reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja WPADŁAM NA TAKI sposób ze przykrywam mała becikiem rozłożonym, oczywiście nogi ma "gołe" ale generalnie trochę chociaż przykryta.

reklama
dzien dobry :-)

aneczka, mercedess,
fajnie, ze wam dzidzie spia.. no moj za cholere, dzis nocka masakryczna, chyba co 15 min sie budzil i wcale nie chcial cyca.. tzn nie zawsze. az pewna bylam, ze zeba rano zastane, bo po zelu na zeby sie uspokajal na min. godzine. oczy mam na zapalki.. znowu.. ale chce posprzatac, nie wiem, moze mi skrzydla po drodze urosna? ;-)

wczoraj na spacerze bylismy, mlodyokutany na zimowo ;-) chyba dzis lzej musze go ubrac :-) tzn kombinezon ok, ale dwa koce na nim juz niepotrzebne byly :-D ale fajnie, chlopaki jezdzili na rowerach, ja i D zdjecia cykalismy, oczywiscie malzon potem do pracy do wieczora, no ale zawsze cos z niego mielismy ;-) i oczywiscie aparat na noc w aucie zostal.. mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie.

tyle.. moj mlody dzis zrobil dwa malutkie twarde bobki :szok: nie wierze normalnie, chyba nie robili chlopcy takich kupsk nigdy ;-) ale wczoraj nie dostal owocow, bo bylismy u tesciowej i nie wzielam jakos. pewnie to dlatego to zatwardzenie. dzis jabluszka w menu.

i nie wiem, co z obiadem... hmmmm

nie no chyba przesadziłaś z tym ubraniem :-), myśmy wczoraj byli w żukowie jakoś nas na jeżdzenie ostatnio wzieło. i Asia była w komninezonie ale nie zimowym tylko tym misiu i przykryta jedną kołderką, no i ten wózek parasolka. ale była cieplutka w przeciwienstwie do mnie bo czas juz chyba na rękawiczki których nie noszę ale jak pcham wózek to musze się przełamać

ale powiem ci, ze troche sie balam, ze byl przegrzany, no ale spal, to nie budzilam. a jak dojechalismy do domu (zyli jeszcze auto po drodze zaliczyl) - to nawet nie byl spocony nic. cieply, ale nie spocony.
ale ja rekawiczki obowiazkowo do wozka :-) wczoraj pierwszy raz, ale jak sie cieszylam, jak je w aucie znalazlam :-D

moj na noc spi w jednym pajacu, bez body, chociaz dopoki mielismy okno calkiem otwarte to owszem, body bez rekawow pod spod. teraz juz w nocy - i nam tez jest zimno, wiec tylko rozszczelniamy okno. ale poniewaz w ogole nie grzejemy w sypialni, a mlody ma lozeczko pod oknem, to jak bedzie duzo zimniej to na pewno body pod spod bedzie mial.

my w samochodzie pierwsze co to się rozbieramy, no ale my mamy zimy wychów, w domu żaden kaloryfer nie włączony drewniane nie szczelne okna, wieje i w ogóle zimno i jak by mi się chciało wstać to o 4 bym kaloryfer włączyła a jak już o 6 wstaje to ciepło już mi :-)

ale mała przylepa mi się zrobiła ciagle chce sie przytulać.

UWAGA moje dziecko spalo w kojcu jedna pobudka na mleko tylko hihih sama nie wierze :) spal w body na dlugi i spiworek ale chyba musze inaczej go ubrac bo chlodno mu bylo a my tez kaloryfery zamkniete w sypialni. Dzisiaj mu zaloze cos grubszego na raczki i spodenki u nas pajace odpadaja tzn stopy po ucinalam bo moj dziec musi miec gole pod kolderka :) i nawet sam zasnal w kojcu nie ze go przenosilam po swpiewalam po bawil sie maskotka patrze a on spi

U Pati bidulek te plesniawki ch******* meczy sie zdrowka

Nati my raczej tez zimniej w domu jak cieplej... maly rajstopy- kalesonki body na dlugi lub na ramkach i bluzka na dlugi na to i raczej jeszcze sie spoci :)

Wczoraj pojechalam do siostry i przytransportowalam sliczny kombinezon dwu czesciowy :D brazowy z misiem no miod malina a u nas dzis -6 to malego ubiore :D czape mu kupila nowa taka pod szyja zapinana jak kosmita ( zapomnialam zabrac) , paputki z ta skorka pod spodem :) siostrzeniec dal kupe ksiazek w ktorych nic do czytania nie ma ( bo przeciez on bedzie czytal reszte - 4lata ma) Wrocilam zadowolona a pojechalam do tesciow tak naprawde M po 1,5h zaginal z tesciem bez sladu wiec mowie o nie ja z babcia(pudernica) siedziala nie bede zwinelam manele i po jechalam do siostry odsapnelam bo jak siostrzeniec wzial malego w obroty to ten sie smial z niczego non stop ::sorry::-D:-)

nati buziaków moc dla Asiuni!
morgaine dla Nisi też :)

nati klucze i kod do bankomatu czy wpłatomatu powinny być w tej samej kopercie, ze skarbcem jest inaczej ;) no ale na skarbcu się kody zmienia co 3 miechy, a na tych maszynach nie

ja robię właśnie serniczek na zimno, według przepisu, który rok temu zamieściła na bb krakowianka:-D
aeyne współczuję... paskudztwo...
mercedesss gratki nocki!
wszystkim miłego weekendu!

reklama
nati buziaków moc dla Asiuni!

nati klucze i kod do bankomatu czy wpłatomatu powinny być w tej samej kopercie, ze skarbcem jest inaczej ;) no ale na skarbcu się kody zmienia co 3 miechy, a na tych maszynach nie

ja robię właśnie serniczek na zimno, według przepisu, który rok temu zamieściła na bb krakowianka:-D

wiesz kto zmienia ten zmienia ale tak co 3 miesiace nowa koperte sie robiło hahahahaha
a ja właśnie ide robic ciasto marchewkowe

Do góry