reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam mam na imię Agata i jestem mamą Emili, Aleksandry urodzonej 15.04.2011r o 18:35 przez cc
waga: 2930g wzost: 51cm Emilka urodziła się z otwartymi oczkami i wodziła już wzrokiem.

nati_k dziękuje za przywitanie mam nadzieję że będę mogła was poznać i się w was zgram bo jesteście zżyte ze sobą i macie wiele wspólnych tematów. Mam nadzieję, że mnie polubicie ;)

Jankesowa z ust mi to wyjęłaś, jak ktoś nie ma nic ciekawego do powiedzenia tylko wtrąca się z kąśliwymi uwagami to lepiej niech się ugryzie w język :angry::wściekła/y:

ech ale się wkurzyłam no:crazy:

luzik...

juz jest dobrze :-D

popijam właśnie karmi i oglądam tv
małż poszedł spać bo go choróbsko łamie:confused2: a miałam plana na wieczór, kurczaki noo:-:)baffled:

ja też miałam plan, miałam książkę skończyć, a mi lampka nocna padłą:eek:a mała w moim łóżku,więc światła normalnego nie zapalę...cholercia

Mam pytanie czy wasze dzieciaczki mówię w wieku takim jak moja Emilka czyli prawie 7mies mają koszmary i płaczą przez sen?? Bo przed chwilą moja Emilka tak płakała przez sen i mruczała i tak chykała obudziłam ją i zalulałam i teraz śpi już spokojnie ale za niepokoiło mnie to czy mam się martwić czy to normalne?

Agateczkaa witaj! zapomniałam we wcześniejszym poście:)
jeśli coś takiego raz się zdarzyło to na pewno nie masz powodów do niepokoju:) moje cudo miewa tak czasem kilkanaście razy w nocy:baffled:może tylko zły sen miała, albo ząbek pobolewa

eywa dziękuje za odpowiedz bo się zmartwiłam ogólnie to czasem sobie wzdycha przez sen i coś mruknie ale tak jeszcze nie płakała.. dlatego się wystraszyłam.

reklama
no heh hej:-):-):-):-)
czasem trzeba i tu sie odezwac,a dawno mnie nie było:szok:bo ja zazwyczaj na fb:tak::tak::tak:
Tysiuli spóżnione 100 lat;-);-);-)
i reszcie 7 miesięczniaków także:-)
wiecie nie lubię jak ktoś się nie udziela a pisze takie komentarze:angry::angry:nie wiem w takim razie po co ta osoba podczytuje jeśli coś jej się tu nie podoba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak nie zna nati to niech sie nie wypowiada:angry::angry: no napisałam musiałam
u nas wsio oki w poniedziałek wizyta u laryngologa w końcu:tak:Oliwia raczkuje do tyłu:) no i zaczęła nam przesypiać całe noce od 19 do 6-7 rano a jak mi się nie chce wstać to biorę ja do siebie do łóżka i tak do 9:-):-):-):-):-)więc dziecko złoto:)oprócz niektórych dni kiedy jest wrzask i płacz ale to zębolki,
buziaczki dla wszystkich bo praktycznie wszystko wiecie z fb:-):-)no ale przypomniałam się i tu:-D

Do góry