reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam .

Aneczka,jakbym o Hubercie czytała,ja jestem załamana,Hubert tylko i wyłącznie słodycze tylko,kase kombinuje cały czas chociaż parę groszy aby jakieś słodycze kupić,zapycha się tym ilekroć gadamy wszyscy już na przemian żeby nie jadł,ma ograniczane,ale mówię kombinuje i na dworze albo kolega da.w szkole ma obiady już wiem jak on je je skorow domu czy u babć nic nierusza tyle o ile to co dopiero jak nikt nad nim nie stoi i nie kontroluje jego,koszmar z tym,z owoców też to tylko banan ,jabłko,no i kiwi o,jak jest zupa,ogórkowa,jarzynowa czy inna w której ''coś'' pływa wszystko wykłada zjada tylko ziemniaki,jedyne zupy co lubi to rosół,i pomidorowa,kotlety mielone,z piersi,ale tego i tak zjada namiastkę,tylko serki,landrynki,czekoladki,zelki,potrafi całe dnie być tylko na kanapce,masakra,już raz się nabawił dużej dosć anemii,że mi blady się strasznie robił,teraz podaje mu chociaż tran i witaminy chociaż to niech ma chemiczne witaminy heh.nie wiem kiedy to się zmieni .

kurde wyszłabym na dwór ale muszę przez tę choróbsko siedzieć

reklama
19 stron temu ostatnio tu byłam:-D

na wstępie sto lat zalegle i dzisiejsze dla 7mio miesieczniakow:)

Asia buziak od Niski:)
Tysia dla Ciebie dwa buziaki bo spóźnione;-)

zaraz coś ponadrabiam, ale generalnie w tygodniu nie chce mi sie w domu przed kompem siadać no bo w pracy mam dosyć:( roboty kupa, 10mcy mnie nie było i sajgon!!! trzeba ponadrabiać zaległości... :)

w domu szału nie ma:) tzn. wracam z pracy, jem i z dzieciakami siedze, bo wczesnie ida spac. jak zasną to prysznic i male ogarnianie domku, ale naprawde male bo jak caly dzien chlopaki w pkolu, Nika u niani wiec nie ma kto balaganic:) normalnie mam czysto w domu, prania 3x mniej, chyba za czesto te dzieciaki przebieralam:-D ogólnie nie ma szału i na razie dajemy rade.
Nika u niani super. zaraz poczytam jak Tysiula z babcią bo mnie to ciekawi:) no i jak tam baby.... chyba wsio super nie?
pozdrowienia dla was wszystkich, przepraszam ze egoistycznie o sobie, zaraz was poczytam....

juz mlody mnie znalazl a zyc beze mnie nie moze wiec uciekam...
buziol

U nas dzisiaj piękna pogoda :) słoneczko :) +13 stopni :) więc jak małż wróci z pracy to zjadamy obiad i pewnie na jakiś spacerek mykniemy :) moze jakieś foty porobimy :)

pranie się robi, obiad prawie gotowy a młodziak śpi mi w chuście na plecach :tak:
wypiję kawkę i może coś poprasuję jeszcze?? eeee tam
chyba mi się nie chce :-D

Asia, Nika Sto lat dziewczynki :)

Aenye bidulek mały....

Morgaine jak w pracy opowiadaj :)
u nas tutaj jest superowo :) młozdiak juz prawie zdrowy, został mu tylko kaszel, ale już coraz lepiej :)

coś wam opowiem śmiesznego.
wczoraj jak byliśmy na spacerze to troszkę na uboczu ( ale dosłownie odrobinę 20 m od głównej ulicy) stał samochód a w nim facet siedział i gapiłam się na niego bo się jakoś dziwnie uśmiechał podchodzimy bliżej i nagle kobieta usiadła a wcześniej leżała i robiła mu .... i jeszcze usta zaczęła wycierać myślałam że padnę ze śmiechu.

Wiesz nati tak sobie Was podczytuję i tak mi si wydaje że Ty strasznie przemądrzała jesteś...
Czasami jak czytam Twoje posty to jak byś była najlepszą matką na świecie i najmądrzejszą...

To że jesteś przemądrzała to nie komplement :cool:
Myślisz, ze wiesz wszystko, co to nie Ty... najlepsza matka na świecie !

Zastanów się przed napisaniem posta, bo chyba czytasz je dopiero po wysłaniu !

reklama
Do góry