reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Asiunia- wracaj wracaj i to do nas nad morze :-)

brrrr ale zimno, w domu mam całe 17 stopni bo cała noc balkon był otwarty na dworze 3 ale zaraz mykamy do kalwarii wejherowskiej zawsze jakas odmiana

Ja dziś pierwszy raz skrobałam auto.. porażka.. mała biedna kaszel szczekający ma i zobaczymy jak szybko antybiotyk zadziała..
Dobra – zabieram się do pracy ale podczytuję!

helou :)
netu nie mam bo.... :wściekła/y::angry::crazy: podobno mam jakąś zaległość i się okazało, że mnie odłączyli :szok: żadnego upomnienia, ponaglenia, ostrzeżenia, nic, a tą zaległość to mam chyba z 2008 roku :-D niby, choć dziwne bo płacę zawsze razem z TV a jakoś kablówki mi nie odcięli :confused:. Koleś powiedział, że jest jakaś nowa osoba w siedzibie bardzo upierdliwa... Dzisiaj skoczę do BOK-u i powyjaśniam, ale chyba i tak napiszę do UOKiK-u, bo to już z miesiąc jak nie mam a oni mi, że karta sieciowa w kompie zepsuta, że ruter nie działa, no masakra jakaś:angry::angry::angry:.

nati, orientowałaś się może kiedy trzeba dziecko do p-kola zapisać tam gdzieś w naszych okolicach?! W ogóle nie kojarze, gdzie tam jakieś p-kole...hmmm. Będziesz dawała Asię do p-kola?

ducha- będę :-), przedszkole masz obok szkoły lub prywatne koło kościoła a kiedy??? nie wiem moja siostra zapisywała jakoś w maju a od września do p-kola poszedł.

no bo u nas trzeba zapisywać już jak dzidzik ma pół roczku... czyli nie ma stresu w Gdyni. To dobrze :). A Ty będziesz dawała do państwowego czy prywatnego? Zresztą to się pewnie jeszcze zobaczy, jeszcze trochę czasu zostało ;-):-D

reklama
raczej państwowe chyba że nagle sie sytuacja zmieni finansowa i moje i męża poglądy na temat prywatnych szkół, lekarzy itp :):):-D:-D

Do góry