reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginka z każdym dniem będzie lepiej zobaczysz :) a systemy alarmowe często nawalają, wiem coś o tym :baffled:

Nela tutaj również sto lat dla Niśki :)

Aneczkaa miłej nocki :)

Adi też już chrapie słodko :) małż obok mnie przysypia na sofie, czeka aż siostra się wykapie, wpada sie umyć i do spania, a ja chyba też pójdę spać bo cóż mi zostaje... co prawda polską tv już mamy to mogłabym pooglądać ale mi się nie chce chyba...

reklama
aneczkaaa daję sobie trochę czasu, daję :tak: miłych snów i miłego wtulania!
nati jak rano wychodziłam, to M. i Tysia odprowadzili mnie do drzwi i mała najpierw się śmiała, a potem jak ubrałam kurtkę, to tak jakoś smutno patrzyła; jak przyszłam to najpierw się śmiała, wyciągała ręce, ja się przebierałam, a potem nagle zaczęła płakać i uspokoiłam się dopiero przy cycu. Teściowa ok. Nawet wyszła na spacer, oczywiście Tysia na rękach :-D

nic nie napisałyście :-(
dzień doberek. ale jestem wyspana, mała obudziła się o 24, 1.30 i o 5.30 i nawet do6.20 pospała no cudownie :)

dziendoberek z rana :)
Aneczkaaaa, mam to samo w pracy, wypalenie maksymalne, już mnie jakoś nie kręci to co robiłam :no:. Ale cóż zrobić, kasa potrzebna...

eywa, fajny ten Twój mąż, że taką niespodziankę Wam zrobił :-).

mitaginka, musi być lepiej kurde, no! ja też jeszcze się do końca nie zgrałam ze wszystkim.

powinnam dziecko ubrac bo dalej jest w koszuli nocnej, ale mi sie nie chce :-( no i oczywiście bez pieluchy od 6.30 i tylko jedna wpadka i to w kojcu więc raz dwa umyte :-)
pogoda troche paskudna ale zaraz trzeba jednak sie ubrać i wyjśc na spacer

dzień dobry!

Czy ktoś jeszcze w najbliższym czasie do pracy wraca???? Bo mnie to czeka 14.11!!!! A taaaaak mi się nie chce....

U nas pogoda ładna się zapowiada. Julek spał od 20.00 do 6.30 ( oczywiście o 22 była butla na śpiąco) a o 2.00 się obudził ale to nie jego pora na jedzenie więc posiedziałam chwilę przy łóżeczku i zasnął :-)

kozica, nie zalamuj mnie.. moj jest jakis przyklejony do mnie ostatnio, jakis tydzien? dwa? co chwile pobudka. a dobrze spi tylko ze mna w lozku. masakra :-(

Maks chory w domu znowu, pewnie kolejny antybiotyk dostanie, bo mi to na angine wyglada, zaraz lekarz, my w pizamach, maly wyl z pol godziny w lozeczku i nie padl, wiec go wyjelam i bawi sie na podlodze. kaszki nie zjadl, nic nie zjadl od rana (od 5) i uparlam sie, ze cyca mu nie dam. ciekawe, jak dlugo wytrwam w postanowieniu.

mam dzien do dupy :-(

Dzień dobry :)

Aenye
ja też sie ostatnio nie wysypiam... Adi budzi się o 23 , potem ok 2-3 a potem juz budzi się co chwilę:szok: i tak od kilku dni... mam wrażenie jakbym rano miała mało mleka:baffled: ale butelki nawet przez sen nie chwyci, zresztą w ogóle nie chce pić mleka, ani z butelki ani z niekapka:no:, zjada tylko kaszke mleczną na kolację a rano 2 serki lub jogurciki i koniec mlecznych rzeczy poza tym tylko cyc... już nie wiem co mam zrobić:confused:
w dzień za to chciałby albo stać gdziekolwiek koło mnie albo być u mnie na rękach:baffled: więc podobnie jak u ciebie... przyklejony jakiś taki :tak:
dzisiaj obudził sie o 5 i dwa razy przysnął na 15 minut i zanim ja zdąrzyłam zasnał to on juz sie budził:baffled: wypiłam kawę ale dalej chce mi się spać:nerd:

idę chyba po drugą kawę:tak: no i serki na drugie śniadanie dla diabełka mojego :-D na pierwsze śniadanko o 6 rano był pudding ryżowo bananowy potem cycolenie i kromka chlebka, żeby dał mamie zjeść śniadanie;-) a teraz trzeba zjeść coś porządnego :)

A zapomniałam napisać-Karolkowi we Wszystkich Świętych wyszedł pierwszy ząbek,dolna jedynka:-)

edit:

co znowu mi się tu pochrzaniło,dwie Marysie na zdjęciach???No co jest??????????????

reklama
Do góry