;)

chociaż doczołgać bym się tam miała jutro się w tyrze zjawię :-)
A właśnie - jak Wam dzieci w dzień śpią?? Moja Minia śpi 9-10, 13-14 w poltach 1,5 h i potem 17-18. W sumie w dzień śpi 3-4 godziny a dzisiaj spala prawie 5 :szok: Może jakieś choróbsko.. Oby nie!

reklama
Do góry