reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

co to wogole za jakas dziwna dyskusja rozwinela sie na naszym watku....a marcówki udzielajcie się na swoim forum...
Nie chcę być złośliwa, ale co to? Watek zamkniety, ze pisac nie wolno ? ;-) (na wszelki wypadek napiszę, ze to tylko zart)

dziewczyny, nie chcemy ingerować, nie jestesmy wrogo nastawione. Ale jesli ktos krytykuje to w jaki sposb funkcjonujemy, bez jakiejs mozliwosci dialogu, ironizujac, wprost krytykujac to jest dla nas bardzo frustrujace. I nie zaklocalybysmy Waszego spokoju, gdybysmy nie czuly sie urazone.

Aligator, mi chodzilo bardziej o to, ze my nie jestesmy tak otwarte, by sie obejsc bez zamknietego. Tylko w tym sensie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co to wogole za jakas dziwna dyskusja rozwinela sie na naszym watku....a marcówki udzielajcie się na swoim forum...
Nie chcę być złośliwa, ale co to? Watek zamkniety, ze pisac nie wolno ? ;-) (na wszelki wypadek napiszę, ze to tylko zart)

dziewczyny, nie chcemy ingerować, nie jestesmy wrogo nastawione. Ale jesli ktos krytykuje to w jaki sposb funkcjonujemy, bez jakiejs mozliwosci dialogu, ironizujac, wprost krytykujac to jest dla nas bardzo frustrujace. I nie zaklocalybysmy Waszego spokoju, gdybysmy nie czuly sie urazone.

Aligator, mi chodzilo bardziej o to, ze my nie jestesmy tak otwarte, by sie obejsc bez zamknietego. Tylko w tym sensie :-)

eee tam...nie ma juz co pisac, mala sprawa a zostala rozdmuchana ze ho ho....bylam przed chwila na forum marcowek i uwazam, ze stwierdzenie pod tytulem co sie nie podoba kwietniowka w naszym regulaminie, jest zbyt uogolnione, ja tego regulaminu nie czytalam tym bardzije nie komentowalam i mysle, ze 90% obecnych tu dziewczyn tez nie, wiec prosze nie pisac w liczbie mnogiej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co tu się dzieje!!! Ja szczerze mówiąc ani razu nie byłam na forum mam marcowych,,,i przykro słuchać, że Wy marcoweczki nie jesteście otwarte dla nas :(. Aż mi się pisać odechciało, a betka mi chyba ładnie przyrosła :) W piątek miałam 1987, a dziś 6319,25. Jupi
joll- Ty wiesz, że nerwy nam szkodzą odpuść i nie zaglądaj na tamto forum. Najważniejsza jest dzidzia w brzuszku i stego się ciesz, z pięknie bijącego serduszka...jejku jak ja ci zazdroszczę ;).

WOW
ALE CUDNA BETA
spokojnie, nie sądziłam, że wypowiadanie własnego zdania na temat regulaminu, (który znalazłam u marcowych w czasie, gdy przez chwilę myślałam, że mogę być marcówką) który po prostu wydał mi się nieprzyjazny, zupełnie jakby nie stworzony z myślą o wrażliwych kobietach w ciąży, że własne zdanie może wywołać taką burzę, a właściwie być emanacją naszych rozszalałych hormonów.

Może weteranki takich miejsc nie wyobrażają sobie forumowego życia bez dodatkowego ekshibicjonizmu, może mnie debiutantce nie przyszło do głowy, że można tu wymieniać się adresami, fotkami nagich bobasów, a także problemami małżeńskimi i intymną sferą.

No nie przyszło mi to do głowy.

A także to, że groźniejszy wydaje im się jakiś pedofil oglądający nagie fotki ich dzieci, a nie realne zagrożenie (jeśli w ogóle) iż jakaś obłąkana kobieta rzeczywiście mogłaby wykorzystać sytuację i zbudowane zaufanie sióstr z miesięcznego podwórka narodzin.

ALIGATORKU, już spokojnie, ja tylko wyraziłam swoją opinię, natomiast OBECNIE nie mam nic przeciwko zamkniętym grupom.
Może moje stanowisko rozjaśni niektórym weterankom -zagorzałym zwolenniczkom zamkniętych grup -realne zagrożenie, a także uświadomi, że dobrze czasem pogadać z bliskimi znajdującymi się bliżej i realnie zaangażowanym w ich codzienność.

co złego to nie ja
koniec tematu
teraz tylko o ciąży i wokół brzuszka
zamykam usta

dopisane po czasie do HARSHARANI
wypraszam sobie, w mojej krytyce nie było ironii, zwyczajne rzeczowe zarzuty, to z Waszej strony była ironia,
"bez możliwości dialogu" przecież to jedna z Was napisała, że jak się "nie podoba to po co tam zaglądam" i chyba wytłumaczyłam dlaczego tam zajrzałam i dlaczego nie postanowiłam się dopisać

dalsza dyskusja nie ma sensu

Ostatnia edycja:
NO WŁAŚNIE ...MIŁEGO!

gdzieś tam mi mignął temat imion, czy już Myślałyście o tym, Macie jakieś typy?
jeśli tak, co na nie Wasz partner?

moje propozycje nie podobają się mojemu lubemu, a zwracałam uwagę na znaczenie imienia i dopasowanie ze znakiem zodiaku, czyli pod baranka

//Moje imiona to Malwina Roksana i Maksymilian Olgierd//

Ja jak zobaczyłam 2 kreseczki to od razu powiedziałam do mojego, że będzie Filipek, a drugie imię po ojcu...to się ucieszył ;).Nie wiem czemu ale zawsze mam wrażenie, że noszę chłopców w brzuszku. To chyba dlatego, że tak bardzo mi Sebastianka brakuje. Dla dziewczynki nie mam pojęcia jakie imię, nic mi sięnie podoba. pa

Ja jak zobaczyłam 2 kreseczki to od razu powiedziałam do mojego, że będzie Filipek, a drugie imię po ojcu...to się ucieszył ;).Nie wiem czemu ale zawsze mam wrażenie, że noszę chłopców w brzuszku. To chyba dlatego, że tak bardzo mi Sebastianka brakuje. Dla dziewczynki nie mam pojęcia jakie imię, nic mi sięnie podoba. pa

Bardzo ładne imię (ten, który lubi konie, czyli piękna dusza)
Mój ukochany też podaje tylko męskie imiona //Oskar i Mateusz//

tak za mna chdzila ta potrawka z kurczaka i marchewka z groszkiem, a w koncu stanelo na nalesnikach. sama jestem w domu, a wychodzic mi nie wolno, wysle meza po zakupy wieczorem, to moze jutro bedzie moj wymarzony obiadek ;) ja jakos mam przeczucie, ze bedzie synek, zreszta zawsz jak myslalam o dziecku to przed oczami widzialam chlopczyka. na razie gdzies po glowie chodzi mi Jan i Julian ;) a dla dziewczynki nic na razie nie mam

Witam :)

Jestem tu nowa :)
5 dni temu zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki :) poleciałam zrobić Bete 180.3 poszlam do gina niestety nie mojego (urlop;/) ale powiedziała ze mam za 2 tygodnie isc do swojego lekarza na usg .. ale wyliczyła mi date na 13 KWIETNIA :)
Kiedy Waszym zdaniem iść najlepiej na USG ??
Gratulacje i witamy:)

Skoro obaliłaś tę teorię to dlaczego w grupie kwietnioweczki 2011 - Forum BabyBoom jest Was tylko 8 skoro udziela się więcej. Grupa jest prywatna i tylko administratorzy widzą co w Zamkniętych wątkach i grupach się pisze:tak::sorry:. Na BB nie lubimy Trolli :no:.
Dlatego tylko 8 bo ja walcze w pocie czola o utworzenie zamknietej, zaprzyjaznionej grupy co jak widac na zalaczonym obrazku nie jest latwe. Jestem juz na styczniowkach i grupe zamknieta baaardzo sobie cenie, chce to stworzyc i tu i mam nadzieje ze wkoncu sie uda;-) Dzieki za proby wytlumaczenia o co chodzi:-):-)

co to wogole za jakas dziwna dyskusja rozwinela sie na naszym watku....a marcówki udzielajcie się na swoim forum...joll le mi zrobilas smaka na ta potrawke z kurczaka mniam.
aguśaq - jak pojdziesz za 2 tyg na USG to bedzie ok, wczesniej moze sie zdarzyc, ze nic nie bedzie widac. ja mialam robione usg w 5tc, dla potwierdzenia i jest widoczny tylko malutki zarodek.

Co tu się dzieje!!! Ja szczerze mówiąc ani razu nie byłam na forum mam marcowych,,,i przykro słuchać, że Wy marcoweczki nie jesteście otwarte dla nas :(. Aż mi się pisać odechciało, a betka mi chyba ładnie przyrosła :) W piątek miałam 1987, a dziś 6319,25. Jupi
joll- Ty wiesz, że nerwy nam szkodzą odpuść i nie zaglądaj na tamto forum. Najważniejsza jest dzidzia w brzuszku i stego się ciesz, z pięknie bijącego serduszka...jejku jak ja ci zazdroszczę ;).
No i o to wlaasnie chodzi (nie pije tu do marcowek), to wam dziewczyny chca wytlumaczyc ze moze tu wejsc kazdy, marcowka, grudniowka, majowka i ktos z poza forum:tak:

Ja wlasnie po obfitym obiedzie odpoczywam:-)

reklama
ja już pomysłu nie mam co jutro na obiad, pewnie olśni mnie w nocy)

Przypomniałaś mi Galeńko -Juliusz to jeszcze jeden typ, nasz wspólny

Do góry