reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Asiunia- wracaj wracaj i to do nas nad morze :-)

brrrr ale zimno, w domu mam całe 17 stopni bo cała noc balkon był otwarty na dworze 3 ale zaraz mykamy do kalwarii wejherowskiej zawsze jakas odmiana

Ja dziś pierwszy raz skrobałam auto.. porażka.. mała biedna kaszel szczekający ma i zobaczymy jak szybko antybiotyk zadziała..
Dobra – zabieram się do pracy ale podczytuję!

helou :)
netu nie mam bo.... :wściekła/y::angry::crazy: podobno mam jakąś zaległość i się okazało, że mnie odłączyli :szok: żadnego upomnienia, ponaglenia, ostrzeżenia, nic, a tą zaległość to mam chyba z 2008 roku :-D niby, choć dziwne bo płacę zawsze razem z TV a jakoś kablówki mi nie odcięli :confused:. Koleś powiedział, że jest jakaś nowa osoba w siedzibie bardzo upierdliwa... Dzisiaj skoczę do BOK-u i powyjaśniam, ale chyba i tak napiszę do UOKiK-u, bo to już z miesiąc jak nie mam a oni mi, że karta sieciowa w kompie zepsuta, że ruter nie działa, no masakra jakaś:angry::angry::angry:.

nati, orientowałaś się może kiedy trzeba dziecko do p-kola zapisać tam gdzieś w naszych okolicach?! W ogóle nie kojarze, gdzie tam jakieś p-kole...hmmm. Będziesz dawała Asię do p-kola?

ducha- będę :-), przedszkole masz obok szkoły lub prywatne koło kościoła a kiedy??? nie wiem moja siostra zapisywała jakoś w maju a od września do p-kola poszedł.

no bo u nas trzeba zapisywać już jak dzidzik ma pół roczku... czyli nie ma stresu w Gdyni. To dobrze :). A Ty będziesz dawała do państwowego czy prywatnego? Zresztą to się pewnie jeszcze zobaczy, jeszcze trochę czasu zostało ;-):-D

reklama
raczej państwowe chyba że nagle sie sytuacja zmieni finansowa i moje i męża poglądy na temat prywatnych szkół, lekarzy itp :):):-D:-D

Do góry