reklama
A
Agateczkaa
Gość
Witam mam na imię Agata i jestem mamą Emili, Aleksandry urodzonej 15.04.2011r o 18:35 przez cc
waga: 2930g wzost: 51cm Emilka urodziła się z otwartymi oczkami i wodziła już wzrokiem.
waga: 2930g wzost: 51cm Emilka urodziła się z otwartymi oczkami i wodziła już wzrokiem.
Witam mam na imię Agata i jestem mamą Emili, Aleksandry urodzonej 15.04.2011r o 18:35 przez cc
witamy mamę Agatkę i córkę Emilke :-)
A
Agateczkaa
Gość
nati_k dziękuje za przywitanie mam nadzieję że będę mogła was poznać i się w was zgram bo jesteście zżyte ze sobą i macie wiele wspólnych tematów. Mam nadzieję, że mnie polubicie
Jankesowa z ust mi to wyjęłaś, jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia tylko wtrąca się z kąśliwymi uwagami to lepiej niech się ugryzie w język
ech ale się wkurzyłam no
luzik...
juz jest dobrze
popijam właśnie karmi i oglądam tv
małż poszedł spać bo go choróbsko łamie a miałam plana na wieczór, kurczaki noo:-baffled:
ech ale się wkurzyłam no
luzik...
juz jest dobrze
popijam właśnie karmi i oglądam tv
małż poszedł spać bo go choróbsko łamie a miałam plana na wieczór, kurczaki noo:-baffled:
A
Agateczkaa
Gość
Mam pytanie czy wasze dzieciaczki mówię w wieku takim jak moja Emilka czyli prawie 7mies mają koszmary i płaczą przez sen?? Bo przed chwilą moja Emilka tak płakała przez sen i mruczała i tak chykała obudziłam ją i zalulałam i teraz śpi już spokojnie ale za niepokoiło mnie to czy mam się martwić czy to normalne?
Agateczkaa witaj! zapomniałam we wcześniejszym poście
jeśli coś takiego raz się zdarzyło to na pewno nie masz powodów do niepokoju moje cudo miewa tak czasem kilkanaście razy w nocymoże tylko zły sen miała, albo ząbek pobolewa
jeśli coś takiego raz się zdarzyło to na pewno nie masz powodów do niepokoju moje cudo miewa tak czasem kilkanaście razy w nocymoże tylko zły sen miała, albo ząbek pobolewa
A
Agateczkaa
Gość
eywa dziękuje za odpowiedz bo się zmartwiłam ogólnie to czasem sobie wzdycha przez sen i coś mruknie ale tak jeszcze nie płakała.. dlatego się wystraszyłam.
reklama
Beata87
Fanka BB :)
no heh hej:-):-):-):-)
czasem trzeba i tu sie odezwac,a dawno mnie nie byłobo ja zazwyczaj na fb
Tysiuli spóżnione 100 lat;-);-);-)
i reszcie 7 miesięczniaków także:-)
wiecie nie lubię jak ktoś się nie udziela a pisze takie komentarzenie wiem w takim razie po co ta osoba podczytuje jeśli coś jej się tu nie podobaa jak nie zna nati to niech sie nie wypowiada no napisałam musiałam
u nas wsio oki w poniedziałek wizyta u laryngologa w końcuOliwia raczkuje do tyłu no i zaczęła nam przesypiać całe noce od 19 do 6-7 rano a jak mi się nie chce wstać to biorę ja do siebie do łóżka i tak do 9:-):-):-):-):-)więc dziecko złotooprócz niektórych dni kiedy jest wrzask i płacz ale to zębolki,
buziaczki dla wszystkich bo praktycznie wszystko wiecie z fb:-):-)no ale przypomniałam się i tu
czasem trzeba i tu sie odezwac,a dawno mnie nie byłobo ja zazwyczaj na fb
Tysiuli spóżnione 100 lat;-);-);-)
i reszcie 7 miesięczniaków także:-)
wiecie nie lubię jak ktoś się nie udziela a pisze takie komentarzenie wiem w takim razie po co ta osoba podczytuje jeśli coś jej się tu nie podobaa jak nie zna nati to niech sie nie wypowiada no napisałam musiałam
u nas wsio oki w poniedziałek wizyta u laryngologa w końcuOliwia raczkuje do tyłu no i zaczęła nam przesypiać całe noce od 19 do 6-7 rano a jak mi się nie chce wstać to biorę ja do siebie do łóżka i tak do 9:-):-):-):-):-)więc dziecko złotooprócz niektórych dni kiedy jest wrzask i płacz ale to zębolki,
buziaczki dla wszystkich bo praktycznie wszystko wiecie z fb:-):-)no ale przypomniałam się i tu
Podziel się: