reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej!
U Nas już lepiej.
Katarek mija i nawet noce oki :-)

Dziewczynki któraś z Was dawała już deserek : kaszka z owocami i tropikalną nutką albo owocowy krem z twarożkiem?

reklama
A my poszlysmy na spacer i spala pol godz. Zaczal padac deszcz i zwinelysmy zagle :-( Teraz znowu swieci slonce i tak w kolko, trzeba trafic :wściekła/y: Ile srednio jestescie na spacerze? Bo ja sie staram conajmniej godzine byc, no i wiecej. Raz zdarzylo mi sie byc pol godz. Ale i tak mam wrazenie, ze za malo z Nia wychodze... Tylko, ze u nas pogod kiepska, jak nie pada to wieje... :baffled:

ja tyle ile spi- nigdy nie wracam jak śpi bo ją pies obudzi. czyli zazwyczaj min 30 minut ale kilka razy dziennie. dzisiaj byłam prawie 2 ale chyba jeszcze pójdę

a ja wariatka kupiłam właśnie upominki drobne gwiazdkowe dla rodziny, hehe, w grudniu będzie gorzej z kasą, więc pomyślałam,że jak poleżą w szafie to nic im się nie stanie,tylko dla meża i mamy mojej nie mam, nie wiem co:crazy:

oglądałm sąd rodzinny- sprawa o morderstow 3 miesięcznego chłopca bo gówniarze rzucili kamieniem w okno a za oknem leżało dziecko w kołysce.
a Jego matka wyszła z domu bo przestala miesiąc temu karmić i przeszła na mm i zobaczyla że nie ma mleka w lodówce więc poszla do sklepu.
jaka bzdura od kiedy mm trzyma się w lodówce?? i kto zostawia samo dziecko???

raczej nie, chociaż myślę że sprawy biorą z sądu bo to "prawdziwy" sedzia, prokurator i adwokaci, na tvn w pon śr i pt "Sędzia Maria wesołowska" a we wtorki i czwartki "Sąd rodzinny"

reklama
kurde, od tej zmiany czasu jakoś spanie w dzień nam się rozregulowało totalnie, było tak super, potrafiła na 2 tury razem nawet do 3 godzin przespać, teraz 2 razy po maks pół godziny i to potrafi nie spać od 14,masakra popołudniami jest, oby to się naprawiło wreszcie

Do góry