reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginka z każdym dniem będzie lepiej zobaczysz :) a systemy alarmowe często nawalają, wiem coś o tym :baffled:

Nela tutaj również sto lat dla Niśki :)

Aneczkaa miłej nocki :)

Adi też już chrapie słodko :) małż obok mnie przysypia na sofie, czeka aż siostra się wykapie, wpada sie umyć i do spania, a ja chyba też pójdę spać bo cóż mi zostaje... co prawda polską tv już mamy to mogłabym pooglądać ale mi się nie chce chyba...

reklama
aneczkaaa daję sobie trochę czasu, daję :tak: miłych snów i miłego wtulania!
nati jak rano wychodziłam, to M. i Tysia odprowadzili mnie do drzwi i mała najpierw się śmiała, a potem jak ubrałam kurtkę, to tak jakoś smutno patrzyła; jak przyszłam to najpierw się śmiała, wyciągała ręce, ja się przebierałam, a potem nagle zaczęła płakać i uspokoiłam się dopiero przy cycu. Teściowa ok. Nawet wyszła na spacer, oczywiście Tysia na rękach :-D

nic nie napisałyście :-(
dzień doberek. ale jestem wyspana, mała obudziła się o 24, 1.30 i o 5.30 i nawet do6.20 pospała no cudownie :)

dziendoberek z rana :)
Aneczkaaaa, mam to samo w pracy, wypalenie maksymalne, już mnie jakoś nie kręci to co robiłam :no:. Ale cóż zrobić, kasa potrzebna...

eywa, fajny ten Twój mąż, że taką niespodziankę Wam zrobił :-).

mitaginka, musi być lepiej kurde, no! ja też jeszcze się do końca nie zgrałam ze wszystkim.

powinnam dziecko ubrac bo dalej jest w koszuli nocnej, ale mi sie nie chce :-( no i oczywiście bez pieluchy od 6.30 i tylko jedna wpadka i to w kojcu więc raz dwa umyte :-)
pogoda troche paskudna ale zaraz trzeba jednak sie ubrać i wyjśc na spacer

dzień dobry!

Czy ktoś jeszcze w najbliższym czasie do pracy wraca???? Bo mnie to czeka 14.11!!!! A taaaaak mi się nie chce....

U nas pogoda ładna się zapowiada. Julek spał od 20.00 do 6.30 ( oczywiście o 22 była butla na śpiąco) a o 2.00 się obudził ale to nie jego pora na jedzenie więc posiedziałam chwilę przy łóżeczku i zasnął :-)

kozica, nie zalamuj mnie.. moj jest jakis przyklejony do mnie ostatnio, jakis tydzien? dwa? co chwile pobudka. a dobrze spi tylko ze mna w lozku. masakra :-(

Maks chory w domu znowu, pewnie kolejny antybiotyk dostanie, bo mi to na angine wyglada, zaraz lekarz, my w pizamach, maly wyl z pol godziny w lozeczku i nie padl, wiec go wyjelam i bawi sie na podlodze. kaszki nie zjadl, nic nie zjadl od rana (od 5) i uparlam sie, ze cyca mu nie dam. ciekawe, jak dlugo wytrwam w postanowieniu.

mam dzien do dupy :-(

Dzień dobry :)

Aenye
ja też sie ostatnio nie wysypiam... Adi budzi się o 23 , potem ok 2-3 a potem juz budzi się co chwilę:szok: i tak od kilku dni... mam wrażenie jakbym rano miała mało mleka:baffled: ale butelki nawet przez sen nie chwyci, zresztą w ogóle nie chce pić mleka, ani z butelki ani z niekapka:no:, zjada tylko kaszke mleczną na kolację a rano 2 serki lub jogurciki i koniec mlecznych rzeczy poza tym tylko cyc... już nie wiem co mam zrobić:confused:
w dzień za to chciałby albo stać gdziekolwiek koło mnie albo być u mnie na rękach:baffled: więc podobnie jak u ciebie... przyklejony jakiś taki :tak:
dzisiaj obudził sie o 5 i dwa razy przysnął na 15 minut i zanim ja zdąrzyłam zasnał to on juz sie budził:baffled: wypiłam kawę ale dalej chce mi się spać:nerd:

idę chyba po drugą kawę:tak: no i serki na drugie śniadanie dla diabełka mojego :-D na pierwsze śniadanko o 6 rano był pudding ryżowo bananowy potem cycolenie i kromka chlebka, żeby dał mamie zjeść śniadanie;-) a teraz trzeba zjeść coś porządnego :)

A zapomniałam napisać-Karolkowi we Wszystkich Świętych wyszedł pierwszy ząbek,dolna jedynka:-)

edit:

co znowu mi się tu pochrzaniło,dwie Marysie na zdjęciach???No co jest??????????????

reklama
Do góry