reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Moja nie sypia po nocach, ale zebow zadnych nie ma. Chyba prawa dolna 1ka idzie, bo dotykalam i twadre bardzo ma dziaselko, ale narazie sie nie ujawania. A Wasze to juz zebate na maxa! :shocked2:

reklama
przejrzałam tylko szybko i co pamiętam...
Lenka zmiany łóżeczka miejsca itp robilśmy w lipcu już, jak to się zaczęło
Aneczkaaa mamy hydroksyzynę, kiedyś Natka dostała,ale zgadnij czy działa;)
Boliwia mojej też idą te górne 1,ale nie śpi od 5 miesięcy,więc to nie to
Mitaginka a co Tysia je na noc? cyca tylko?
Draniu Natka kiedyś miała też takie wybudzenia, przeszły po miesiącu...
Dziś w szpitalu przeszła samą siebie, co 10 min z zegarkiem w ręku, aż sąsiadka z łóżka obok nie wierzyła,że ak się da;)
pierwszą noc spała od 22 do 5 bez ani jednej, po kroplówkach, no ale wczoraj wrąbała michę kaszy,zapiła cycem...
dobrze,ze ja juz mam antybiotyk(zapalenie gardła i zatoki) bo w szpitalu ukrywałam, a po nocach miałam z gorączki takie dreszcze,że hej...

nati może nie ma reguły ale z kim nie rozmawiam to jak wychodzą górne 1 to jest masakra w nocy.
Filip tez tak budził się co godz. w nocy, płakał. Chyba ze 3 tyg.
A jak się przebiły to jak ręką odjąć.

Rozmawiałam z dentystką mówiła że górne 1 podobno bardziej bolą i trzonowce, no ale reguły nie ma.

A jakie zęby ma Asia?

Filip ma 2 jedynki na dole, 2 jedynki na górze i idą mu dwójki na górze (ma dziąsła bardzo spuchnięte).

jedynki dolne i gorne, 2 i 3 górna prawa i ida 2 i 3 górna lewa

Dziń dybry ( to się witam jak w alo alo):-D
My mamy jedynki gorne i jedynki dolne :)

Nati ty chyba pisalas o brzydkiej kupie po kaszce u nas to samo zawsze bylo ok a teraz po kaszce zielona uuu dziwne nie ?? u was nadal tak i bez roznicy jaki smak mu dam...

Mitaginko moze Tysia teskni i sprawdza non stop czy jestes hmm ?? pomyslow nie mam ( sam nie wiedzialam czego moj maly ryczal wiecznie cyca pil a od kad mm skonczylo sie to)
Dranissimo grstulacje a jednak nie bedzie szczerbata hihih :-D
eywa witamy i zdrowka zdrowka

Teściowie, teściowie moze nie bede tego tematu zaczynala po ostatniej akcji jak mnie w konia zrobili i nie przyjechali a ja czekalam i czekalam....

Jankesowa- u nas brzydka kupa po kaszkach błyskawicznych, od przed wczoraj daje manną na mm i kupa ok. wczoraj trochę przegiełam bo dałam po pierwsze bardzo dużo ok 300 ml i to 2 razy po drugie dodałam kakao i troszkę cukru. więc na razie nie daje i czekam na efekty. bo tylko bąki lecą i nic więcej nie ma

Dranissimo – gratulacje zębola!!! Moja coś czuję będzie jedną z ostatnich która ząbkować będzie

eywa -a jak Natka po szpitalu?? coś zdiagnozowane?? dziwili się jej spaniu czy według nich to norma??

nati – jak ty kaszkę robisz?? bo ja normalnie jak dla nas to na mleku.. a ty na wodzie i potem mm dodajesz??

jankesowa, nati - o teściach to osobny wątek powinien być..

ja dziś byłam w rossmanie po zaopatrzenie słoikowe – ichniowe słoiki i obiadki i deserki po zawrotnej cenie 2,99 za duży słoik. Kupiłam chyba 12, dobrałam kaszki w promocji i chusteczki i prawie 100 poszła. Dzięki za trzymanie kciukasów ale umowy brak.. zapytałam się szefowej co z umową to dobrze nie wiedziała ale jutro mam przyjść. Zażartowałam że w razie czego zwolnienie chorobowe wezmę ;-) Minia po żłobku zasnęła na dobrą godzinę a rano wstała o 6 ze mną (noc tragedia budziła się non stop i piszczała jak psina) o 7 oddałam małżonowi do łózka a potem okazało się że zasnęła i spała do 10 :szok:. za dobrze małżon ma z nią..

Aneczka- tak gotuje na wodzie i dodaje mm.
a teraz się zastanawiam czy nie dać jej płatków kukurydzianych z mm jak myślicie???

Witam się i ja :-)
Dranissimo, gratuluję ząbka :-)Super :-)
eywa, jakoś nie doczytałam, że byłyście w szpitalu? Macie jakąś diagnozę? Mam nadzieję, że znaleźli przyczynę Waszych problemów.
Aneczkaaa, to, że jutro kazali Ci przyjść, to dobry znak! Kciuki nadal zaciśnięte :-)

Co do ząbków, my mamy dwie dolne jedynki, jak widać na załączonym obrazku ;-)Ja w sumie nie mam jakoś weny na pisanie. Mam tylko pytanie- jakie zabawki polecacie dla maluchów? Bo nie mam pomysłu za czym się na mikołaja rozglądać ;-)

reklama
Boliwia- a mała raczkuje lub próbuje?? bo jak tak to może jakieś zabawki do raczkowania

Aneczka-
kciuki trzymam

dałam płatki na mm ale chyba głodna nie jest bo nie chciała a lubi bo same płatki jej dawałam już

Do góry