Mitaginka, ja też myślę, że to bardzo prawdopodobne, że Twój mąż zmieni zdanie. A Ty byś chciała więcej dzieci? Ja przyznam, że chyba do 2 mies. po porodzie też tak mówiłam. Ten cały ból był dla mnie nie do ogarnięcia. Nie wyobrażałam sobie, że jeszcze kiedykolwiek będę musiała się tak męczyć. A teraz pamiętam, że mnie bolało baaardzo, baaaardzo, ale wydaje mi się, że skoro przy takim trudnym porodzie dałam radę, to dam też i drugi raz, a może i trzeci. Chociaż przyznaję, że chwile po narodzeniu Oliwki były dla nas ciężkie. Może nie bezpośrednio po, ale jakiś miesiąc później mieliśmy straszny kryzys i nie wiem jakim cudem udało się nam go przezwyciężyć. Mój mąż chyba nie zdawał sobie sprawy, że dziecko ma się 24 godz. Na dobę. Ale teraz wszystko się ułożyło i jesteśmy zgodni co do tego, że to nie jest nasze ostatnie dziecko.
Ja karmię i na leżąco i na siedząco, a w nocy tylko leżąc. Chyba bym nie usiedziała taka zaspana ;-)
Aneczkaaa, trzymam kciuki z całej siły!
Nati_k, moja też niestety nie potrafi zasnąć bez cyca Teraz strasznie żałuję, że od razu nie nauczyliśmy jej samodzielnego zasypiania, bo teraz kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, a metody T. Hogg niespecjalnie do mnie przemawiają… W każdym razie nie potrafię słuchać, jak Oliwka płacze i stać obok :-(
Aneczkaaa, strasznie długo śpi Twoja córa! Moja ostatnio idzie spać tylko rano-2 godz po obudzeniu i śpi też ok. 2 godz. A później zwykle miała godzinną drzemkę ok. 14, 15, a teraz najczęściej ją pomija
A ja uśpiłam Małą i mam wolne :-) Ciekawe jak długo ;-)
Ja karmię i na leżąco i na siedząco, a w nocy tylko leżąc. Chyba bym nie usiedziała taka zaspana ;-)
Aneczkaaa, trzymam kciuki z całej siły!
Nati_k, moja też niestety nie potrafi zasnąć bez cyca Teraz strasznie żałuję, że od razu nie nauczyliśmy jej samodzielnego zasypiania, bo teraz kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, a metody T. Hogg niespecjalnie do mnie przemawiają… W każdym razie nie potrafię słuchać, jak Oliwka płacze i stać obok :-(
Aneczkaaa, strasznie długo śpi Twoja córa! Moja ostatnio idzie spać tylko rano-2 godz po obudzeniu i śpi też ok. 2 godz. A później zwykle miała godzinną drzemkę ok. 14, 15, a teraz najczęściej ją pomija
A ja uśpiłam Małą i mam wolne :-) Ciekawe jak długo ;-)