reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Hej!
U Nas już lepiej.
Katarek mija i nawet noce oki :-)

Dziewczynki któraś z Was dawała już deserek : kaszka z owocami i tropikalną nutką albo owocowy krem z twarożkiem?

reklama
A my poszlysmy na spacer i spala pol godz. Zaczal padac deszcz i zwinelysmy zagle :-( Teraz znowu swieci slonce i tak w kolko, trzeba trafic :wściekła/y: Ile srednio jestescie na spacerze? Bo ja sie staram conajmniej godzine byc, no i wiecej. Raz zdarzylo mi sie byc pol godz. Ale i tak mam wrazenie, ze za malo z Nia wychodze... Tylko, ze u nas pogod kiepska, jak nie pada to wieje... :baffled:

ja tyle ile spi- nigdy nie wracam jak śpi bo ją pies obudzi. czyli zazwyczaj min 30 minut ale kilka razy dziennie. dzisiaj byłam prawie 2 ale chyba jeszcze pójdę

a ja wariatka kupiłam właśnie upominki drobne gwiazdkowe dla rodziny, hehe, w grudniu będzie gorzej z kasą, więc pomyślałam,że jak poleżą w szafie to nic im się nie stanie,tylko dla meża i mamy mojej nie mam, nie wiem co:crazy:

oglądałm sąd rodzinny- sprawa o morderstow 3 miesięcznego chłopca bo gówniarze rzucili kamieniem w okno a za oknem leżało dziecko w kołysce.
a Jego matka wyszła z domu bo przestala miesiąc temu karmić i przeszła na mm i zobaczyla że nie ma mleka w lodówce więc poszla do sklepu.
jaka bzdura od kiedy mm trzyma się w lodówce?? i kto zostawia samo dziecko???

raczej nie, chociaż myślę że sprawy biorą z sądu bo to "prawdziwy" sedzia, prokurator i adwokaci, na tvn w pon śr i pt "Sędzia Maria wesołowska" a we wtorki i czwartki "Sąd rodzinny"

reklama
kurde, od tej zmiany czasu jakoś spanie w dzień nam się rozregulowało totalnie, było tak super, potrafiła na 2 tury razem nawet do 3 godzin przespać, teraz 2 razy po maks pół godziny i to potrafi nie spać od 14,masakra popołudniami jest, oby to się naprawiło wreszcie

Do góry