reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Moja nie sypia po nocach, ale zebow zadnych nie ma. Chyba prawa dolna 1ka idzie, bo dotykalam i twadre bardzo ma dziaselko, ale narazie sie nie ujawania. A Wasze to juz zebate na maxa! :shocked2:

reklama
przejrzałam tylko szybko i co pamiętam...
Lenka zmiany łóżeczka miejsca itp robilśmy w lipcu już, jak to się zaczęło
Aneczkaaa mamy hydroksyzynę, kiedyś Natka dostała,ale zgadnij czy działa;)
Boliwia mojej też idą te górne 1,ale nie śpi od 5 miesięcy,więc to nie to
Mitaginka a co Tysia je na noc? cyca tylko?
Draniu Natka kiedyś miała też takie wybudzenia, przeszły po miesiącu...
Dziś w szpitalu przeszła samą siebie, co 10 min z zegarkiem w ręku, aż sąsiadka z łóżka obok nie wierzyła,że ak się da;)
pierwszą noc spała od 22 do 5 bez ani jednej, po kroplówkach, no ale wczoraj wrąbała michę kaszy,zapiła cycem...
dobrze,ze ja juz mam antybiotyk(zapalenie gardła i zatoki) bo w szpitalu ukrywałam, a po nocach miałam z gorączki takie dreszcze,że hej...

nati może nie ma reguły ale z kim nie rozmawiam to jak wychodzą górne 1 to jest masakra w nocy.
Filip tez tak budził się co godz. w nocy, płakał. Chyba ze 3 tyg.
A jak się przebiły to jak ręką odjąć.

Rozmawiałam z dentystką mówiła że górne 1 podobno bardziej bolą i trzonowce, no ale reguły nie ma.

A jakie zęby ma Asia?

Filip ma 2 jedynki na dole, 2 jedynki na górze i idą mu dwójki na górze (ma dziąsła bardzo spuchnięte).

jedynki dolne i gorne, 2 i 3 górna prawa i ida 2 i 3 górna lewa

Dziń dybry ( to się witam jak w alo alo):-D
My mamy jedynki gorne i jedynki dolne :)

Nati ty chyba pisalas o brzydkiej kupie po kaszce u nas to samo zawsze bylo ok a teraz po kaszce zielona uuu dziwne nie ?? u was nadal tak i bez roznicy jaki smak mu dam...

Mitaginko moze Tysia teskni i sprawdza non stop czy jestes hmm ?? pomyslow nie mam ( sam nie wiedzialam czego moj maly ryczal wiecznie cyca pil a od kad mm skonczylo sie to)
Dranissimo grstulacje a jednak nie bedzie szczerbata hihih :-D
eywa witamy i zdrowka zdrowka

Teściowie, teściowie moze nie bede tego tematu zaczynala po ostatniej akcji jak mnie w konia zrobili i nie przyjechali a ja czekalam i czekalam....

Jankesowa- u nas brzydka kupa po kaszkach błyskawicznych, od przed wczoraj daje manną na mm i kupa ok. wczoraj trochę przegiełam bo dałam po pierwsze bardzo dużo ok 300 ml i to 2 razy po drugie dodałam kakao i troszkę cukru. więc na razie nie daje i czekam na efekty. bo tylko bąki lecą i nic więcej nie ma

Dranissimo – gratulacje zębola!!! Moja coś czuję będzie jedną z ostatnich która ząbkować będzie

eywa -a jak Natka po szpitalu?? coś zdiagnozowane?? dziwili się jej spaniu czy według nich to norma??

nati – jak ty kaszkę robisz?? bo ja normalnie jak dla nas to na mleku.. a ty na wodzie i potem mm dodajesz??

jankesowa, nati - o teściach to osobny wątek powinien być..

ja dziś byłam w rossmanie po zaopatrzenie słoikowe – ichniowe słoiki i obiadki i deserki po zawrotnej cenie 2,99 za duży słoik. Kupiłam chyba 12, dobrałam kaszki w promocji i chusteczki i prawie 100 poszła. Dzięki za trzymanie kciukasów ale umowy brak.. zapytałam się szefowej co z umową to dobrze nie wiedziała ale jutro mam przyjść. Zażartowałam że w razie czego zwolnienie chorobowe wezmę ;-) Minia po żłobku zasnęła na dobrą godzinę a rano wstała o 6 ze mną (noc tragedia budziła się non stop i piszczała jak psina) o 7 oddałam małżonowi do łózka a potem okazało się że zasnęła i spała do 10 :szok:. za dobrze małżon ma z nią..

Aneczka- tak gotuje na wodzie i dodaje mm.
a teraz się zastanawiam czy nie dać jej płatków kukurydzianych z mm jak myślicie???

Witam się i ja :-)
Dranissimo, gratuluję ząbka :-)Super :-)
eywa, jakoś nie doczytałam, że byłyście w szpitalu? Macie jakąś diagnozę? Mam nadzieję, że znaleźli przyczynę Waszych problemów.
Aneczkaaa, to, że jutro kazali Ci przyjść, to dobry znak! Kciuki nadal zaciśnięte :-)

Co do ząbków, my mamy dwie dolne jedynki, jak widać na załączonym obrazku ;-)Ja w sumie nie mam jakoś weny na pisanie. Mam tylko pytanie- jakie zabawki polecacie dla maluchów? Bo nie mam pomysłu za czym się na mikołaja rozglądać ;-)

reklama
Boliwia- a mała raczkuje lub próbuje?? bo jak tak to może jakieś zabawki do raczkowania

Aneczka-
kciuki trzymam

dałam płatki na mm ale chyba głodna nie jest bo nie chciała a lubi bo same płatki jej dawałam już

Do góry